Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Csatlakoznék a többiekhez: rosszul.
(hülye kérdésre csak hülye választ lehet adni...)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Steam könyvtár -> ClientRegistry.blob

(és légyszives ne írkáld be ugyanazt 5 percenként. Attól még nem fog senki sem válaszolni, hogy szétspameled a fórumot!)

Davidus
ha mindent leveszel minimumra talán elindul

V9ykn8_TZL0

Krinyo
a fullos dobozos pakkban mérnincs benne a soundtrack cd?

hát ha mindent leveszel mediumra talán el fog menni...

War. War never changes.

Looserke
a Steam hol tárolja a vincsin az account adatokat???

Krinyo
anyádba fog menni

kár. bár szerintem 100% ,hogy bár elvetemült MODos csinálni fog hozzá. peddig mekkora fun lett volna. Manipulator harcok. Hm és pár napon belül gép upgrade lesz ha minden jól megy. 3,0ghzP4 9800pro 512ddr. hogy fog menni?

http://thenamelessphoto.com/

Looserke
A haverom gépén aktiváltam ugyan, de neki eddig nem volt steam felrakva a gépére, és az én accountomra aktiválta a kódot.

Adam5
Én biztos Gordonost akarok majd. Úgy hogy inkább nem rendelem elõ hanem majd beslattyogok a boltba és megveszem.

Adam5
Neeeeeeeeeeeeeeeee

[NST]Cifu
Az egy dolog, hogy a te vinyódra tölti. A te gépeden kell aktiválni a kulcsot, azt pedig hiába kérdezed, hogy mûködni fog-e, ha mondjuk átmásolsz minden file-t (a .blob-al együtt) mert nem lehet még tudni. Viszont az biztos, hogy akkor már a te gépeden is a haverod felhasználói nevével és kulcsával kell használod a HL2-õt, ha játszani akarsz a te kulcsoddal.
Ha biztosra akarsz menni, akkor ott a #14452-es hozzászólásban leírt megoldás, vagy megveszed a boltban (és eladod a kulcsod a haverodnak) esetleg várhatsz arra, hogy kijöjjön warezban...

Looserke
Akkor most mivan???

Looserke
Az a baj, hogy már aktiváltam a haver gépén. De az én mobil vinyómra tölt.

[NST]Cifu
Gond. Vidd el a vincsidet (vagy a gépedet, amelyik neked egyszerûbb) a haverodhoz, amikor kijön a játák, aktiváld a játékot a kóddal (ekkor letölt még valamennyit), és utána már otthon is tudsz játszani vele net nélkül.

Looserke
Az nem gond, hogy nekem nincs otthon netem, és most egy haver gépérõl töltöm le a HL2-tõt???

Igen, most elerheto a betaja a Dust palyaval, es elotoltheto a vegleges a tobbi tartalommal, ami a jovo heten jelenik meg, azzal is jatszhatsz majd, a HL2-vel meg majd ha az kijon egyszer a boltban.

browse games menu aljan levo gombra kattintva tudod megadni a lekaparhato resz alatti kulcsot.

Looserke
???

Looserke
ATI kártya mellé kaptam egy kódot. Gondolom ez lesz a serial. Ki tudom próbálni a CS:Source-ot most, vagy csak a majd akkor, ha kijött a fullos HL2? Netem nincs!!!

JohnnySmith
Jóvan Cifu akkor hamarosan lehet kiírni az egészet egy kövér dvd-re, hogy nekem már csak a cdkey-t kelljen begépelnem

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Looserke
A CS:Source-ot is???

Looserke
Most a Valve könyvtárban 3,5 gigát foglalt le. 17 alkönyvtár és 200 file van per pillanat...

[NST]Cifu
Az összeset.

Looserke
Sziasztok!
Lenne egy-két kérdésem mert én csak most ismerkedem a steam-el. Felmentem erre a weblapra:http://www.steampowered.com/
és letöltöttem és felraktam a steamet. Csináltam account-ot, majd a honlapon a "If you already have Steam,
CLICK HERE to pre-load now." kattintottam. Most akkor nekem az eddig megjelant összes HL2-tõt leszedi vagy csak a phase 1-et???

Random_
Hát nem tudom mi mit foglal magában.
Azt se tudom, hogy ez az online játékbiznisz hogy megy.
Lehet, hogy elõrendelheted, de az árváltozás jogát fenntartják akkor meg mehet följebb. Szóval utánna kell nézni.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Shep
tehát szerinted rendeljem elõ /mindenképp meg akarom venni ezt már rég eldöntöttem/, mert 9e-tõl olcsóbb úgyse igen lesz max drágább? A CS:source az elõrendelhetõben is benne foglaltatik ugye?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Random_
Na meg az se elhanyagolható, hogy megjelenéskor tudnak végleges árat ami drágább lehet mint amit most hírdetnek viszont, ha van elõrendelésed akkor elvileg azon az áron kapod amin elõrendelted!

DVD esetében ez így mûködik mert ott átszámítják az eurós árat és azon elõ lehet rendelni, a magyar megjelenéskor viszont lehet, hogy a tényleges ár 1000-2000 forinttal több.
Én már DVD-nél spóroltam így több ezret, hogy elõrendeltem egy becsült áras filmet és jobban jártam mert a megjelenéskor drágább lett.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Shep
akkor marad a bót 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

[NST]Cifu
Vagy dombornyomásos bankkártya kell, vagy pl. OTP Webcard és társai.

[NST]Cifu
Kép a dobozdesing-ról (ez még tavalyi, de állítólag nem változott)

Shep
steamen keresztül hogy megy a fizetés? mondjuk úgy nézem, inkább megveszem nálunk a dobozost, mert mire letöltöm megõszülök.

Mayday
Van ezekrol kep is valahol? Marmint a dobozosokrol.
En egyebkent eddig abszolut a gyujtoi valtozat mellett gondolkoztam, de nincs nagyon megeroltetve, peldaul a Steameshez kepest... Pedig en szeretnek dobozos jatekot.
Tenyleg ugy tunik, alatett a Valve a Vivendinek ezzel 😊 (amit persze nem banok, mert ugyan nem latom at a helyzetet, de jobb, ha a penz nagy resze a fejlesztohoz megy, mintha a kiadohoz.)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

ReTeK
"A CS:Source a jövõ héten teljes változatban ki fog jönni"

[NST]Cifu
Jah, és a HL2-nek nem lesz multija. Illetve lesz, de azt úgy hívják, hogy CS:Source...

[NST]Cifu
Csak találgatások.

Skiper
na szevasztok, én el :-)

gyuri http://gyur6.uw.hu

Ch_Slater
és a különféle változatok áráról van info?

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Skiper
nekem má nincs is helyem az aranyextrához 😄

[NST]Cifu
A STEAM rendelés a Bronz és az Ezüst változat esetén egyszerû: letöltöd a STEAM-en keresztül a gépedre, és játszol vele. Az Arany változat esetén a játékot ugyanúgy le kell töltened, de az extrákat (sapka, könyv, stb.) elpostázzák neked.

Ch_Slater
nekem is 900mb-s, de még nem szedte le teljesen viszont a helyet már az elején lefoglalja neki (mint a flashget). elöször meg is lepödtem, hogy na milyen gyorsan leszedte a cumot, aztan beleneztem a file-ba és háromnegyede még csak az a fekete kocka volt (tehát semmi)...valahogy ugy érzem nem tudok értelmes mondatokat irni...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Skiper
szép :-)

Shep
ha steamen rendlek, akkor mi van? majd elküldik postán, és a postaköltség több lesz mint maga a cucc amit megrendeltem, vagy hogy van ez?

[NST]Cifu
Kiderült, hogy milyen formákban lesz elérhetõ a játék:

Dobozos változatok:

Alapváltozat — Tartalmazza a HL2-õt és a CS:Source-ot, a dobozban 6db (!!!) CD lapul, és a már korábban látott 3 doboz desing lesz majd (Gordon, Alyx illetve G-Man a frontoldalon).

Gyûjtõi változat — Tartalmazza a HL2-õt, a CS:Soure-ot, a Half-Life 1: Source-ot, egy Half-Life 2 polót, valamint valami egy egyszerûbb Prima könyvet (ne kérdezzétek mi van benne...). A doboz 1 DVD-t fog tartalmazni.

STEAM változatok

Bronz — HL2 és CS:Source.

Ezüst — HL2, Counter-Strike: Source, Half-Life 1: Source, Day of Defeat: Source. Ez a változat rendelhetõ meg most a STEAM-en egyenlõre egyedül.

Arany — HL2, Counter-Strike: Source, Half-Life 1: Source, Day of Defeat: Source, Teljes HL2 könyv (valószinüleg amirõl korábban már írtam), 3 különbözõ HL2 poszter, HL2 baseball sapka, Half-Life 2 audió CD és minden 5000 Arany vásárlóból egy meghívást kap egy Valve HQ látogatásra.

A CS:Source a jövõ héten teljes változatban ki fog jönni, aki STEAM-en elõrendeli a HL2-õt, az a jövõ héttõl már játszhat a játékkal tehát. A DoD:Source esetén meg van jegyezve, hogy késni fog valamennyit, de elvileg még idén kijön (hip-hip hurrá!).

Egyenlõre nem tisztázott, hogy az ATi kuponosok melyik változatot is birtokolják, a Bronz és az Ezüst változat között oszlik meg a legtöbb feltételezés. Akik a kuponért cserébe dobozos változatot akarnak, azok az alap dobozt kapják (még 1x: nálunk aki így akar hozzájutni, annak fizetnie kell a posta- és csomagolási költséget!).

Egyébként nagyon úgy tünik, hogy a Valve aláfütött a Vivendinek (hasonlítsátok össze a Gyûjtõi változatott az Arany változattal...)...

Shep
Másik ebben az elõrendelehtõben benne van a CS:Source is?

Shep
na fene elveszett a beírásom, akkor mégegyszer.

Ha elõrendelem a cuccot + házhozszállítás akkor pár forint eltéréssel majdnem ott vagyok mintha a boltban venném meg, kérdés az, hogy ha elõrendelem hamarabb jutok hozzá mint, ahogy a boltok mediamarkt stb. polcain megjelenik? A lényeg tehát, hogy érdemes e elõrendelni vagy sem?

Skiper
jaja

Skiper
jaja

Kösz.
Akkor nem piszkálom. Ugyis igazándiból csak a HL2 érdekel.

"vessetek a mókusok közé" :)

[NST]Cifu
Úgytünik az, aki letöltötte a bétát, annak nem tölti le külön a 4. fázist, mert többé-kevésbé azonos a kettõ, majd ha kijön a CS:Source, akkor a béta egyszer csak át fog transzformálódni egy teljes CS:Source-á.

[NST]Cifu
Igen, a HWSW-n lévõ hír. Csakhogy négy napot késtek vele.
Az eredeti GameSpot cikk (dátum: 09.24.)

Még aznap kikerült a hír több magyar oldalra is (pl. Hardwired)...