Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
De azért az lenne a kérdésem, hogy a hírdetési oldalt a legutolsó oldalra szokták tenni? Mert ha jól látom a HL2-es oldal után jön még egy.
Keressük a fake (ha az...) hibákat =))
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Legalább most nem esek abba a hibába, hogy bele éljem magam...
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Nem a híredet csesztetem 😊
Legyen úgy!!!!
Én csupán egy HÍRT közöltem, ami azért valljuk be, valamivel hitelesebbnek tünik, mint a te "bejelentésed 😊
Azt, hogy hiszel-e benne, vagy sem, az csak a saját meggyõzödéseden múlik, én semmi olyat nem írtam, hogy tuti biztos... 😄
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
?
Csak elõbb veletek akartam megosztani a HÍRT!
---------------
Na jó, befejeztem a hülyéskedést, de ne hígyünk el mindent. Majd ha lesz kézzel fogható bizonyíték. Vagy tényleg egy szavahihetõ cikk, nem csak 1 dátum, aztr hiszem abból már eleget kaptunk, és mindegyik "IGAZ" volt.
HL2 its done! released on Szep. 1!!!
De jó, már szerdán arany!!!
Kérdem én ez mennyire volt hiteles???????????????
Persze azt is konstatálták, hogy a "passworld-hijack" bebizonyította, mennyire hiszékenyek az emberek, és mennyire várja mindenki a messiást 😊
Persze negatív hír is felröppent: Gabe még augusztus elején egy kés-fórumban (Gabe Newell megszállott késmániás) forró fémrõl készült képeket keresett, textúrának. (pro nézõpont: volt egy textúra, amelyel nem volt 100%-ig elégedett, ezért maga jár utána, con nézõpont: még a textúra rész sincs teljesen kész...)
Mert ez egy olyan oldal ahol hirdetik a megjelenést.
V9ykn8_TZL0
Ez így nem ér semmit. Ha megjelent volna, akkor lenne benne teszt is, akkor arról lenne a kép. Ha meg megjelent, akkor biztos tesztelik is(illetve ha megjelenik addig hivatalosan)...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Most ertem a vegere, ezalatt meg jott 10 uj 😊
V9ykn8_TZL0
Majd ha látom a boltok polcain, akkor.... sõt még azt se hiszem, majd ha megy a gépemen, na akkor kész a HL2!!!
A HL2.net-en most ez borzolja a kedélyeket: PCG hirdetés.
Azt írja a HL2 logó alatt, hogy "elkészült". És a szám Szeptember 22.-én jelenik meg. Az újság ugyanaz, amely az elsõ hivatalos Doom3 leírást lehozta, és amely a múlt hónapban az elsõ hivatalos CS:Source képeket...
"HL2: hackerek akcióban
Kacsának bizonyult a tegnap reggel általunk is közölt - ám erõs kételyekkel fogadott - hír a Half Life 2 esetleges hétfõi aranylemezre kerülésérõl. A szóbeszédet elindíto HL2 Fallout fórumának bejegyzése NEM Gabe Newell-tõl származott: a termetes Valve munkatárs accountját állításuk szerint feltörték, a közölt információ így hiteltelen. Hackerek - megint? "
Nem szeretném elhinni, de valószínüleg igaz lehet. Ha valamit nagyon várunk, úgyis odab*sz neki valami/valaki.

(nemnagyon hinném , de a reményhal+ utoljára)

"vessetek a mókusok közé" :)
Unalomûzõnek pont jó, amíg ki nem jön a cucc.