Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát, nagyon ajánlom... 😊)

Sil3nt
de a dvd tartalomba ugyanaz mint a cd-és?

Hát, az 1200 még belefér, majdnem annyiba kerül 1 napi kajálásom is... 😞((Éljen budapest.

kiadtak, de csak megbizhato usjagoknak, ezert nincs pl. gamestarban teszt 😊

asszem 1200Ft a cd-s, de annal nem HL2-es a cimlap, a dvd-s 2000ft.

[NST]Cifu
Én úgy tudom, hogy az újságírók csak a ValveHQ-n játszhattak a játékkal, nem adják ki a kezükbõl éppen a wareztól való félelem miatt...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Az legfeljebb valamelyik újság jóvoltából kerülhetne ki... Mivel a többi nem aktiválható nov. 16-ig...

Kandurex
Valószínûtlennek tûnik, hogy bármi is a raktáron lenne már, rég nyomná a fél-warez rulez.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bocs, félreértettük egymást, én az újság legolcsóbb változatára gondoltam, a HL2-höz a bátyámnak van kuponja, majd valahogy megoldom, hogy nálam is menjen.

És ezzel együtt gondolom hamarosan itt warez verzsön.

JohnnySmith
Nem szeretem a csokoládét 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

toMpEr
tegyuk meg hozza allitolag mar a kulfoldi boltok raktarjaiban figyel a cucc, igy eleg jo esely van, hogy a hazai boltokhoz is megerkezik hamarosan, igy valoszinu a vilagpremier egyszerre lesz mindenhol

[NST]Cifu
Az utolsóra én is tudok válaszolni: elõrendelve ~9.000Ft, Nov.16-ától pedig 10.000Ft a boltokban az alap dobozos verzió.

[NST]Cifu
Azt, hogy a CS:Source update miatt bizonyos .GCF file-okhoz hozzányúlt. Sajnos még két hét, mire a HL2 játszható lesz...

Te mázlista, már láthattad ezt a gyöngyszemet???
Azt megmondanád, hogy van-e benne hdr, hány oldalas a teszt, mennyibe kerül a legolcsóbb kiadása?

Blekk Síp
Gyerekek, ma beindult a Steam és kiírta, hogy Validating Half-Life 2 files... Ez mit jelent?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

megvanmárwarezba???

csak vicceltem! <#smile><#smile><#smile>
Kandurex
Balosról inkább semmit, a jobbosnak fantasztikus segge lehet, de a nyomorék photoshopot nem keéne erõltetni 😞 Amúgy mizú? Ki jött már? 😄 ja, hogy igen, nem igen,,30000 300000 vagy nem'tudom.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

dr Kotász
Nem merek ellenkezni...
rezsofiz
Jah, régen Guru Gamer volt, aztán Gamer Magazin let belõlük, aztán megszûntek. Sajnos. Most meg nincs Guru Gamer én is úgy tudom.
Nah mostmár ON, bocsika az offért <#kuss>

sazl : c

dede
de régen az volt a neve
tudtommal most olyan nincs...
de mind1 a lényegen nem változtat 😞

football without ultras is nothing

[NST]Cifu
Szerintem a "reklám" szó értelmezésében eltérnek a nézeteink. <#ravasz1>

rezsofiz
RIP Gamer magazin.
Nem erre gondoltál? Mert a Gamer magazin szünt meg, de lehet hogy a GG is.
On

sazl : c

ott a pont!! 😄D

dr Kotász
Reklámozod a Football Manager topicot? Cifu mindjárt törli...
nem az, imént tapasztaltam Football Manager 2005 c topikban....
ez van, majd lesz vmi 😊

[NST]Cifu
Nem tudom, de a Doom3 topicbéli tapasztalatok alapján tele lesz ellopot üzenetekkel. Az SG motorjának egyik ismert hibája az, hogy ha egyszerre érkezik két külön felhasználótól üzenet ugyanabba a topicba, akkor az elsõ duplázva jelenik meg, azonos üzenetszámmal, a második illetõ üzenete pedig elveszik. Ilyenkor az azonos üzenetszám miatt ha valahogy törölni szeretnénk a kettõzöt üzenet második darabját (hogy legalább a dupla üzenet ne csúfoskodjon), akkor az elsõ is törlõdik.

Bár most nemrég javított valamit St a fórummotoron, úgyhogy lehet, hogy ez az üzenetlopásos dolog már csak történelem...

jah
már kezdek aggódni miattad 😊
mi lessz itt... kiváncsi vagyok, hogy fogja birni a forumendzsín

[NST]Cifu
Sajnos nem, néha nálam is elszakad a gépszíj, de próbálok higgadt maradni (és különben is beszereztem már egy adag nyugtatót a November közepére várható eseményre😊). <#vigyor3>

jogos
oké <#kuss>olok

amugy te mindig ilyen higgadt vagy? 😊)

[NST]Cifu
Szerintem elég lesz a leszólásból, akit érdekel, megnézi (biztos vannak ilyenek), akit nem, az meg kihagyja, ennyi. <#papakacsint>

(szerkesztés: tudom, hogy a #16195-ös is beleférne a reklámba, de végülis tényleg érdekelhet egyeseket, szóval bent hagyom.)

talán még a 15ös is szpem
de mind1

[NST]Cifu
Én nem a #16195-ös hozzászólás miatt szóltam, mert mint látható, az nem lett törölve. Viszont a #16196-os hozzászóláshoz hasonlóak ezután is törölve lesznek, mivel nem tudom, hogy jön a HL2 topichoz az, hogy a következõ PC Gamesben mit lehet majd olvasni (részletekre lebontva), illetve hogy a CD/DVD lemezen miket találhat majd a T. vásárló. AZ ugyanis vegytiszta reklám...

dejo
de mi akkor is szarunk ám rá

Mayday
Eljen.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mélységes bocsánatáért esedezem minden egyes megbántott olvasónak. Én csupán azt az örömömet szerettem volna megosztani mindenkivel, ami a Half-Life 2 tesztünk okán keletkezett bennem. Még hogy ha ez most üzleti értelemben véve szerencsétlenül reklámnak is minõsült. Azért mi akkor is leteszteltük 😊

akkor jo <#eljen>

dr Kotász
Együtt.
ez most együttérzés vagy leszólás h rosszul írtam? <#idiota>

dr Kotász
R.I.P. <#szomoru2>
bagózunk rá
én a saját tesztemnek hiszek <#action>
RIP Guru Gamer

[NST]Cifu
Tök jó. Ha nem az 576 népszerítûsíti magát, akkor a PC Games, esetleg a Gamestar. Még jó, hogy az SG moderálási alapelvek között szerepel ez, mint hozzászólások törlésének lehetõség:

*Szándékos flood és reklám esetén.

<#rolleyes><#szomoru2>

Az elsõ Half-Life 2 teszt Magyarországon a
PC.Games következõ számában!!!

RelakS
<#vigyor1>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

ki hitte volna??? 😊

RelakS
Az alsó faszányos (bár rengeteg a ps), a fölsõ meg fék

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

<#finom><#finom>

Yepp! Mindenkihezu kimegy egyesével egy napra, vagy klónozzák?

Ikarus
kIRÁLY

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!