Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mé kit nem?! 😄

http://thenamelessphoto.com/

IMYke2.0.0.0
Megvallom én is: minden nappal egy kicsit többet izzad a tenyerem 😊
Azért nagyon felcsigázott ez a játék!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

gondoltam hogy ezvan. közeledik a nagy nap mindenkinek kezd meglágyulni szépen lassan az agya...

[NST]Cifu
Utólag már sehol. Egyfelõl a vásárlásnál kellett volna hiányolnod (ha tényleg járt volna hozzá), másfelõl a Sapphire 9600XT kártyák közül nem mindegyikhez jár kupon. Ha dobozost kaptál, akkor a dobozt nézd meg, ha van rajta valami olyan, hogy "Half-Life 2" akkor kezdhetsz gyanakodni, hogy átvágtak.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

ATy007
A Sapphire Radeon 9600XT kártyákból több fajta változat volt és csak bizonyosokhoz járt kupon. Lásd: http://www.sapphiretech.com/product-matrix/full_retail.xls

HU.man ATy007

sehol, mar reg eladtak a kuponodat masnak 5ezer ftert, de lehet hogy alapbol nem jart hozza, ahhoz van amin a dobozan is fel van tuntetve.

Glpetyus
Hopp,akkor rosszúl tudom :C

Köszia válaszokat!Hol tudok lépni ha elhajtanak?
nekem connect3d van és én is kaptam...

1. igen, elvileg kellett volna kapni
2. reklamálni mindig lehet, csak nem mindig érdemes...

Glpetyus
Ha jól tudom,akkor csak az ASUS kártyákhoz volt kupon :/

Sziasztok!!!!!!!
Bocs hogy ide is írok,de végül is ez a játék topicja.😊
Érdeklõdnék hogy kb fél éve vásároltam egy saphire ati 9600xt-tAz egyik comborám mondta hogy ahhoz járt volna egy Half Life kuppon.Ezt nem kaptam!Raklamálhatok utólag vagy hagyjam a fenébe?!
Köszi a válaszokat elõre is!
IMYke2.0.0.0
És ezzel senkit sem akartam sértegetni...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ennek ellentmond az a tény, hogy az ilyen nagy nevû Játékokat hivatalosan lokalizálják - hogy ne pancser munka rontsa az imázsát!

hykao
Elképzelhetõ, hogy pont a lokalizációk elõsegítése végett volt hozzáférhetõ kódolatlan formában.
A cs:s melle kerult oda vmiert, valoszinuleg kozel hasonlo modon mukodhet mint most, mert a jelenlegi modok es jatekok is igenylik a hl alap szovegeit es hangjait.

IMYke2.0.0.0
De a Steam-rõl letöltött verzió fájljai - speciális algoritmussal - kódolva vannak. Tehát SENKI senm tudja kivenni a FULL verzió szövegeit az esetenként több száz MB-os fájlokból!

toMpEr
az elso preload-ban volt benne kodolatlan formaban, gondolom azota nemsokat valtoztattak rajta

hykao
Dehát a steamen keresztül már jópáran letöltötték szinte majd a teljes játékot!
en ezt messzirol elkerulom, legfeljebb a jatek utan atolvasom majd a magyart, vagy az angolt ha ottvan.

IMYke2.0.0.0
Nem tudom.
De nem hinném, hogy a steames dologhoz odaférnének, akkkor pedig csakis a béta - kilopott alfa- marad... az meg ugye...

hykao
Szerintem nem az alapján készítik! Az eddig letölthetõ dolgokban már benne volt a teljes szövegállomány, nem?
IMYke2.0.0.0
Nem értesz... a kilopott verzió alapján készítik... amirõl tudjuk, hogy nem a végleges volt, ergo, az eltelt 1 év alatt tuti, hogy kódolták a szöveget - és nem úgy, mint anno a módosított Quake-motornál (értsd: *.zip fájl átnevezve *.pak-ra)

...

toMpEr
gondolom pc-re

IMYke2.0.0.0
Tessék csak a Magyarítás Portálra ellátogatni! - HalfLife 2 magyarítás...
De vajon milyen verzsönre?

Mega-action kozben(nem falat bamulva, lovoldozes kozben) 9600xt-vel 25-30 fps, ha ez nem durva akkor mi? Es dx7 modban dramaian megkozelitve cs1 grafikai szinvonalat meg mindig max 45-nel jarunk.. Ennek tukreben nemtom hova tunik a hw-bol a power. Es ugye ottvan a brutalis ramigeny (512mb egyszeruen smafu). Foleg painkiller utan szembetuno a dolog, amit valami felelmetesen jol optimalizaltak.

ui: ne banoljatok meg ilyesmi, tudom dul a fanatizmus, csak sztem a gyorsasag pont az a dolog, amit nem lehet elmondani a motorrol.
Dynamic
Gondolom a CS:S-re gondolsz.
Hasonló gépen(annyi, hogy AMD2500-ös proc. de a többi kb. stimmel) mint a tied, 800*600-ban jól ment.
mennyi annak a gépigénye???mint a CS:CZ-é??

[NST]Cifu
A Source engine-re vonatkozik, tehát a HL2-re is.

mijaza video stress test? 😊
egyszer nem futtatam még le 😄

football without ultras is nothing

Seth
lehet hülye kérdés: a cs-ben a video stress test a cs-re vonatkozik, vagy a hl2-re(mindkettõre)??(csakmert a kijáraton hl2 ikon van)

PSN ID.: Beegabor

ez is igaz....

Dynamic
Na én csak a CS:S-bõl indultam ki, annak egyáltalán nem durva a gépigénye.
mindenki ilyen optimista a várható hardverigényekkel szemben?
remélem igazatok lesz

Dynamic
Szerintem fog menni, de ne várj csodát.Max 800*600, alacsony-közepes beállításokkal.
hát
elég sovány sztem...

janos666
Én sohasem birom magam beleélni, inkább interaktív filmként nézem, 10 éves koromban még a grafika nem tette lehetõvé, ma 16 évesen már öreg vagyok hozzá.
minimumon lehet..de az biztos hogy felinstalálhatod😊

Seth
biztos...😊
de most komolyan

PSN ID.: Beegabor

hi.
szerintetek ezen a konfigon elindul majd a játék??
ECS K7SEM,AMD duron 1200mhz,geforce mx 400 64mb,384mb RAM..

RelakSfromhome
Lehetõleg a képernyõ közepén, egy 512x512-es kép-ként, hogy folyamatosan tudatában légy, hogy ez csak egy játék

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

janos666
Addig nem baj míg kaidják valahol és felteszik warezre, csak nehogy játék közben is ott díszelegjen egy nagy pios karika 18-sa számmal
[NST]Cifu
Sajnos félek tõle, hogy a KÉJ karikák után eljutunk oda, hogy itt is lesznek mindenféle betiltások... 😞

Hulk
háh.ezeknek minden brutál...

HL2 túl brutál?

A hatóságok megint résen vannak... De minek is? Az ausztrálok félhetnek, ugyanis a PEGI (Valami Besoroló Szervezet ) R(18+)-os kategóriába sorolta a Half-Life 2-t, ami annyit jelent, hogy ott nem jelenhet meg a játék. A legmagasabb, még elfogadható kategória ott az M(15+)-os... Na most, tudva levõ, hogy a németek is elég szigorúak. Szerencsére itthon még nincs lekorlátozva az ilyesmi ennyire. Kb. ez az egyetlen pozitívum ami pozitívum, de ebbe most ne menjünk bele 😊

info gamestar

[NST]Cifu
A CS:S-ben még nincs bekapcsolva a VAC (Valve Anti-Cheat) se a warezvédelem. Ezért lehet vele játszani egyenlõre gond nélkül. Ahogy már korábban is fejtegettük, valószinüleg keményen készülnek valamire, nem véletlen az internetes aktiválás sem...

janos666
Vagy legalábbis már kár lenne vele erõlködni ha úgyis kiadják nemsoká.
Skiper
*hl2 az örök gazdagság kulcsa 😛

gyuri http://gyur6.uw.hu