Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és az mindenkinek jár? csak mert nekem nemigazán dolgozik a Steam...

football without ultras is nothing

Ennek akkor már nem nagy a mérete?

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

Mr Manson
Hány mega az SDK?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Kulonbozo nyelvekre forditott fileokat, plusz az SDK segedeszkozoket is kiadtak.

Mit tartalmaz a 7. rész?

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

takraj
Nekem speciel nem swapel a cs:s pedig csak 384MB 233Mhz-es DDRAM-om van....

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Nalam a farcry nem lassabb, mint a source, sot. Ha megnezel teszteket, farcry jatek kozben kb annyi fps-t nyom, mint a source stress test.
(ami joval gyorsabb, mint maga a jatek - nalam 80 fps-t megy, jatek kozben cs:s atlag 40)
De cifu, mondom, kb 3 gepen jatszottam mar, es a swapelesek megvoltak. 512mb-vel kb 15 perc, mire bekerul minden a membe optimalisan es megnyugszik.

Es jatszottam eleget a neten cs source-al es eleg sokan panaszkodnak a sok swapelesre rajtam kivul is.

Az hogy kinek mi a tokeletes, az elegge relativ, latva mikor lelkendeznek, hogy 9600pro-jukon milyen jol megy 1024-ben 4x AA-val...
kijott, a tools resz alatt van, de csak azok latjak akik megvettek a HL2-t.

jaja <#taps>

football without ultras is nothing

hmm...nagyon készülõdik itt valami .
Half-Life 2 Pre-Loading Phase 7
Még a végén tényleg kijön 16.-án<#taps>

"vessetek a mókusok közé" :)

[NST]Cifu
Akkor nálad keresd a hibát, és ne másnál, mert a 30Fps-re való leesés max. grafikával, 9800XT mellett is megesik, az 1Gbyte ram ellenére. Itt jópáran 512Mbyte-al is tökéletesen játszanak, ez a frame-leesés nagy fightoknál ott is megvan, de ennyi, swapelésnek nyoma sincs, ugyebár ramhiány esetén az jelentkezne...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

edios
Nagy terek tekintetében messze a Farcry-engine a legjobb/legszebb!(eddig legalábbis..)

Szerintem két engine összehasonlításánál azt kell nézni,hogy uakkora gépigénynél melyik szebb,vagy kb uolyan minõségen melyik "fogyaszt" kevesebbet!

Doom3 szebb, de nem annyival szebb, mint amennyivel Sourcének kisebb a gépigénye!
Mondjuk az sem biztos,hogy a szépséget feltétlenül a sok effekt jelenti.. Nekem legalábbis jobban tetszenek a part menti jármûves jelenetek (háttérben óriási hajók, gyárak, SZABAD ÉG) a klausztrofóbiás hangulatú rohangálásoknál(vaksötétben...)!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

toMpEr
"which will be released shortly after Half-Life 2 is made available"
hat ez tenyleg kijott meg ma...

toMpEr
Source SDK Tools Available Now
November 5, 2004, 1:52 pm · valve

Valve has released the Source Software Development Kit (SDK) Tools via Steam. A precursor to the release of the full SDK, which will be released shortly after Half-Life 2 is made available, the Source SDK Tools release offers a comprehensive toolset for starting production on Source-based MODs, including Hammer, XSI EXP for Half-Life 2, compiling tools, the Source Model Viewer, documentation on programming, modeling, building materials, and more. For more information, please visit collective.valve-erc.com

Andie
Gyerekek, ma hallottam egy rémhirt, miszerint 2 hete kijött a HL2, és a külföldi boltok polcairól már kapkodják a fanok. De aztán haver lehüjézett, mikor ezt elmondtam neki. Valóban nem követtem az eseményeket, bár hireket azért olvastam, és azokban nem volt róla szó.
Szóval mi most a szitu?
Ha nem jött ki, akkor viszont gratula a 16ezres hozzászóláshoz, mi lesz itt, ha kijön? 😊

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Meg ma ejjel kijon a HL2 SDK.

Nagy tereken meg a farcry kiutessel gyoz. Nomeg a belso terek is sokkal kidolgozottabbak sztem. Es lassabbnak ezt sem mondanam.

Amiben a source kiemelkedik az elsosorba a facial animation, a jol belott fizika, (es a gepigeny😊, nem a grafika.
9800 -al meg le-le megy fps vad action kozben 30 ala is. (3000+ a64 mellett)

doomban meg nem.
mindketto 1024. Persze lehet, csak en lattam kiveteles eseteket, de ezeket tapasztaltam.
en 512 rammal meg csak siralmasan lattam futni CS-s -t. 768 -al mar jo volt.
Ez is.

Ez így van.

Erre a doomengine vs. source temara majd terjunk vissza 1-2 ev mulva, es nezzuk meg, hogy akkor hany jatekkal/moddal fogunk jatszani amit ezek hajtanak.

edios
Elég szomorú,hogy a Doom3 és a Source gépigénye vita tárgya!
Tapasztalatból mondom,hogy a doom3 alá 1000x nagyobb gép kell, mint a Sourcehoz! Ráadásul a doomé nem is vágja az egy szobánál nagyobb tereket! Nekem 2500as AMD-m van 9800pro-val és 512ddr rammal, doom3 második legjobb felbontáson beszaggatott néha, source mindent maxra állítva vajsimán futott.

Az már egy másik kérdés,hogy melyik látványosabb!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Danecay
És akkor magas grafikai beállításokhoz a Doom 3 -hoz miért kell 512MB memóriával ellátott videókártya, meg vagy 1GB system memória? Ha csak a memóriáról beszélünk.

janos666
Lehet hogy én értem félre amit írsz, de nekem a cssource-zés közben szitne soha nem villan fel a HDD led 512MB-ram mellett, ellneben a DOOM3 alatt az volt ritka ha kialudt, fõleg mielõtt rar-al kicsomagoltam a pk3-akat.
takraj
Mi swapel? a source?

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Mondjuk a doom3 engine arnyekostul effektestul is sokkal gyorsabb, mint a source. Meg a CSS butitott grafikajaval is. Es az oriasi irrealis ram igenyrol (512-vel is swapel, mint a barom) meg nem is szoltunk.
<#lama><#kuss>

http://thenamelessphoto.com/

RelakSfromhome
talán inkább bomol! Aki már bomlik, azt marhára nem érdekli a half-life2, csak a koporsó <#hehe>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

nemtörtént semmi extra. mindenki vár és bomlik...

Kissé lemaradtam néhány dologban, úgyhogy inkább<#kuss>

jöhet pölõ kiskanál? deszertes villa?<#vigyor1>

Ezt nem tudtam...

A Valve evekkel ezelott elkoltozott onnan.

Köszi az infót. Mellesleg elég érdekes, hogy a Valve és Monolith székhelye is Kirkland-ben van, nem? Szerintem a közeljövõ két nagy FPS-e pont a Half-Life 2, és kicsit késõbb a F.E.A.R lesz. Nem mintha eddig rossz játékokat csináltak volna (leszámítva a Contract JACK-et).

most is fentvan a vugames.com-on.

[NST]Cifu
Ez nagyban függ attól, mi lesz a Vivendi vs. Valve perbõl. De a DoD egyenlõre az egyetlen Valve játék, aminek nem a Vivendi/Sierra a kiadója, hanem az Activision. Az is igaz viszont, hogy mostanság a TF2-õt pedzgetik nagyon, az meg még mintha anno Sierra logóval kezdte meg az életét (úgy 5 éve...).

Korabban is az Activision terjesztette a nem HL-es Valve jatekokat, de szerintem a TF2 meg Vivendis lesz, az regi szerzodes.

Az igaz, hogy a Half-Life 2 kiadása után a Valve lecseréli a Vivendit az Activision-re?

IMYke2.0.0.0
Egyszerû: a HL2 története bizony sablonos lesz.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

rezsofiz
Gondolom csak találgatás: )
lol

sazl : c

Skiper
😄DDDD

gyuri http://gyur6.uw.hu

Skiper
szerintem tomper sokat keresne azzal, ha történetíróként próbálná ki magát. szvsz az egész hl2 történetét tudja már, és csak vágyakozik egy faszább story után <#vigyor1>

gyuri http://gyur6.uw.hu

rezsofiz
Kösz....

sazl : c

[NST]Cifu
Hozzam a célszerszámot Cucli? <#eplus2>

Gordon megmenti a vilagot.

hát ha valaki lelövi elöttem a poént nagy az esély rá hogy kiherélem<#kuss><#vigyor1><#gonosz2>

[NST]Cifu
Csúnya baleset lenne, ha ilyen sablonos sztorival állnának elõ a Valve-sok... <#idiota>

Bár ki tudja, lehet, hogy az USA-ban ezzel sokkal jobban befutnának... 😊))

Blekk Síp
Ehe, hát én is :]]
Amúgy bocs a hirtelen kitörésemért, csak hát izé.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM