Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Mi a manó, a végén normális cikk jelent meg magyar sajtóban a HL2-rõl?!? <#eplus2>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Kandurex
Átrágtam magam a 20 oldalas Gamestar cikken. Vélemény: HA csak az ötödét tudja a játék amit leírtak már leszopom magam, húúú, khm, khm, kedves PCGAMES -s munkatársak ideje lenne megnézni a konkurencia írományát is, a GS valóban add olyan információt és szfére leírást, hogy hihetõnek tûnik, õk játszottak a játékkal. Egyébként most enyhén szólva le vagyok döbbenve, ha tényleg ilyen a játék amilyennek leírták, apám...jézus...aki teheti olavssa el, üt, vág, harap---

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Glpetyus

Scant a népnek!! 😄

toMpEr
ki kell venni belole a steam-es hivatkozasokat, ez valve-tol fugg, hogy mennyi ideig fog tartani, de szerintem nem okoz majd problemat

Johnny23
szóval lehet hogy csak szerda lesz belõle

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

+pár óra várakozás

http://thenamelessphoto.com/

És akkor már csak egy krekk...

toMpEr
folosleges az alogritmuson gondolkozni, mivel 16-an a steam kikodolja magatol a gcf-et

Kandurex
Hacsak nem több különbözõ algoritmust használtak

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Johnny23
most akkor a crackelt és a steam -os verza között lesz különbség vagy csak hülyéskedtek ???

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Glpetyus
Szakértés rulz ^.^

TSL16b
Na még egyszer: jelen pillanatban minden elérhetõ adat titkosított formában van, akár Steam, akár CD, akár DVD. A visszafejtéshez kell egy algoritmus és egy kezdeti kulcs. Pillanatnyilag - ha én lennék a Valve - egyik sem lenne még kiadva, tehát valószínûleg ez a helyzet. Nincs reális esély a visszafejtésre.

Ha az algoritmus elõkerül, annak ismeretében meg lehet próbálkozni némi támadással, és ha valamelyik állománynak ismerjük a visszafejtett (plain text) állapotát, akkor akár known plaintext attackot is meg lehet valósítani, ami belátható idõn belüli eséllyel kecsegtet.

Ennyit hoz letre a Steam amikor elkezdi letolteni, azt csak a Steamben lathatod, hogy lentvan-e teljesen.

Nyisd meg a browse games ablakot a Steam menubol, lepj hatra egyet es nezzed erosen, meg fogod latni.

IMYke2.0.0.0
283 új üzi? 😊 ejha. Vagy nagyon ráértek, vagy felizgatott benneteket a sok fake fénykép a megjelenésrõl 😊)))

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Annak akinek lent van az összes :

Ez 4,5 GB, ennyinek kell lennie?

Adam5
ok

gpm
nem lessz fenn semmi

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

Adam5
nekem is! nekem is!

gpm
priviben😊

Adam5
király ha fent lesz akkor is megveszem de nem scannelem

M@TriX
melyiken is? 😊 érdekelne.. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

gpm
szvsz ne erolkodj<#vigyor1>
ftp-n 30 min-en belul frissules varhato<#alien2>

toMpEr
hat ha 4 elott eltudod kuldeni akkor igen

Adam5
Tomper: ha be scanneltem õket akkor elkudhetem mailben és felrakod õket?

fitutufi
hát én nem találom !! help pls !
alul nincs semmi pedig már 5× végignéztem ?
vagy vak vagyok ? vagy mi van ? hol van a regisztráció ?

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Glpetyus
Ezt ide gondoltam 😊

Glpetyus
Mintha "enyhén" túlbonyolították volna a dolgot :/

Törölt felhasználó
Miért? Most nem tudod letölteni? Ugyanazok a pályák lesznek ám a krekkelt verzióban is mint a steames preloadban, sõt még a történet is nagyban fog hasonlítani....

Leszeded a preloadot akár most azonnal, aztán ha kijön, akkor lekapod a 2 megás krekket és kész. Ha már warezolsz legalább eszed legyen hozzá.
Ikarus
az sdk ingyen letölthetõ? a steamrõl

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

Ikarus
az lehet

toMpEr
valoszinu, de szerintem ezzel tobbet fognak szopni azok akik megveszik, mint akik nem.

Sil3nt
de ha hamarabb kiadnák warezba akkor kedd elött letölthetném és nemkéne kedden töltenem és aktiválnom <#mf1><#mf1><#idiota>

Glpetyus
Az pont elég <#eplus2><#eplus2>

Jézusom. Orvos látott már?

Aki teszteli az éppenséggel kb. több, mint egy évtizede játszik és reális képet tud adni arról milyen a játék. Persze részben szubjektív is lesz a teszt némely része, mert lehet az ami neki tetszett neked nem fog és fordítva. De ettõl még jogos a 97%.

DOOM3? Légyszi világosíts már fel, hogy az mi, mert elfelejtettem. (Ja hogy pár hónapja végigvittem. Akkor tényleg annyira jó lehet, hogy már nem is emlékszem rá... 😛)
ugyanaz van a cdken, mint a Steames preloadban, hasznalhatatlan kedd elott.

Törölt felhasználó
Bullshit.
Ikarus
Honnan vagy ilyen jól értesült.

Másfelõl meg nem mindegy nekik, ha net is kell hozzá és csak az aktivációval indul 16.-án. Nem értem én ezt igazán, bár valszeg a warez miatt lehet így.

Sil3nt
az pont elég az a 20 db, hogy 1-2napon belül warezra kijusson--csak reménykedni tudok(tudunk)

Allitolag nagyon gyorsan intezkedett a Vivendi es mar kirugtak a felelosoket, de csak par darabot adtak el.

Akkor elvileg warezen is kinnt lesz nemsoká, ha feltörik.

Sil3nt
semmi sincs, csak egy-két kép kijött hogy a csávó a kezében tartja a hl2-tõt éshogy amcsiba egy-két helyen már kirakták...énsem értem mi ez akis felbõszülés...milesz itt ha 2 kép hoz 200 hozzászólást, és maga a játék ha az nfrorce-ra kerül nahh az mennyit fog hozni...

Mi van itt?215 új üzenet...

rezsofiz
Tökéletes.

sazl : c

Ikarus
nekem az is jó

Adam5
de ha tudtok várni akkor délutánra estefelé megveszem és be scannelem.

rezsofiz
Szép kis haver : )

sazl : c

😄 ezzel szórakozott amíg másoltam.
de szólt amúgy telón hogy nála maradt a pénz.
DEHANEMSZÓLTVOLNAÉSÉSZREVESZEM...<#gun><#kocsog>

Ikarus
jó haverjaid lehetnek :Ð

oké<#idiota> képeket meg rajzoljam?