Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kar hogy masfel eves verziobol vannak.

rezsofiz
Fincsiek.

sazl : c

Adam5
nagyon szépek!

rezsofiz
"HL2 szemelvények

(kommentek: 4)

Néhány újabb kép érkezett, a mostmár szinte biztosan a 2004-es év FPS-ének elnevezhetõ alkotásról. A Half-Life 2 eddig is nagyon sokat bizonyított (legalábbis az eddigi képek és videók alapján), de ezek a képek valahogy még szebbek 😊 Bár lehet, hogy csak egy normálisabb gépen loptak belõle képet. Ki tudja. Tény, hogy kötelezõ lesz mindenkinek kipróbálni és végigvinni 😊 A képekért köszönet a Gamesfire.de-nek."

Forrás GameStar

Itt vannak a képek: Kép1
Kép2
Kép3
Kép4

dr Kotász
Nemsokára bejelentik a forráskód ellopását...
Blekk Síp
SZVSZ ez hülyeség SZVSZ

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

toMpEr
mindenesetre allitolag a dobozos verzioban is csak egy steam lesz hl2-es cache-el, amit csak online aktivalas utan lehet majd hasznalatba venni, ez szerintem nem tul jo dolog valoszinu tobbet fognak ezzel azok szopni aki megveszik, mint akik nem.

toMpEr
ja valoszinu az europai pc-jatek eladok megkoveznek oket, ha elobb jelenne meg steam-en

rezsofiz
Hm.

"hiszem ha jáccom"

http://thenamelessphoto.com/

inkabb azt hogy nagy valoszinuseggel kamu 😊
majd ha a vugames.com on latom akkor elhiszem
szerintem nem lesz ket het az amerikai es az eu megjelenes kozott tul sok lenne, CZ-nel 2-3 nap volt, a VU meg nem akar szerintem ezzel a Steam javara jatszani.

toMpEr
azert tegyuk hozza hogy ez nem teljesen hivatalos meg...

csak hogy ne unatkozzunk:

HALF-LIFE 2™ HAS GONE GOLD

LOS ANGELES, Calif. (October 16, 2004) - Vivendi Universal Games announced today that Half-Life 2, the highly anticipated next installment in the best-selling and beloved franchise, has gone gold and will be released December 6th in North America, and December 20th in Europe.

“Half-Life 2 offers an unprecedented gameplay experience,” said Michael Rouling, EVP, Vivendi Universal Games. “It features the most advanced AI ever seen in a game, combined with state of the art graphics and sound.”.

Developed by Valve, Half-Life 2 is the highly anticipated sequel to the best selling Half-Life title, named “Best PC Game Ever” by PC Gamer. By taking the suspense, challenge and visceral charge of the original, and adding startling new realism and responsiveness, Half-Life 2 opens the door to a world where the player's presence affects everything around him, from the physical environment to the behaviors even the emotions of both friends and enemies.

The player again picks up the crowbar of research scientist Gordon Freeman, who finds himself on an alien-infested Earth being picked to the bone, its resources depleted, its populace dwindling. Freeman is thrust into the unenviable role of rescuing the world from the wrong he unleashed back at Black Mesa. And a lot of people he cares about are counting on him.

Half-Life 2 carries a suggested retail prices of $54.95 and has been rated “M” for Mature by the ESRB with descriptors for blood and intense violence. For additional information please go to www.half-life2.com.

About Valve
Founded in 1996, Valve creates entertainment software titles, including Half-Life®, Counter-StrikeTM, and Team Fortress®. Valve's portfolio accounts for over 12 million retail units sold worldwide, and over 88% of the online action market. More information about Valve is available through the company's Web site at www.valvesoftware.com.

About Vivendi Universal Games
Headquartered in Los Angeles, VU Games is a leading global developer, publisher and distributor of multi-platform interactive entertainment. Its development studios and publishing labels include Blizzard Entertainment, Sierra Entertainment, Fox Interactive and Massive Entertainment. VU Games’ library of over 700 titles features multi-million unit selling properties such as Warcraft, StarCraft and Diablo from Blizzard Entertainment; Crash Bandicoot, Spyro The Dragon, Empire Earth, Ground Control, Tribes and Leisure Suit Larry.

rezsofiz
:-)))

[NST]Cifu
Remélhetõleg az elött rájönnek még a jelszóra, mielött kijön a játék. Legyünk optimisták...

(vagy legyünk gonoszak, és küldjük el nekik? 😊))

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

dikki*yysw
Ez a 6. képes feladvány baromi régi, és semmi perc alatt megfejtették anno. Talán a gamestar is eljut lassan addig 😄

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

[NST]Cifu
A HL2 képeken / videókban / bétában nem emlékszel azokra a lebegõ robotokra? Azokat hívják Scanner-nek, és ez azt árbrázolja.

Skiper
ua.

gyuri http://gyur6.uw.hu

janos666
De ez még a régi amit pár hónapja is belinkelt valaki és meg is fejtették a jelszót vagy linket és bejött egy ilyen rajzolt kép freemanrõl vagy frisítették?
Skiper
azaz. semmi bejelentés, csak egy a Freemant igen kényelmetlen pózban és arckifejezés-ábrázolásban látható képet találunk.

Skiper
ezt mit ábrázól?😄

Eisenhower
bassz ujra kellett kezdenem az összes preload letöltést mert egyszerûen nem tölti le a preload 6-ost

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

janos666
Én sokáig azt hidtem "szevasz", mert az is beleillik sokszor. Pl: "szvsz ez a HL2 faszább lessz mint a DOOM3..."
Seth
nekem ha a 6. kép fölé viszem az egeret akkor a g-man lesz

PSN ID.: Beegabor

Ott csak 1 barnacle fog bejonni kepen. Alyx csak az oldal forraskodjaban van, ASCII kepkent.

Hetvegen nem szoktak ilyen bejelenteseket tenni, majd hetfo ejjel, ha igaz. Addig a datumot is kitalaljak, de realis a november kozepe-vege.

Szóval most már komlyan aranylemez van? de hol van akkor a hivatalos bejelentés?

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

A HL2 hivatalos oldalán ez a 6. kép amit ha rákattintotok, akkor ott hogy jön be Alyx???

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

iden scanner van 😊

rezsofiz
Ja aha értem. Csodálkoztam hogy miért ilyen vékony: ) De mostmár vágom. 😊

rezsofiz
Jah ez igaz: )

Adam5
ja de igen arra gondoltam csak rosszat írtam, de végülis nekük ö a bal

[NST]Cifu
Ez a Half-Life elsõ részének elkészültekor lekapott kép. A jobb oldali ürge Gabe Newell (azért ilyen vékony még 😛). Amit a kezében tart, az egy headcrab-ot formáló piñata (a piñata a papirbmasé, amit a gyerekek bottal/baseball ütõvel szétvernek, és ekkor kihullanak a bele csomagolt cukorkák), amit éppen egy feszítõvassal szándékoznak "megtörni".
Az általam lentebb belinkelt "aranylemezre kerülés - feltételezés" abból indult ki, hogy állítólag "megtörték" a headcrabot.

Szerintem ennyi. Ez pont egy DVD méret ami eddig lejött.

"vessetek a mókusok közé" :)

ReTeK
pre-load meddig megy még ? (most 6) 20 körül vége lehetne

De. Legalábbis hasonlít rá.

"vessetek a mókusok közé" :)

rezsofiz
Nem a jobboldali ember Gabe?

plas
wow thx... nem vagyok mai gyerek, sokmindent tudok -arc-, sokmindent tanultam, de ez valahogy eddig kimaradt az életembõl...
Ma is megérte felkelni... 😊)))

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Adam5
szvsz= szerény véleményem szerint

plas
mi az az szvsz?

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Adam5
az ott baloldalt Gabe? mert ha igen akkor szvsz lefogyott

rezsofiz

Lol.

rezsofiz
Még némi HL2 dobbanás...

Ma már volt némi Half-Life 2-es ömlengés, de akad még azért néhány. Elõszöris úgy fest, hogy mostmár tényleg Gold lett, de ennél többet nem mondok, csak mikor a Vivendi bedobja a postaládámba a stuffot 😊
Másodszor kiderült, hogy milyen fejezetekre bontották szét az alkotást. Ezek a következõk: Point Insertion, A Red Letter Day, Route Kanal, Water Hazard, Black Mesa East, We Don't go to Ravenholm, Highway 17, SandTraps, Nova Prospekt, Entaglement, AntiCitizen One, Follow Freeman, Benefactory, Dark Energy (Thanks GenGamers). Ha jól számoltam ez összesen 14. Remélem nem lesz túl rövid a kicsike...
Végül, de nem utolsó sorban egy kis érdekesség a hivatalos oldalról. Ha ellátogatsz ide, és megpróbálsz rányomni a hatodik képre, feltûnhet, hogy némi titokzatos matériát rejt a dolog. Ha rákattansz, még egy kódot is kér. Remélem ez a link rejti a tényleges Gold bejelentést 😊 Amint megtudom a kódot, jelentem.

Forrás: GameStar.

Eisenhower
nekem is...

Blekk Síp
Nekem sem kezdte el, hiába kattintgattam a kontínyúra...
Mindig csak 69%-ot ír ki.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Eisenhower
vki tölti most a pre-load 6-ot? mert neekm az istenért nem kezdi el letölteni....

Glpetyus

rezsofiz
Mondjuk ez tényleg igaz

janos666
Nemnem, nincs Balázs Pali!
Glpetyus
Igazad van!

Inkább nézek 15345347 oldalon keresztûl Balázs Pali-t,mint 1 darab (amúgy odaillõ) szmájlit...

janos666
Jaaj, istenem. Ez a sok baromság meg smile...