Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rezsofiz

jo reggeltet néktek is ^.^

sazl : c

rezsofiz
...
korábban tortent egy kis off,de már ki lett vágva,arrol beszelt

Skiper
Jobb reggelt

gyuri http://gyur6.uw.hu

Glpetyus
...

Random_
Te meg mi a francról beszélsz?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Glpetyus
Jóreggelt ^.^

Rezsõ=mondtam,hogy ezért kapunk a pofánkra ^.^
Krinyo=azt,hogy Te mért nem mész a büdös picsába,na azt mi nem tudhatjuk 😛

A többiektõl elnézést a faszságokért ^.^

[NST]Cifu
A 3Dc-t emlékeim szerint pont a HL2-õn mutatták be anno, és támogatja is a játék, tehát elvileg benne lesz. A 3Dc a normal mapokat tömöríti igen jó minõségben, teljesítményesés tõle elvileg nem lesz, csak a tömörített normal mapok jobb minõségûek lesznek, mint a DXTC-vel tömörítettek. Nem tudom, hogy lesz-e tömörítettlen normal map készlet a HL2-ben, még akár az is megeshet.

Viszont ha cserébe az nVidiát akarod húzni, akkor a korábbi pletykák szerint az SM3.0 is támogatva lesz a HL2-ben...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

rezsofiz
jaa értem már.
hat sajnos a valaszt nem tudom rá.

janos666
Úgy értettem kissebb FPS de ugyaolyan szép kép pl egy 6800U-n mint egy X800XT-n. Éted? Vagyis nem a képet szépíti hanem a teljesítményt növeli ez a 3dc baszás neki-e, na?
rezsofiz
Gyengébb teljesitmenytol(beallitasoktol)nem lesz "szebb" a kép sztem,hanem inkabb csunyabb.

janos666
Na most lenne egy kérdésem mert elgondolkodtatott a hogy van ugye az új ATI Xseries kártyákon ilyen 3DC (nem tudom jól írom-e), valami új és jobb tömörítés ami elveleg sokkal szebb képet ad ugyanazon a teljesítményen amit használ majd a HL2. Namost ha az embernek nem támogatja ezt a kártyája attól elérheti majd ugyanazt a képminõséget mondjuk gyengébb teljesítmény mellett? Pl. menübõl kikapcsolni mindennemû textúratömörítést mint ugye a DOOM3-ban?
Krinyo
muha, egy dicki

rezsofiz
ja értem

Dichter
Ezeket rakta fel Tomper is az oldalára. De jóak.

rezsofiz
3dGamers-en azt irjak hogy ezek a kepek ujak lennenek: new kepz-3D Gamers
hat nemtom nezzetek meg

rezsofiz

Skiper
észre se vettem

Random_

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Krinyo
laPda ->

Random_
Helyesírás power megvolt mind1. 😄

Skiper

Random_
Úgy érzem a HL2 közkézre jutására nem kell jövõre várni mindent el lehet lopni akárhogy is õrzik. Szóval bízok okos ügyes Vivendis dolgozókban akik a gyereknek hazacsempészik a gamét.

Ha mégse a Vivendi nem fogja kihagyni az ünnepi szezont az túl magas lapda ahhoz, hogy ne üsse le. Tutira ki fogja használni.

Krinyo
hl2nek szvsz már fix a helye.
A sok-sok mod vonza az embereket

Skiper
Hm, szép kis csapat :-D Csoda, hogy perlik egymást? Hadd kínozzák egymást a férgek, majd úgyis jön egy bakkancs, ami eltapossa õket.

(aki nem tudná megfejteni a metaforát, annak: egy, a hl2-nél jobb game-re gondoltam, ami a sok hl2 késedelem mellett a saját naptárán idõben kijön, és igazán ráver a hl2-re. ne értsetek félre, a hl2-ben vetett hitem még megvan, de nem tartom kizártnak, hogy egy ilyen hasraesés is megtörténjen.)

[NST]Cifu
Esetleg azt megpróbálhatod, hogy kimásolod a .GCF fileokat a Steamaps könyvtárból, és akkor mit csinál (persze ekkor újra letölti - ami behívós netnél elég gáz...).

Extraboy
1. Igen (igen, mind2o de kulon acc-al)
2. Ha jol amlexem akkor vagy a 2. vagy a 3. pre-load utan
3. na ebben igazad van 😄 :]

[NST]Cifu
1.: CS:Source béta fent van? (CS:CZ vagy ATi kupon tulaj vagy?)
2.: Mikortól csinálja ezt? (csak most, vagy már egy ideje)

Sajnos a STEAM még mindig messze áll a tökéletes mûködéstõl, szóval abban semmi meglepõ nincs, hogy olykor érdekes dolgokat mûvel... vagy éppen nem mûvel...

Extraboy
Plz help egy kicsit! Amikor folytatni akarom a hl2 pre-loadot (continoue) akkor kijon ey ablak: "validating steam files", de itt a csik nem fut vegig es nem is folytatodik a preload. Ilyenkor mit lehet tenni? (ujrarakason kivul)

[NST]Cifu
Kicsit nyers a megfogalmazás, de kb. én is így látom. Annyit tennék hozzá, hogy a VUG már a CS:CZ esetén is szivatta a Valve-t (a 6 hónapos kiadási késedelem én úgy tudom, hogy a VUG lelkén szárad), szóval az tény, hogy a Valve egy gerinctelen hazudozó, de a VUG sem jobb nála (miért nincs még mindig megjelenési dátum? Ha két hónap múlva jelenik meg, akkor két hónap múlva jelenik meg, de legalább van egy hivatalos idõpont...).

Skiper
Így van.

Krinyo
nyasgem

Kandurex
Nyilván azért, hogy neked rossz legyen :p

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Krinyo
úgy tudom a vivendi tartott már vissza gamet

Kandurex
Baromság az egész. A játék karácsonyi szezonba jön azt kész. Nem tudom mi értelme van ennek a kavarásnak, legfeljebb annyi, hogy a sokat szídott Valve már a VU -ra mutogat újjal, hogy: "látjátok, mi kész vagyunk, nem hazudtunk", és már csak a romokba heverõ presztízsüket próbálják jobb színbe feltûnteni. A kiadó a visszatartással senkit nem szivat, csak engedelmeskedik a piac törvényeinek. Hogy a Valve, aki már 1,5 éve beszipkázott egy zsák pénzt az el nem készült játékáért (ATI) és most kiadja a CS: Source attól még kurvára nem lesznek senki szemébe csillogóbbak. (legfeljebb az elvadult CS- eknél) szvsz, szvsz

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Igaz.Csak a kiadónak joga van visszatartani a stuffot.De remélem nem fogja sokáig mert összefog a játékostársadalom és lerohanja õket 😛. Szabadítsuk ki a HL2-t! 😉

"vessetek a mókusok közé" :)

Krinyo
de a perhez nem kell elhalasztani a játékot.
Ha a pert megnyeri az egyik fél akkor a másik fizet stb.
magától a játéktól független

Annyira nem hülyeség mert asszem többeközt emiatt is a poereskedés.

legyen igazatok😛

rezsofiz
hat sztem azert jovo evig semmikepp nem huzodik el,hogyha esetleg elhuzodik

Krinyo
ez szvsz hülyeség.
Minél tovább halogatja, annál jobban bukik rajta (ez rím gecc 😄)
idén karácsonyig tutibiztos kiadják.

Viszont éppen ezért egyre inkább lehet számítani arra hogy valamilyen érdekes módon kiszivárog netre a kész cucc.

Csakhogy sajna a kiadónak óriási érvágás a steamen keresztüli szoftvereladás , és szerintam addig tartja vissza a progit amíg nem tud valamilyen módon magának is kiszakítani a steames eladásból egy nagy részt. Tehát sajna elhúzodhat ez akár a jövõ évig is.

rezsofiz
csatlakozva #14744-hez, a kiadá korul nem alakult (még😛) ki botrány

Krinyo
a kiadás körül nincs botrány.
szvsz nincs kihatása a pernek a kiadásra.
párhuzamosan folyik a két dolog

Blasta
A lényeg, hogy nem fog idén megjelenni szvsz.
Ha ekkora botrány van a kiadása körül, nem adhatják ki...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Ugyanmár, ne legyetek naívak!
Jövõ márciusig semmi, aíztán hosszú tárgyalás, majd mire lezárják az ügyet, a játék/motor rég elavul és NEM JELENIK MEG!!!!

Összeesküvés elmélet RULZ! :-D

[NST]Cifu
Miután az elsõ bírósági tárgyalás jövõ márciusban lesz, ez a feltevés egyértelmûen hibás, mivel a Vivendinek a 6 hónapja akkor jár le, tehát legkésõbb március végén ki kell adniuk.
De szvsz még idén fogja kihozni szerintem a Vivendi, csak az a kérdés, hogy pontosan mikor. Az októberi megjelenésben nem bízom, valószinüleg november marad, csak a pontos dátum kellene már...

Blasta
szvsz amíg megy ez a bírósági dolog nem lesz az egészbõl semmi...

rezsofiz
Okés, köszönöm

[NST]Cifu
Nem, egyenlõre nincs hivatalos bejelentés.