Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
nekem is így sikerült és már van pajszerem meg pisztojom is 😊
szedj uj drivert, és örülj, h egyáltalán neked már elindul 😛
football without ultras is nothing
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"adjatok egy pc-t, egy rakat kaját piá és egy jó csajt, utánna már más asszem nem kell :]\" /l!nk/
Ki kérne egyet? Még van 20 db 😛
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
hosszú az élet.... 😄
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Jimi Hendrix
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
vettem észer 😞
de már az tart 80%nál
relatíve gyors akkor a tiédhez képest
baz, mayday szophat rendesen a modemmel 😄
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Most meg ennyit kéne várnom: 824 minutes 22 seconds.
Egyszerüen nevetséges...
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
steam van és más nuku
akinek megvan az örüljön neki, ne itt röhögjön... ha lenne anyni pénzem, megvettem volna még ma, (ha lesz, meg is veszem, wareztõl függetlenül) amit kérnék, hogy aki tud normális linket, az adjon(.torrent).
\"adjatok egy pc-t, egy rakat kaját piá és egy jó csajt, utánna már más asszem nem kell :]\" /l!nk/
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
ha a game mûxik akkor király a dolog
BUGHEGY
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
ERROR:Egyes objectet:néhány szörny,fadarab,emberek arca néha tök fekete!
csak ha a flashlightot bekapcsolom,akkor rajzol rá textúrát!
nappali fénynél!!!Ha valaki tud légyszi priviben segítsen!!
vga: ATI Radeon 9600 XT!
Elõre is köszi!
csak amolyan fun pic
de nekem teccik
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
nekem most van 40%nál
de már jóideje itt rostokol
aszittem 10 perc lesz, aztán mehet a hent
bassza meg