Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeoMaN
röhejvagy. ott szólsz be a doom3-ra ahol csak bírsz.

toMpEr
mert ne csusztathatnanak cz is arany utan fel evvel jelent meg...

én az ien ÁLLÍTÓLAG-oknak csak akkor fogok hinni ha lessz ARANY bejelentés.
Ha megvan az arany akkor utánna már nem csusztathatnak, de igy.... 😞

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Davidus
még szép

V9ykn8_TZL0

Lacc
Áh még november áh 😄
HL:Source-ról lehet már valamit tudni?
ugyértem lessz-e törés és ha lessz kb. mikor?

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

fitutufi
bárcsak igazad lenne

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

grebber
Állítólag már novemberben tolhatja a nép.

Next PC upgrade: 2022

fitutufi
meddig kell még várni a hl2-re ?

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Skiper
khicsit elírtad😄DD
(160003)

gyuri http://gyur6.uw.hu

toMpEr
www.steampowered.com

Sziasztok! A teljes HL2-õt le lehet már valahonnan tölteni? Ha igen akkor honnan?
toMpEr
masik topic...

én erröl a torrentröl tötöm a és szép lessan csorog lefele remélem mükszik

RokaKoma CS:Source FarCry Halo RULZAA

ha nagyon unatkoztok itt vannak érdekes dolgok

RokaKoma CS:Source FarCry Halo RULZAA

Krinyo
és én még aszittem hogy lemaradok valamirõl...látom mégse 😄

[negativ] Les
A fény-árny játék természetessen.
No meg a full-os grafika.

Csak azért sajátok mert egész game errõl szól szerintem, legalábbis számomra picit monotón lett :/ (már unalmas volt megijedni minden sarkon)

Kb ennyi 😊

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

Punkerwork
na mi ez a csend?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

hykao
Majd meglátjuk nemsokára...azért ne feledjétek, hogy a Doom3-ra is 90% fölött adtak az említett lapok... 😊
Kandurex
Mi is az a sajátos jellege?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Davidus
FC-t nem bírtam végignyomni D3-at viszont igen. Bár lehet hogy csak a név vitt elõre😄 Én HL2 után mindenképp megyek konzolozni😉

V9ykn8_TZL0

[negativ] Les
Szerintem pedig ütött a maga sajátos jellegáben a doom3 !!

De abban bízom, hogy ez a game akkorát fog csapni, hogy csak na 😊

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

Kandurex
Mondjuk tényleg csodát vártak a D3 és eléggé elmaradt a mai színvonaltól (pl. FC).- De itt más a helyzet 😊 ENNEK A JÁTÉKNAK VALÓBAN ÜTNIE KELL!. Mer' ha nem, akkor megyek konzolozni :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mayday
Ne haragudj, de ez LOL 😊
Ezt irtad: "hasonló eset mit a doom3-nál - csodát vártak , és semmi extra nincs benne"
Te jatszottal mar vele? Miert fikazol valamit, amit nem ismersz? Es ezek a durva nagy szamok az ertekeleseknel szted azt jelentik, hogy csalodtak benne? Te nem olvasol, csak irsz?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

[negativ] Les
Nem nekem nem tükkös változat van hanem kuponos ami remélehetõleg nemsokára silver E. lesz. 😉

'Szerintem túl nagy elvárások vannak a játékkal kapcsolatba'
Ha fele olyan jó lesz mint az hl1 single-ben akkor már most a legjobb 😉 Mivel számomra még semmi nem múlta felûl játékélményben azt.

Imremagdi
bocs elirtam a számot

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Random_
1. ez már kiderült, hogy nem álltak készen a játékkal amikorra ígérték ezt be is ismerték

2. Szerintem a Doom3-at illetõen nem sok elvárás lehetett.

3. Hol van 160063 hozzászólás?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

505thZajcev[PT]
Mikor jon ki a xxxxx nevu aruhazban a cd-s verzio? 😛

Imremagdi
két észrevétel: Elöször is több helyen írják hogy a játéknak tavaly szeptemberbe kelett volna megjelennnie - na ez szerintem nemigaz(gondoljatok csak az elötöltésekre) nem a hacker miatt nem jelent meg hanem azért mert a játék még nem volt kész

Második: Szerintem túl nagy elvárások vannak a játékkal kapcsolatba- hasonló eset mit a doom3-nál - csodát vártak , és semmi extra nincs benne

hihetetlen hogy még meg se jelent a játék és 160063 hozzászólás van

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

artschiatwork
mekkora felbolydulás lesz még itt, ha ez megjelenik...

artschiatwork
Elérkezett október eleje sorra jelennek meg a beígért Half-Life 2 offline tesztek. Eddig még nem volt olyan, amely 90% alá ment volna, sõt a lapok szinte egymásra licitálnak a csillagászati értékelésekkel, egy kis lista az eddigi számokról:
PC Zone (Anglia): 97% (A lap eddigi legmagasabb értékelése)

PC Gamer (USA): 98%

PC Gamer (Anglia): 96%

PC Format (Szlovénia): 96%

PC Gameplay (Benelux): 90%

Pár részlet a PC Gamer rivjúból:

Pozitív: - "Minden: Grafika, sztori, játék. Minden, amit a szakértõk megjósoltak ezzel a játékkal kapcsolatban."

Negatív - "A társak néha útban vannak; a hatalmas külsõ terepen néhol alapcsony felbontású textúrák"

"A Valve letette a KÖVETKEZÕ GENERÁCIÓS játékok alapjait és bemutatja, mi mindent lehet kihozni ebbõl a médiumból!"

"Ez a fantasztikus játék az egyik pillanatban érzelmileg ragad meg, a másikban pedig rúg egy hatalmasat a fenekedbe, de egy pillanatig se enged el magától!"

hardwired.hu

dikki*yysw
Na fasza, akkor tuti a szutykabb verzió jön csak ide.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Hogyan müxik neked?volt kuponod vagy trükkel?
[negativ] Les
Nah nálam is mûxik egész szépen 😊
Elsõre szerencsére ment minden.

A silverre lehet holnap váltok 😊 (remélem)

És valóban szerintem is a hl2 jobb lenne már 😊 😉

Jó cs:s-zást mindenkinek

hykao
Itthon amúgy 8900 forint lesz, ha valaki elõrendeli...és novemberre ígérik...
Skiper
nagy feketepont: nem lehet skineket választani

[NST]Cifu
Ez már alap volt, hogy csak VISA és Mastercard kártyák jöhetnek szóba (kb. egy oldalal ezelött, még ma én írtam be, onnan tudom 😊).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

RelakSfromhome
meg maestro kártyát úgy nézem, nem fogadnak el 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Davidus
A bronz is bõven😛 Ha meg annyira jó a HL meg DoD source akkor 10$ az update.

V9ykn8_TZL0

Skiper
úgy van. goldot magyarok közül csak a beteg fanatikusok vesznek

RelakSfromhome
Mondjuk ha az elõzõ cuccot vesszük, elég az ezüst is

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
nembaj, kiutazni úgysem nagyon akarok, pólót sapkát megtarthatják, nekem csak a proggy-k kellenek. az meg lehet, lesz varezen 😛

RelakSfromhome
áááá!!!!

PLÁNE!!!!

Davidus
+30$ szállítási költség 😄DD

V9ykn8_TZL0

Davidus
+20$ tax😄

V9ykn8_TZL0

MrDevil
Pedig a beta ment!

RelakSfromhome
HL2 GOLD-ot akarok, de mons nincs rá 18000 huf-om...

Skiper
hmm. nekem megy, de hogy neked mi ez a fekete kép... talán restart?

MrDevil
Neked egyböl elindult???? mert nekem nem akkar!!! csak egy fekete képernyõ és kilép!

Skiper
jó lett a css, eddig 3 pályát néztem meg: havana, italy, office. az office-n jó dolgok vannak, mindenki nézze meg maga. gondolom a többin is jók vannak, de egyelõre csak ezt a 3at csekkoltam. az a poén, hogy a túszok mindig vigyorognak. még akkor is ha véresre lövöm õket: mosolygó nyitott szájjal és egy 'AU'-val jelzik, ha találat érte õket.