Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CarajoEsp
Hehe. Azt hiszem akkor énse könyvet olvasni.
Nehogy kilógjak a sorból😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Glpetyus
23 vok,kicsit már nem érdekelnek a tinik faszságai 😄

Glpetyus

Sorry,nem azt olvastam végig hanem a gémsztár cikkét 😊)))

Random_
Nincs ebben elfogultság haverom öccse és az õ barátai mind csüngenek a bulvár mûsorok elött más fiatal csajszik meg veszik a gagyi bulvár újságokat. Én el tudom képzelni azt amit leírtak más dolog, hogy anno én se szívesen olvastam, de azért nem tettem fel fórumba olyan kérdést ami ne lett volna leírva elötte százszor és a cikkeket is értettem. Most is visszaolvasok akár 6 oldalt is egy új fórumon mert lehet, hogy gyorsabb mint választ várni.

Na ez csak egy kis kitérõ volt várjuk tovább a HL2-t!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

janos666
Na, én ugye egy középiskolás gyerek vagyok és VÉGIG BÍRTAM OLVASNI EZT A CIKKET.<#idiota>
Viszont erre már magamtól is rájöttem mikor a magyaron írtunk egy duplaórás szövegértési feladatot. Nem hazudok mikor azt mondom hogy a 4-5 stréberfaszfej és sok értelmesnek tûnõ ember közt (gimnázium) csak nekem és egy másik emberkének sikerült 90% fölött teljesítenie. Meg is lepte a tanárom hogy a faszba köröztem le az elõbb említett stréberfaszokat.
És minthogy ezt tisztáztuk hogy nekekem megy a szövegértés, kijelentem hogy Katona Renáta bekaphassa' (szándékos szóhasználat) ha újságot akar velem olvastatni az iskolában órákon. Nézek én itthon néha híradót, de csak ha kedvem van. (és nincs semmi nézhetõ a 30-40 csatornán ami lejön a kábelen, vagy lusta vagyok kapcsolgatni)
Glpetyus

Na végig olvastam,nagyon ûber 😊
Ugyanakkor "enyhe" elfogultságot éreztem a cikk olvasása közben 😛

IMYke2.0.0.0
Hát ja, és ezek a "türelmetlen" fiatalok fognak minket idõskorunkban ellátni... akkor inkább felkötöm magam majd 70 évesen... <#mf3>

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

megertem oket, hogy nem kivancsiak a politikai ujsagokra, nem normalis ami azon a teren megy ebben az orszagban. de ezt ne keverjuk ide, a hl2-hoz nem kell sok olvasasi tudas, csak angol.

Glpetyus
"A Far Cry ízelitõt adott a szabed játékélménybõl,a HL2 viszont megmutatja milyen is az valójában"

<#ravasz1><#ravasz1><#ravasz1><#ravasz1><#ravasz1>

Random_
OFF
Cikk olvassátok el!
Kicsit off és csak az olvassa aki meg is érti! Ha a linkre mentek megértitek miért. Sajnos a fórumon egyre több a tájékozatlan és visszaolvasni vagy olvasni nem kívánó gyerek. Hát nem csoda ezek ismeretében!

ON

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

legtobb aruhaz 17-re vallalta a kiszallitast az orszagban mindenhova, de lehet hogy itt elobb feladjak.

VAn olyan valaki aki megrendelte a gamet a pc dome online áruháztol,az amint megjeleni nov 16.-an mar kezhez is kapja?Aki netrol rendelte az melyik oldaltol?elore is koszi

Jimi Hendrix

Nem hiszem, hogy fel kene klonozni, mert a progi elfut cd nelkul is ( ugye milyen jo a steamrol letolthetoseg😉 ) Installald fel magadnak, aktivald az o kodjaval, aztan legyel offline mikor epp jatszol vele, hogy ne zavarj be a haverodnak.
ufff
412 új üzenet
van valami említésre méltó??? 😛

football without ultras is nothing

Adam5
np

Glpetyus
Nem

Glpetyus

Adam5 : <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

ES ha pl:a haverom megveszi en felklonozom es beirom azt a keyt ami az ove lenne akkor se muxik?

Jimi Hendrix

Egy amator kérdés:ha valaki megveszi eredetibe a hl2-ot es nincs nete akkor nem is tud jatszani addig amig nem activalja a keyt?

Jimi Hendrix

Sil3nt
huhh elolvastam a 18 oldalas kis gamestaros cikket...hát kemény...isszonyat brutális....amit a fizikáról leírtak huhh leizzadtam...

Akkor már más dolgod nincs minthogy elpostázod nekem azt dobozt ami a számla mögött van .<#ravasz1><#idiota>

gondolom ugyanugy van az atmenet a palyak kozt mint az elso reszben.

Köszönöm a cuccost! Szerintetek a hosszú töltési idõ a CSS-re vonatkozik vagy a SinglePlayerre? Nem mintha átkozottul vágná az agyam ha egy picit tölt a pályák közt... de azért érdekel.

GGeo

Glpetyus
<#vigyor1><#eplus2>

janos666
Akkor melyik a tûrhetõbb?
janos666
Ja, bekevertem egy kicsit. Kösz.
IMYke2.0.0.0
Mindkettõ szar.

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

gpm
Supergamez...nem Gamestarra gondoltal veletlenul?
Szvsz GS teszt sokkal jobb mint a PCG.

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

janos666
Aki elolvasta mindkettõt aszerint a pcguru vagy a supergamez teszt volt a jobb, mert nem akarok 2-t is végigolvasni, sok a betû...<#idiota>
Glpetyus
Vótak' attól hosszabak is 😊

Glpetyus
Hát ja :C
Én is valamikor 2 napig nem jutok géphez :C
A Doom-ot is vagy másfél hétig toltam 😄

Kandurex
100 - 120

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Régi szép idõk, egy játék 40 - 50 órás...

Kandurex
Mennyivel jobb lenne, ha 36 órás végigjátszási idõvel büszkélkedne, nem kellene beosztani...hrrr

janos666
Azért van aki csak hétvégén ér rá 3-4 órát játszani (szétosztva), hétköznap meg <1-et.
Glpetyus
A faszt nem,....elég kevéske mégis :C

Glpetyus
Nem olyan kevés az...ha mondjuk napi 4-5 órát tucc jáccani 😊

Glpetyus
<#help>

Sil3nt
azért az a 18 óra, állítólag olyan hogy végig futsz a pályákon és gyorsan lezavarod a küldetéseket....ha picit gyönyörködsz a játékban akkor az 22 óra fölött lesz...vagyis én biztos 25 óra alatt nem adom...

janos666
Azért megnézem én azt. Én minden ellent meg szoktam ölni pedig sok játéknál ottlehet hagyni >felét + van egy olyan mániám is ha sok életet vesztek egy apróság miatt quickload, de persze azután mégjobban elbaszom, megint elõlrõl, pedig már ott lenne a pálya vége és nullázódna a sérülés(vagy bõséges életcsomag). És ha néha még nézelõsz is...
Blekk Síp
Scanneket vágjatok már hozzáááánk!! PLS! :]

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Glpetyus
<#help>

janos666
Vagy nem akartak.
Kandurex
Pedig biztos lesz egy jó pár negatívum is a HL2 -ben, itt van mindjárt ez a 18 óra <#zavart1><#zavart2>

Adam5
na elélvostam én is a 20oldalas hl2 irományt.
király mást nem igen tudok mondani 😊)) illetve még annyit hogy jobban figyelem az órát hogy mikor van már vége egy napnak hogy elérkezzünk a bûvös 16-hoz. nemi gazán tudtak hogy negatívumot mondani amí szvsz nagyon zavaró lenne.

janos666
Nem láttam azt az embert, nem is akarom. De kösz a fordítást. Vagyis a cikkíró(k) baszánák Alyx-t. Nemmondom hogy mikor az alpha-val játszadoztam nem vettem õt szemügyre milyen csajnak lett rajzolva, dehogy ilyet mondjak egy rajzolt valamirõl hogy basznám...<#shakehead>
Glpetyus
Nem tudnátok valami,nem ftp-s helyre felrakni a cuccot? <#vigyor3>
Csak a kedvemért <#vigyor3>
Vagy ha valaki a saját galériájába rakná fel.... <#vigyor3>
Nem kell hosszú ideig,csak amíg lementem <#vigyor3>

Plíz <#help><#help><#help><#help>

EndreMan
Nem ismered a zseniális filmecskét a netrõl?
Szalacsi bácsit megszégyenítõ fickó mondja benne egy csajnak hogy:
De jó nagy nõ ez itten...höhöhö Blokkolnám..... <#idiota><#idiota>

janos666
Mit jelent az Alyx ismertetõje alatt hogy "blokkolnánk", a zombié alatt hogy "õt biztos nem blokkolnánk"