Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(hülye kérdésre csak hülye választ lehet adni...)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
(és légyszives ne írkáld be ugyanazt 5 percenként. Attól még nem fog senki sem válaszolni, hogy szétspameled a fórumot!)
War. War never changes.

http://thenamelessphoto.com/
Ha biztosra akarsz menni, akkor ott a #14452-es hozzászólásban leírt megoldás, vagy megveszed a boltban (és eladod a kulcsod a haverodnak) esetleg várhatsz arra, hogy kijöjjön warezban...
browse games menu aljan levo gombra kattintva tudod megadni a lekaparhato resz alatti kulcsot.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Lenne egy-két kérdésem mert én csak most ismerkedem a steam-el. Felmentem erre a weblapra:http://www.steampowered.com/
és letöltöttem és felraktam a steamet. Csináltam account-ot, majd a honlapon a "If you already have Steam,
CLICK HERE to pre-load now." kattintottam. Most akkor nekem az eddig megjelant összes HL2-tõt leszedi vagy csak a phase 1-et???
Azt se tudom, hogy ez az online játékbiznisz hogy megy.
Lehet, hogy elõrendelheted, de az árváltozás jogát fenntartják akkor meg mehet följebb. Szóval utánna kell nézni.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
DVD esetében ez így mûködik mert ott átszámítják az eurós árat és azon elõ lehet rendelni, a magyar megjelenéskor viszont lehet, hogy a tényleges ár 1000-2000 forinttal több.
Én már DVD-nél spóroltam így több ezret, hogy elõrendeltem egy becsült áras filmet és jobban jártam mert a megjelenéskor drágább lett.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
En egyebkent eddig abszolut a gyujtoi valtozat mellett gondolkoztam, de nincs nagyon megeroltetve, peldaul a Steameshez kepest... Pedig en szeretnek dobozos jatekot.
Tenyleg ugy tunik, alatett a Valve a Vivendinek ezzel 😊 (amit persze nem banok, mert ugyan nem latom at a helyzetet, de jobb, ha a penz nagy resze a fejlesztohoz megy, mintha a kiadohoz.)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Dobozos változatok:
Alapváltozat — Tartalmazza a HL2-õt és a CS:Source-ot, a dobozban 6db (!!!) CD lapul, és a már korábban látott 3 doboz desing lesz majd (Gordon, Alyx illetve G-Man a frontoldalon).
Gyûjtõi változat — Tartalmazza a HL2-õt, a CS:Soure-ot, a Half-Life 1: Source-ot, egy Half-Life 2 polót, valamint valami egy egyszerûbb Prima könyvet (ne kérdezzétek mi van benne...). A doboz 1 DVD-t fog tartalmazni.
STEAM változatok
Bronz — HL2 és CS:Source.
Ezüst — HL2, Counter-Strike: Source, Half-Life 1: Source, Day of Defeat: Source. Ez a változat rendelhetõ meg most a STEAM-en egyenlõre egyedül.
Arany — HL2, Counter-Strike: Source, Half-Life 1: Source, Day of Defeat: Source, Teljes HL2 könyv (valószinüleg amirõl korábban már írtam), 3 különbözõ HL2 poszter, HL2 baseball sapka, Half-Life 2 audió CD és minden 5000 Arany vásárlóból egy meghívást kap egy Valve HQ látogatásra.
A CS:Source a jövõ héten teljes változatban ki fog jönni, aki STEAM-en elõrendeli a HL2-õt, az a jövõ héttõl már játszhat a játékkal tehát. A DoD:Source esetén meg van jegyezve, hogy késni fog valamennyit, de elvileg még idén kijön (hip-hip hurrá!).
Egyenlõre nem tisztázott, hogy az ATi kuponosok melyik változatot is birtokolják, a Bronz és az Ezüst változat között oszlik meg a legtöbb feltételezés. Akik a kuponért cserébe dobozos változatot akarnak, azok az alap dobozt kapják (még 1x: nálunk aki így akar hozzájutni, annak fizetnie kell a posta- és csomagolási költséget!).
Egyébként nagyon úgy tünik, hogy a Valve aláfütött a Vivendinek (hasonlítsátok össze a Gyûjtõi változatott az Arany változattal...)...
Ha elõrendelem a cuccot + házhozszállítás akkor pár forint eltéréssel majdnem ott vagyok mintha a boltban venném meg, kérdés az, hogy ha elõrendelem hamarabb jutok hozzá mint, ahogy a boltok mediamarkt stb. polcain megjelenik? A lényeg tehát, hogy érdemes e elõrendelni vagy sem?
Akkor nem piszkálom. Ugyis igazándiból csak a HL2 érdekel.
"vessetek a mókusok közé" :)
Az eredeti GameSpot cikk (dátum: 09.24.)
Még aznap kikerült a hír több magyar oldalra is (pl. Hardwired)...