Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha megvan az arany akkor utánna már nem csusztathatnak, de igy.... 😞
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
ugyértem lessz-e törés és ha lessz kb. mikor?
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
bárcsak igazad lenne
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
RokaKoma CS:Source FarCry Halo RULZAA
RokaKoma CS:Source FarCry Halo RULZAA
No meg a full-os grafika.
Csak azért sajátok mert egész game errõl szól szerintem, legalábbis számomra picit monotón lett :/ (már unalmas volt megijedni minden sarkon)
Kb ennyi 😊
...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340
V9ykn8_TZL0
De abban bízom, hogy ez a game akkorát fog csapni, hogy csak na 😊
...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ezt irtad: "hasonló eset mit a doom3-nál - csodát vártak , és semmi extra nincs benne"
Te jatszottal mar vele? Miert fikazol valamit, amit nem ismersz? Es ezek a durva nagy szamok az ertekeleseknel szted azt jelentik, hogy csalodtak benne? Te nem olvasol, csak irsz?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
'Szerintem túl nagy elvárások vannak a játékkal kapcsolatba'
Ha fele olyan jó lesz mint az hl1 single-ben akkor már most a legjobb 😉 Mivel számomra még semmi nem múlta felûl játékélményben azt.
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
2. Szerintem a Doom3-at illetõen nem sok elvárás lehetett.
3. Hol van 160063 hozzászólás?
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Második: Szerintem túl nagy elvárások vannak a játékkal kapcsolatba- hasonló eset mit a doom3-nál - csodát vártak , és semmi extra nincs benne
hihetetlen hogy még meg se jelent a játék és 160063 hozzászólás van
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
PC Zone (Anglia): 97% (A lap eddigi legmagasabb értékelése)
PC Gamer (USA): 98%
PC Gamer (Anglia): 96%
PC Format (Szlovénia): 96%
PC Gameplay (Benelux): 90%
Pár részlet a PC Gamer rivjúból:
Pozitív: - "Minden: Grafika, sztori, játék. Minden, amit a szakértõk megjósoltak ezzel a játékkal kapcsolatban."
Negatív - "A társak néha útban vannak; a hatalmas külsõ terepen néhol alapcsony felbontású textúrák"
"A Valve letette a KÖVETKEZÕ GENERÁCIÓS játékok alapjait és bemutatja, mi mindent lehet kihozni ebbõl a médiumból!"
"Ez a fantasztikus játék az egyik pillanatban érzelmileg ragad meg, a másikban pedig rúg egy hatalmasat a fenekedbe, de egy pillanatig se enged el magától!"
hardwired.hu
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Elsõre szerencsére ment minden.
A silverre lehet holnap váltok 😊 (remélem)
És valóban szerintem is a hl2 jobb lenne már 😊 😉
Jó cs:s-zást mindenkinek
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
PLÁNE!!!!
gyuri http://gyur6.uw.hu