Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B@ldrick
vkit visszahívott már a cdgalaxis? már okt30-án elõrendeltem.

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

bricsi01
nem pnt rád gondoltam meelöbb néztem meg a galériádat.

Glpetyus
He?
Nem keversz össze valakivel? 😊

bricsi01
gpetyus állat a galériád!!!<#wow1><#wow1><#wow1>

Tatyla
Igazad van nekem majdnem ugyan ez a konfigom csak nekem Ati 9700 Pro-m van, meg 2x80G Maxtor de meg vagyok elégedve vele jövö év valamikor meg veszek egy X800 XT-t és az már akkor tutti lesz egy ideig!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

nekem nem😞

ALPHA
CD-n hozzák nem kell félni! De jobb lenne DVDn!

----- Half-Life 2 FoReVeR! :)

úgy hozzák
mer itthon a normûlt csak cdn lehet kapni
itthon csak a CE dvds

de remélem nekem cd-n hozzák

Glpetyus
Vótmá' <#banplz>

ALPHA
Én megrendeltem az erdetit, bár a 3fajta borító nem nagyon tetszik, de elmegy.
Itt van egy rakás szebb kinézetû DVD borító!!!

Glpetyus
Mondjuk vehetek egyet,csak használni nem tudom majd <#idiota>

Glpetyus

Qrva anyját,de szerettem volna egy eredeti verziót!! :C

ALPHA
Ennyi hülye képet még semilyen más játék kapcsán nem csináltak!!! <#nevetes1>

Glpetyus
😊))))))

mazsa

még egy kérdés!
Elég ótvar a nevem??

nekem szerdán jön😞
mert megrendeltem...

elmész még suliba..
aztán kedden jön a hl2
aztán akkor megy a tombolás😊

áhh igaz inkább nem...addig nézek videókat, képeket, rajzolok sokat, meg meg....nem toom.😛

nem bírok már várni😞(
valaki egy linket plízzz!!

[NST]Cifu
Szerintem FTP-rõl már sehonann. Esetleg próbálkoz a filecserélõ hálózatokon (E-Donkey, DC++, stb.). BTW szerinted van értelme két nappal a játék megjelenése elött egy olyan verzióval szenvedni, amelynél a textúrák és az objectek jó része nincs meg, vagyis a pályák félkészek?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

TSL16b
Akkor az ablak alól egy gravi-puskával meg kellett volna fogni a dobozt, és magukhoz húzni.

2napot már nem bírsz ki?
meg ne töltsd le
állítólag lelõ 1 rakat poént a végleges verzióból

a hl2 bétát hol lehet letölteni?

toMpEr
mivel senki nem vihette ki a valve szekhazabol

M@TriX
és a CS:S beépített benchmarkja? abba azért van már pár dolog...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
Mert? azért az engine eléggé ugyan az, persze részletesebb modellek meg térkép van, de azért lehet valamire következtetni.

De majd megnézzük, hogy azonos beállítással hány FPS itt és ott, hamarosan úgyis kiderül. 😊

Amúgy mivel lassan kinnt a HL2 és sok újságnál volt már tesz verzió egyik sem tesztelte le gépeken, mármint benchmark jelleggel?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

toMpEr
annak nemsok koze van a jatekbeli teljesitmenyhez, akar 3dmarkot is irhattal volna

janos666
CS:source VST.
Glpetyus
Köszi <#zavart1>

Én aztat sajnálom, hogy nincs belõle demo. Szívesen megnézném, hogy rendesen fut-e a gépemen, meg hogy egyáltalán milyen. Na, értitek.

pl.itt nézd meg<#sniffles><#wave><#bohoc>

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Glpetyus
<#wow2>
Ha nem vagy lusta,leírhatnád privibe,hogy mire gondolsz 😊
(nem ért hozzá)

már mindenki használhat sulinetet..., semmi köze az iskolához, csak az a lényeg hogy adózzál 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Glpetyus
És mégis hogyan? <#idiota>
23 vok,már nem iskolás,a gyerekem még megsem született 😊)

Ne verd a falba a fejed, használd ki a Sulinetet! 😄

steam, origin: ACE_hun

Glpetyus
Ja,add nekem a szar Pro-t,és vegyél helyette egy XT-t...<#lama><#vigyor3> <#falbav>

Videókarinál is jobban nézne ki az X800 XT, és lehet is belõle csinálni azt, ha vennék rá 10ezerért egy Zalman-t, de mi a pöcsnek, amikor 16 pipeline-vel így is kurvagyors, és nincs szükség a húzásra...

[NST]Cifu
A Valve jelentette be, hogy az aktiváció 16.-án, 00:00-kor lesz PST (GMT-8). Ha nekem nem hiszel (én a Steampowered.com fórumában olvastam), akkor keresd meg a hivatalos bejelentést magad... <#sniffles>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Kiegyensúlyozott? nem a proci számit már sok helyen, ahol meg számít, oda elég <#awink>

Glpetyus
<#idiota>

Glpetyus
<#ticking> <#falbav> <#help>

Törölt felhasználó
Rosszul gondolod 😊))))
Törölt felhasználó
Háát, nemtom. Kõne oda az a 3.0 GHZ, vagy 3.2 akkor kiegyensúlyozott lenne a cucc 😊
Glpetyus
Gondolom,vicc volt

Sziasztok!
Arról szeretnék titeket kérdezni, hogy hogyan mûködik ez az elõrendelés, mert most rendelek elõször játékot, és mivel suliban vagyok, és nem tudom hogy a koliba fel tudnák-e venni a HL2-õt, vagy mindenképp személyesen kell átvennem, vagy megtudom-e beszélni velük ezt a dolgot?
Az 576-tól rendeltem meg a HL2-õt és ha minden igaz holnap hívnak fel, de én suliban leszek csak nem biztos hogy felvehetem a telefont óra közben javascript:put('rolleyes')
Aki rendelt már az meséljen egy kicsit errõl!
Elõre is kösz!
Mér' néz ki rosszul? Ha vennék rá egy nagy dög fasza hütõt, akkor menne ez 3 Gigán is, de nem szeretem a hangos dolgokat, és nincs rá szükség, azért hogy a HL2 2 fps-el jobban mennyen 😄

Adam5
fõleg hogy nem celeron

Törölt felhasználó
Azt nemtom, de neked kellene egy új proci. Rosszul néz ki ott az a 2.6 Ghz... 😊