Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nehogy kilógjak a sorból😄
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Na ez csak egy kis kitérõ volt várjuk tovább a HL2-t!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Viszont erre már magamtól is rájöttem mikor a magyaron írtunk egy duplaórás szövegértési feladatot. Nem hazudok mikor azt mondom hogy a 4-5 stréberfaszfej és sok értelmesnek tûnõ ember közt (gimnázium) csak nekem és egy másik emberkének sikerült 90% fölött teljesítenie. Meg is lepte a tanárom hogy a faszba köröztem le az elõbb említett stréberfaszokat.
És minthogy ezt tisztáztuk hogy nekekem megy a szövegértés, kijelentem hogy Katona Renáta bekaphassa' (szándékos szóhasználat) ha újságot akar velem olvastatni az iskolában órákon. Nézek én itthon néha híradót, de csak ha kedvem van. (és nincs semmi nézhetõ a 30-40 csatornán ami lejön a kábelen, vagy lusta vagyok kapcsolgatni)
Na végig olvastam,nagyon ûber 😊
Ugyanakkor "enyhe" elfogultságot éreztem a cikk olvasása közben 😛
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
<#ravasz1>#ravasz1><#ravasz1>#ravasz1><#ravasz1>#ravasz1><#ravasz1>#ravasz1><#ravasz1>#ravasz1>
Cikk olvassátok el!
Kicsit off és csak az olvassa aki meg is érti! Ha a linkre mentek megértitek miért. Sajnos a fórumon egyre több a tájékozatlan és visszaolvasni vagy olvasni nem kívánó gyerek. Hát nem csoda ezek ismeretében!
ON
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Jimi Hendrix
412 új üzenet
van valami említésre méltó??? 😛
football without ultras is nothing
Adam5 : <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szvsz GS teszt sokkal jobb mint a PCG.
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
király mást nem igen tudok mondani 😊)) illetve még annyit hogy jobban figyelem az órát hogy mikor van már vége egy napnak hogy elérkezzünk a bûvös 16-hoz. nemi gazán tudtak hogy negatívumot mondani amí szvsz nagyon zavaró lenne.
Csak a kedvemért <#vigyor3>#vigyor3>
Vagy ha valaki a saját galériájába rakná fel.... <#vigyor3>#vigyor3>
Nem kell hosszú ideig,csak amíg lementem <#vigyor3>#vigyor3>
Plíz <#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Szalacsi bácsit megszégyenítõ fickó mondja benne egy csajnak hogy:
De jó nagy nõ ez itten...höhöhö Blokkolnám..... <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>