Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azert nem kene egy jatekot egy oprendszerhez hasonlitani 😊 Winmasolas a rendszerfileok miatt maceras. A registry bejegyzeseket pofonegyszeru exportalni. Mas modon nem tud informaciot tartani a gepeden, mint fileokban es a registryben.

(a regebbi win-ek szepen masolhatok -pl winme sys c: es fel melle a windows fileok. A microsoft a Win xp-bol sajnos kiirtotta a sys programot, ezert ott emiatt nem lehet.)
[NST]Cifu
#16030-as hozzászólásomban van egy link, ezt megnyitod, és a legalján. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

hol?

football without ultras is nothing

[NST]Cifu
Szerinted ha ilyen egyszer lenne, akkor nem játszana már a fél világ az összewarezolt, de teljes HL2-vel?

takraj
D amúgy, miért nem csináljáok azt, hogy a letöltött file-okat kicsomagoljátok és jáccatok? Hameg nem megy, akkor mondjuk kiegészítenétek a CS:S vagy a HL2:BETA egyes file-ival? Szerintem mûködnie kéne, vagy valaki már próbálta? Sorry, ha hülyeséget írtam...

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

ha jol tudom a felinstallalt winxp-t sem lehet csak ugy atmasolgatni masik gepre.

Ahh azóta megtaláltam a hivatalos letöltést 😊

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Az aktivalt program mar szabadon tores nelkul is terjesztheto->az aktivalasnak semmi ertelme. Nem lehet "gondolni erre" es kivedeni, mert ebbol a mukodesi elvbol kovetkezik.
Ez klafa!!
Megosztanád velünk is? 😊

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

donneck

Szerintem ez igy a Valve embereinek is eszebe jutott, amikor megterveztek a vedelmet. ha nem, akkor tenyleg winrar szintu melo lesz megint a dologbol, es 5 perccel az aktivalas utan terjedni fog.

janos666
Ja. Ez az aktiválós védelem szerintem gyengébb mint egy DVD ellenõrzés. Valaki kicsomagolja a sajátját amit megvett--->winrar, warez-->otthon kicsomagolod. Ha meg letiltod kifelé a steamet nem bír updatelni, vagyis ha beadsz neki egy fake client registry.blobo-t(pl azért aki megvette és warezre tett) máris aszthiszi megvetted, mehetsz játszani.
Hm, ugy remlik a fade-t megtortek mar a toca1 -ben is. Na de mindenesetre eltertunk a tematol.

De amugy a diskurzus alapa az offline hl2 jatek volt, es mindenfele csoda vedelemtol valo felelem. (es hogy emiatt nem lesz offline hl2 warez sem, stb) Az garantalt, hogy a vedelmet pikkpakk feltorik, mar ha lesz neki egyaltalan. CD meg DVD check ugye ennel a jateknal nincs (steam rule😊. Maga az aktivacio meg nem sok vizet zavar, mivel aktivacio utan mar offline is uzemel a jatek.. A steam is szepen fut offline. Ezt kihasznalva akarmilyen istencsoda feltorhetetlen vedelem talalhato rajta, nem er fabatkat sem, mivel akarhany gepre rakhatsz "legalis" sokszorozott hl2-t. (csak a registry megfelelo resze kell, es a fileok, meg original steamet is lehet hozzacsomagolni, csak le kell lepni a netrol, mielott elinditod. Persze jobb megoldas letiltani a steam halohoz valo hozzafereset. ez Persze csak a legprimitivebb megoldas)
hát mert még csak most atták fel postán..szal majd már csak jövõhéten..

[NST]Cifu
Még nem aktiváltad? Miért nem?

[NST]Cifu

még nem toom...

ki/mi az a "Echelont" ?

http://thenamelessphoto.com/

[NST]Cifu
Az #16052-es hozzászóló meg azt üzeni, hogy a mai napig nem sikerült rendesen feltörni az OFP-t és a FADE-et.

A tört szerverekkel az a baj, hogy a mostanság egyik legfontosabb dolog veszhet el: a csíterek elleni védelem. Titkon remélem, hogy a VAC2 tényleg sikeres lesz ilyen téren, bár egyenlõre csaknem nulla, amit ilyen téren felmutattak a Valve-ék. De remélem sikerülni fog nekik, és végre nem kell a csíterek miatt aggódni...

A Pentagont meg könnyû feltörni, de ez más lapra tartozik. Törje fel valaki az Echelont, és annak fejet hajtok. 😛

Kandurex
Erre már nem emlékszem Cifu

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
és mûködik?

[NST]Cifu
Az az 5 kulcs nem Icebird-éktõl származott (vagyis az OFP Scene-tõl)? Mert azok a kulcsok eredetiek, mi is azzal játszottunk, amíg nem volt meg eredetiben (anno az NST klán meglehetõs OFP-mániában szenvedett, szóval volt alkalmunk tapasztalni a FADE áldásos effektjeit...).

Azzal viszont egyetértek, hogy most, ez a végsõ várakozás egy agyrém. Az a legidegesítõbb, hogy pont novemberre idõzítették, nyáron és kora õsszel nem volt egy játék, amivel játszani lehetett volna (Sims2 és társait kihagyom...), most meg már itt a Pacific Fighters, jön a NEXUS, Halo 2, NFSU2, és még legalább féltucat nagyobb név. Ütemtervet kell készítenem, hogy mely nap melyik órájában melyik játékkal fogok játszani. 😊

gizzda
Szasztok....bele olvasgatam itt és látom megy a parázás a feltöres...miatt....
Szerintem nem kell aggódni szerintetek aki gond nélkül fel tudja törni a Pl:Norton 2005-ös antivírust annak mennyi idejig tart feltörni egy sima gamet......

Ja a cd-kulcs....ez esetben semmi gond legfeljebb csak tört szerveren lehet majd nyomulni vele....mert az nem kéri a kulcsot...

Tört szerveren semmi külömbség sincs a játégban....16052-es hozzászólónak írom az 2001-ben volt mikor nem tudtak játékot feltörni azóta már a Pentagont is sikerült........

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

rezsofiz
Nincs kuponom, megrendeltem, de most ettõl légyszíves függetlenítsünk el. Én is warezolok, ezt a játékot speciel megveszem, és én is szurkolok hogy minél hamarabb feltörjék, de ezt így tényleg nem lehet kijelenteni hogy 2 perc hogy feltörik, mert nem lehet tudni. Szóval ne érts félre nem rosszat akarok.

sazl : c

Én most vettem kupont 3000huf-ért..

Kandurex
Van kuponod mi?

Kandurex
hrrr...inkább már a boltba lenne, unalmas az utolsó pár hét 😞

Kandurex
5 különbözõ kulcsot használtunk (warez-rulez), 1db volt eredeti amit kimásoltunk. Annyiba igaz, hogy ha egyezett a kulcs akkor folyton kidobott - fagyott a multi.

rezsofiz
Ezt most így elõre egyszerûen nem lehet tudni. Lehet 2 perc, lehet hogy fél év, szóval ez még kérdéses.

sazl : c

[NST]Cifu
Persze hogy nem, ha legális CD-kulcsal rakták fel. Ahogy írtam is... 😊

Én nem ijesztegetni akarok, csak megjegyeztem, hogy a hírek alapján elég kemény védelem várható. Aztán lehet, hogy tényleg két perc alatt feltörik... 😊

a hitman 3-nál is ez volt:
sose törik fel, nem fog menni, bombabiztos védelem...

en sem adok neki 2napnal tobbet

Kandurex
HL2 úgy feltörik 2perc alatt, mint a sicc, nem kell a kamu dumával ijeszgetni a szerencsétlen warezolókat 😊

Kandurex
Az OPF alcohollal nyomtuk ki az üzletbõl tökéletesen ment, nem volt szórás és bug. A TOCA2 -õt a kutya nem akarta feltörni.

jajjjj...neeeee...bántasz...ÁÁÁ...

[NST]Cifu
Operation FlashPoint (2001-es játék!): Gyakorlatilag nem sikerült rendesen megtörni, a FADE védelmi rendszer miatt a nem eredeti CD-kulcsal feltelepített OFP mindenféle érdekességeket csinál, pl. a gépfegyverek szórása akkora, hogy 5 méterrõl nem lehet egy házat eltalálni, meg efélék. Multi esetén amennyiben nem legalágis CD-kulcsot érzékel, rövid úton kidobja az illetõt, két azonos legális CD-kulcsot sem visel el egy azonos szerveren. Jöttek ki hozzá többé-kevésbé törések, de igazából nem sikerült rendesen megtörni a játékot, az egyetlen megoldás az, ha az alap OFP-t legális CD-kulcsal teszed fel. Valami hasonló rendszer várható szerintem a HL2 esetén is, de mivel a feltelepítéshez az interneten aktiválni kell, (ergó leellenõríztetni a CD-kulcsot), valószinüleg macerásabb lesz a megoldás (és a kutya sem fogja a saját kulcsát közzé tenni, mint történt az pl. az OFP esetén).

TOCA2: Ha jól tudom, fél évvel megjelenése után, nemrég sikerült egy mûködõ kvázi-törést csinálni hozzá, ami a DVD-ellenõrzést cselezi ki, egy kissé nyakatekert módon, ami egy átlag júzert simán elkedvtelenít a játék felrakásától.

Ami az internetes részt illeti, a Joint Op.-ot és a Raven Shield-et abszolute nem lehet interneten játszani...

jajj de vicces..há há háá...😛

Skiper
😄D

gyuri http://gyur6.uw.hu

Na mind1, csak annyi, hogy en mernek fogadni barkivel, hogy a vedelem tiszavirag eletu lesz. (az is figyelembe veendo, hogy ekkora nevre tobben ugranak ra, mint egy pinceprojectre) Ha nem lesz igazam, vallalom a nyilvanos megszegyenitest 😊
mongyatok már oyan oldalt, ahol hl2 érdekességek vannak😛....

Interneten meg nem atverni szokas a rendszert, hanem fuggetleniteni. (megnezed a kodot, hol akar vmi socketet nyitni, kiolod, aztan csokolom)
toMpEr
hat van jopar jatek ami majuk kornyeken jott ki es meg mindig nem tortek fel

miert, mennyi ideig tartottak ki?
[NST]Cifu
Eddig a leghuzosabb vedelem sem tartott tovabb egy hetnel

Ellenpéldák:
Operation FlashPoint, TOCA2, ha pedig az internetes aktiválás alapú dolgokat nézzük (vagyis hogy interneten mennyire lehet átverni egy rendszert), a már említett Raven Shield és Joint Op...

azert vannak helyek ahol az igenyes embereknel alap a normalis szerver.

egyebkent MO-n pont a versenyek miatt tortent meg a nagy valtas anno a nowonos szerverekrol, senki se akart meccset jatszani ugy, hogy nem tudja kivel teszi.

De ebben semmi ujszeru nincs. Az osszes vedelemnek az a celja, hogy hasznalhatatlanna tegyek a programot azok szamara, akik illegalisan jutottak hozza. Az aktivacios moka sem ujkeletu (lasd pl. microsoft).

Az meg abszolut nem szamit, hogy cd-rol vagy netrol pakolod a vinyodra a fileokat.

Online game eseten pedig az adott server tulajdonosa donti el, ragaszkodik-e a legalis jatekosokhoz, ahhoz sincs tul sok koze a valve-nek.

Igazabol az online cheaterek miatt van ertelme a kulcsoknak, nagyjabol ez az egyetlen ok, hogy nem tort minden server.
Higany
Thanx!

Azt en sem mondom, csak azt, hogy ez egy ujszeru megoldas, most nem a cd-n akarjak tartani az adatokat, hanem hasznalhatatlanna akarjak tenni azok szamara akik nem boltbol/Steamrol jutnak hozza.

Ezt remelem magad sem gondoltad komolyan 😉 Szerinted ez lesz a jatektortenelem elso jateka, amit nem tudnak feltorni? Eddig a leghuzosabb vedelem sem tartott tovabb egy hetnel. Napokat josolok neki.