Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dikki*yysw
Persze ez így csúsztatás, mert fog még tölteni akkor is, bár lényegesen kevesebbet (100 mb alatt valszeg).

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
Mit az amit nem értesz rajta? Amint kijön a HL2, rögtön kezdhetnek vele játszani azok, akik már megvették, és preloadolták.

Adam5
Sõt van 1 alkalom amikor még felis gyorsitja a tudóst 😊
De töbett nem mondok legyen meglepetés 😊

Adam5
hát nem 😊

Csurog is szépen.
csak ezt a sort nem értem teljesen: "The moment the game is made available, those who have pre-loaded and purchased Half-Life 2 via Steam will be ready to start playing right away."

"vessetek a mókusok közé" :)

Mayday
En is gondoltam ra, hogy a HL2 elott meg egyszer nekiugrok az elso resznek, hogy frissitsem az emlekeim, de igy, idohianyos okokbol, lehet, hogy kiteszem ezt a tv-re, es vegignezem 😊
Bar gondolom, nem varja meg a beszelgetesek veget 😊))

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Hat ebben biztos lehetsz.
Gondolom nem egyszer vagy ketszer jatszotta vegig az evek folyaman.
Minden szeglete a kisujjaban lehet.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Adam5
De sztem ezt úgy csinálta hogy mielött tovább vette volna fel videót elötte töbször végig ment egy pályán és így tudta elõre hogy mi hol van meg merre a legrövidebb és hogy.

Mayday
Duuuuuurva!

Adam5
Nem cheat, csak ott vágott amikor Loading-ol két pálya között és télleg végig viszi kevesebb mint 1óra alatt

Mayday
Meg sosem lattam ilyet, de hallottam, hogy van Doom is, meg mittomen.
De hogy lehet ezeket percek alatt vegigvinni? (Bar csak a HL-t ismerem ilyen teren) Ez cheat, vagy ossze van vagva, vagymiafene?

HL vegigjatszasa keves perc alatt.

Krinyo
mégis miez

Half-Life 2 Pre-Loading (Phase 2)
by Chris_D @ 6:16pm Thursday 2nd September, 2004
This has just been posted on the SteamPowered website:

The second phase of the Half-Life 2 preload begins to Steam account holders today.

This will allow users to download the majority of the audio of Half-Life 2 in encrypted form. No purchase is required to pre-load Half-Life 2, but is required to activate the game. The moment the game is made available, those who have pre-loaded and purchased Half-Life 2 via Steam will be ready to start playing right away.

Just restart your Steam clients to start receiving the second stage. You can read the full news post here.
Ikarus
Jó az a szmájli!!

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

Mayday

[NST]Cifu
#13512 😊))

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

toMpEr
500 Mbyteok

toMpEr
Ja, kozben elkzedodott a preload 2. fazisa, az audio fileokat lehet tolteni

toMpEr
PCG=PCPP

toMpEr
Hivatalos valasz a PCG "Its done" feliratara:
I believe the editors of that magazine took a guess when they went to press.

Rest assured, either Gabe or I (or both) will be sending up flares when HL2 is done.

Cheers

Tehat a jatek NINCS meg kesz, latvanyos modon be fogjak jelenteni, ha befejeztek.

Krinyo
az én üzenetemben hol az off???
ott a hl jel...

CIFU szétrúgja a seggeteket a sok off miatt

http://thenamelessphoto.com/

Krinyo
hogyafaszba ne...ma vittem végig megint az Opposing force-t
De attól függetlenül így 2004re elavult a graf

rezsofiz
: )))

sazl : c

Adam5
Hát akko te sem vagy vmi HL fan.

Krinyo
azé

Adam5
már mé?
azért mert régi?

Krinyo
hát ez elég ratyi

Adam5
Cool most ezzel a modellel nyomom a multit

idegesitett hogy narancssárga a kéz miközben tudom hogy kék a H.E.V eszembe jutott hogy van egy MOD amiben Barney-vel kell menni (nem Blueshift) és ott singleben szerzünk egy HEV-et és kék a kéz leszedtem és átraktam a HL-be szal most kék a a kéz tök jó 😊

Krinyo
elég má az offbó

rezsofiz
😊))))

sazl : c

Mayday
Nekem is van, de csak HL-em origiban, meg egy fullos steam install pakkom minden joval. Csak eddig nem tudtam, hogy igy szinglizni nem tudok vele 😞

lwb
én valami szingli rpg-t remélek már pár éve, de tök hiába. a multik mindent megölnek. 😞 mind1. akármit is irogatnak a gamespyon, hogy ilyen fasza lesz a szeptember meg olyan, szerintem ez egy gyík hónap lesz. talán csak a stratégák fognak örülni a R:TW-nek és WH40k-nak.

legalább nem zavar a melóban a játék. mindennek van jó oldala.

RelakS
passz. Nekem megvan origi-ban, sazl ilyen gondom nemlesz 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Mayday
Igazandibol en is igy erzem. Amikor kijott a CoD, imadtan, bejott, vegigjatszottam, multiztam vele egy ideig sokat. Akkor nagyon orultem volna a kiegeszitonek, de mostanaban megint olyan HL2 lazban vagyok, hogy annak a kiegje sem hat meg annyira. Meg ugy altalaban, mas sem nagyon. Pirates! jo lesz, bar nem tudom, visszaadja-e azt a hngulatot, ami C64-en magaval ragadott, es iszonyu sok idot ra szantam.
Nagyon bizok mostmar, hogy hamarosan kijon vegre a HL2 .

lwb
ja. itt a full lista. valahogy egyik se villanyoz fel ... lesz egy-két jó játék, de semmi olyan, amit már tûkön ülve vártam volna hónapok óta. ja, és persze hl2 sincs ...

Mayday
Na, hogyhamar felhoztad a Codename Gordont, errol eszembe jutott egy kerdes.
Termeszetesen fenn van a gepemen otthon a Steam. Nemregiben azonban kikottettuk a netet, es csak decembertol kottetjuk vissza, koltozes miatt. Mindenesetre a Steam maradt a gepemen. Minap jatszani akartam, gondoltam, elinditom offline modban, es vegre nekiulok az Opposig Force-nak. Vagy eppen Codename: Gordonnak, de HL1-re is gondoltam. Erre megmutatja, hogy nem minden jatekkal jatszhatok offline, csak nehannyal. Egyik single playeres vagyam nem volt kozbe, csak Ricochet, Team Fortress classic, meg mittomen mik, meg hogy ezeket jol irtam-e, de a tenyleg offline jatekokat nem tette aktivva benne (pedig termeszetesen minden megvolt elotte, letoltve!)
No, erre a problemara, aki tud valami okosat, az segitsen mar.

RelakS
Codename: Gordon pl?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

meg a Medal Of Honor: PA is

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

a Flatout novemberben jön

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Mayday
Szorosan HL2-hoz kapcsolodo hir, hogy mivel ussuk el az idot, amig Gabe-ek nem lonek fel jelzoraketat!

Mayday
PC-s Silent Hill 4 mar jovo het kedden?

Mayday
Meg allitolag lesz meg valami Half-Life vagy miafenenek is a masodik resze.

Mayday
Armies of Exigo oktober 18

Mayday
port royale 2 is szeptember 17-en (meg sims2 is😊))) )

dikki*yysw
NFSU2 is lassacskán.

dr Kotász
OFF

Hogy más stílus is szepeljen: Richard Burns Rally

OFF vége
Davidus
Bloodlines, DoW, Evil Genius engemn ez a 3. Mondjuk ahoz hogy kijöhessen a Bloodlines elöbb meg kell jelenni a HL2-nek😛

V9ykn8_TZL0