Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Warezolos csáveszek meg rimánkodnak hogy legyen hozzá jó kis "törés"!
----- Half-Life 2 FoReVeR! :)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
1-2 emberkét most irigyelek! 😄
----- Half-Life 2 FoReVeR! :)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
már most ki kell találni valamit!
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
LYONESS - Your Cashback Company
lehet rendszert telepíteni, vagy mi van ilyenkor???
telepíteném, de amikor kiírja, hogy directx 9b kell neki, de nekem jobb van és nem fog updatelni, akkor nem tudok tovább lépni!megnyomom, hogy next, de semmi! 😞
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
NFOrce.nl is currently having problems with the mainserver's memory...
Tonight we will be doing some upgrades aswell as fixing the server...
We hope to have things back up soon...
The time is now: 15:18:57
We hope before: 02:00:00
UPDATE: Appearantly the reiserfs filesystem fucked up the server, we are forced to switch back to an older backup of begin this month. We will try to be online at the end of tuesday.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
((((esetleg változott vmiben globálisan vélemény??)))))
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
<#duhos2>#duhos2>
Én csak hétvégén tom megvenni. <#schmoll2>#schmoll2>
Eredetileg azt hittem, hogy nem lesz rá szükségem, de a Combine katonák ás pár egyébb NPC úgy beszél, hogy szerintem nincs az az angol anyanyelvû, aki elsõre megértené, mit akar. Én meg pláne...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!