Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

16-an ejfelkor PST idozona szerint, ami nalunk 16-an delelott 9-et jelent.

toMpEr
16-an fogjak amcsiba aktivalni, tehat azt jelenti,hogy nalunk kb 17-en hajnal lesz

9600xt

milyet veszel?

http://thenamelessphoto.com/

lehet a warez... 😊

dronkZero
Hehe, az már '99 tele óta esedékes... 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

[NST]Cifu
He?!? <#conf>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

nem vagy egyedül....Legalább meglessz az új videokarim...:CC

toMpEr

00:05:19:13 nem bírom ki..

igaz.elõször a kettõ jöjjön ki...

A harmadik resszel nem kell foglalkoznunk egyelore, ugyanugy nem fognak beszelni rola mint a masodikrol amig nemk erul jo allapotba. Jovore a TF2 lesz esedekes a Valvetol, arra kell oszpontositani.

kábé 2006-2008-körül kész lessz😊

M@TriX
mert lesz is, azt mondják a 2. rész vége nyitva hagy sok dolgot, Lombardi úrfi is úgy nyilatkozott, hogy ezzel a motorral (gondolom spéciznek azért rajta) fog megjelenni a 3. rész és nem olyan sokára, mint amennyi az 1 és 2 között eltelt...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Mayday
<#taps><#idiota>

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Milenne ha nem törnék fel??Engem úgyse érdekel mert ezt az 1 játékot megveszem eredetibe...

[NST]Cifu
Ha itt lenne elöttem, biztos fel tudnék sorolni jópár dolgot...
De így vakon kicsit nehéz... 😊))

Két dolog maradt meg bennem, a lent már említett Viktor Antonov ill. ATi kupon...

dr Kotász
<#eljen><#eljen>
Mindenesetre napokon belul ki kell menned az utcara, remelem egybol eltorik a labadat es a kezedet, es mar mehetsz is mokazni.

dr Kotász
Márpedig az a többség. Ezért van (és szerintem lesz is) létjogosultsága a papírújságoknak.
háh..valamelyik fórumon már a hl3-ról beszélnek...

Mindenesetre,napokon belul ki kell jonnie,remelem egybol feltorik es mar mehet is a moka.

Jimi Hendrix

M@TriX
tudom, inkább idézõjelbe kellett volna raknom. inkább azt mond, hogy miben fals a cikk, mi nem igaz amit írtak, csakhogy tudjam...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

[NST]Cifu
Félreértettél. Nem hülyéztelek le, csak megjegyeztem, hogy azoknak nyújthat újat a cikk, akik nem eddig nem figyelték naprakészen a HL2-õvel kapcsolatos híreket...

M@TriX
kösz, na le vagyok hülyézve

na mind1 😊

Mayday
Ejha, ez esetben tenyleg tevedtem. Minap olvastam az infot, hogy aranylemez, es 15-en bolt.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

toMpEr
tevedsz, nfsu2 mar tegnap ota kint van az usaban lasd pl ebgames.com

Mayday
Meg ki tudja, milyen lesz a vedelme. Valoszinu, hogy tudjak majd torni - mint mindent, de az is elkepzelheto, hogy az itteni tarsasag egy bizonyos resze mar hatalmasakat jatszik, mig a masik resze majd itt vinnyog, hogy mikor lesz mar warez 😊

Mayday
Az NFSU2 ugyebar 15-en jelenik meg a boltok polcain, de mar kiloptak. A HL2 es a Bloodlines 16-ara igerkezik. Ebbol a Bloodlinest varhatod esetleg warezben 16-a elott, de a HL2-t nem igen, mert hiaba kerulne is ki egy cd a sokszorositobol, nem lehet jatszhatova tenni 16-a elott. Szerintem...

[NST]Cifu
Õõõ... hát igen, lehet, hogy egyeseknek az ilyen dolgok újdonságok, nekik végülis tényleg megérheti elolvasni - BTW ezek nem orvosolják a cikkben szereplõ hibákat/ferdítéseket/tévedéseket...

Remelem a napokba kijon elvileg a nfsu2-vel egyidobe jon ki ami mar van nforcon,ja meg a vampir bloodlines is egyidobe jon ki ennyi (remelem) jo gemet egyszerre.

Jimi Hendrix

M@TriX
lehet máshogy olvastunk én pár infónak örültem amin itt valszeg elsiklottam... pl, hogy az elsõ rész történetírója írta a 2. részt is, meg ilyen apróságok...

[NST]Cifu
Jó, csak nekem nehéz beleélnem abba magam, hogy valakiben hogy jöhetnek létre ilyen érzések. Eddig is kegyetlenül vártam a HL2-õt, és ezen semmi sem változtat, szóval nehéz fokozni, különösen egy ilyen "élménybeszámolónak"... <#vigyor3>

M@TriX
persze ha már végigvittem kíváncsi leszek egy teljes cikkre is amiben benne van, hogy milyen fegyverek milyen szörnyek stb...

M@TriX
"Még jobban akarod a játékot?" ez a helyes válasz..

[NST]Cifu
Ezt nem teljesen értem. Élménybeszámolóval mit érsz el? Még jobban akarod a játékot? Vagy eddig nem érdekelt, most meg már felkeltette az érdeklõdésed? 😊))

M@TriX
itt van elõttem az újság. Nem egy szokványos leírás, inkább olyan élménybeszámoló/elõzetes. Nekem pont erre volt szükségem, pár új infó, de semmi poénlelövés. Nem szívesen olvastam volna egy olyan cikket, ahol leírják, hogy "a 8. pályán egy nagy szörny letép Alyx felsõ ruháját és elõtünnek a polygonszegény mellei..."

szóval amolyan összefoglalás az eddig megjelent infókból-szerû. szóval nekem tetszett...

Mayday
Asszem valami PC GAMES. En meg nem igazan hallottam eddig rola...

Krinyo
és melyik újság?

Kandurex
Kellemetlen mi? Máskor ne csatangolj annyit..<#vigyor3>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Krinyo
bazzeg nemár, én nem láttam!
Valaki nem mentette le?
Nem voltam benne az anyázásban? <#idiota>

Mayday
Fokent fikazas. Merthogy a cikk semmi ujat nem mondott. Fel volt teve egy honlapra kozszemlere, de aztan az ujsag illetekese kerte annak levetelet.

Mayday
Ja, es meg annyi, hogy en Pesten keresek kolcsonbe egy modemet, hogy megjeleneskor tudjam a HL2-met beregisztralni. Ugyhogy ha tudsz esetleg kolcsonozni (VAGY BARKI), csereben fel tudok ajanlani ilyen 5 oras ingyenes netezesi csomagokat, a heten ugyanis ugy nez ki, kapunk parat.

Krinyo
"elso magyar offline sajto cikk vitt jonehany hozzaszolast"
és miket? <#pardon1>

Mayday
Jaja, sot, felesleges osszefoglalni, mert mar ugyis olvastad, csak mas szavakkal 😊
A megjelent elso magyar offline sajto cikk vitt jonehany hozzaszolast, meg kerdeztek paran, hogy megjelent-e mar, meg mi van az egyes valtozatokban... <#smile>

Krinyo
csaó
Látom jött 1145 új üzenet amióta nem néztem.
Valaki összefoglalná 1 mondatban az egészet? <#idiota>

"A Gold-ot nem fogod megkapni boltban...
Amit a boltban megkaphatsz, az a HL2 CE, amely viszont nem tartalmaz sapót és soundtrack CD-t..."
kell a fasznak a sapó meg a soundtrackos cd 😊 half 1 és half 2 kell😊
KM
<#nyes>

toMpEr

Tatyla
Jah multinacionális cégek adnak!+pulyka+25000Tesco utalvány...stb!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA