Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Azthitted hogy kapsz a 8kért egy embert aki leszop, felrakja neked a jétékot, és neked csak a tûz gombot kell majd csak nyomogatnod????
Nevetséges ez a viselkedés.....
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
\"adjatok egy pc-t, egy rakat kaját piá és egy jó csajt, utánna már más asszem nem kell :]\" /l!nk/
The time is now: 18:27:24
We hope before: 02:00:00
UPDATE: Appearantly the reiserfs filesystem fucked up the server, we are forced to switch back to an older backup of begin this month. We will try to be online at the end of tuesday.
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
bár nem az lesz amit itt olvastam,csak a 7xx-es adsl lesz a duplája.
Most egy picit abbahagytam! 😊
Tök sokat szórakoztam azzal, hogy tárgyakat kidobáltam a másodikról, megdobáltam vele az õrt, õ pedig kergetett... 😄DD
A Hangulat nagyon ott van!
Megérte várni (idáig) 😊))))))))))))9
Ez már beteges ami itt folyik, a crackerek meg röhögnek, és azon versenyeznek ki tud nekik jobb KAMU HL2-õt csinálni amivel beetethetik a népet😉
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
DE A HORDÓK még mindig FEKETÉK!!!.. meg még sok kütyü!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
multija ?
egyszeru jatek, ami jo kis kampanyreklam emelt fel"
LOL
'Levezetem felgyülemlett elfolytott aggressziómat szánalmas fikázáson keresztül' tipikus esete.
Az nforce.nl -nek! Ha ott kintan az nfo akkor a hl2 is kintvan.
Mellesleg a sors iróniája hogy most szállt el a szerverük! 😉