Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
Most tömörítem ki a HL2.iso t <#hehe>

Én most próbálom, eddig egész jól haladok. Most unlockol.

Hello!

Lehet, hogy már volt kérdezve, de megkérdezem: melyik ftp-rõl leghet leszedni a tört verziót? Ha valaki linkel akkor azt be is lehetne tenni a FAQ-ba.
tomsolo
VAGY NYOMJÁTOK A KÓDNÉM GORDONT 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Nem kell semmit törölni. Simán felmásolod az iso tartalmát egy könyvtárba és a client.dll-t felülírod a crackfixessel. Ennyi, nekem így mûködik!

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Noninnyó
Amíg nincs normális gém, hallgassátok a soundtrack-jét :-)

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Sil3nt
nem kell kitörölni---állítolag éncska most húzom

mind1.. mar unlockol.. illetve megse megallt 20%nal

Noninnyó
Ha nem megy az alsó, akkor megy a felsõ.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

fitutufi
én még azt nem értem h van most ez a fix és akkor még áll az h a cs-s könyvtárat ki kell törölni ?

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

http://www.crackfoo.com/Half-Life-2/Play_HalfLife2_via_Steam_without_valid_CDkey.txt
valaki probalta mar ezt.. mer segithetne 😄

fitutufi
ami a faq-ba van !

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Kandurex
Most kettõ van, melyik a jó?

2004-11-17 PC Game Dox Half-Life 2 (c) Valve *EMPORiO FIX* *REPACK* APE 01x05 MB

2004-11-17 PC Game Dox Half-Life 2 (c) Valve *EMPORiO FIX* APE 01x05 MB

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Üdv!

Felraktam az eredetit, pár órája érkezett meg a csomag.

Ilyen hipergagyi telepítõt még nem láttam soha.
Mindenképpen a C:-re akar települni, pedig még be is lehet hozni egy meghajtólistát szabad hellyel, stb... de nem lehet kiválasztani másik meghajtót. (Megjegyzem lehet azért mert a Steam korábban ide volt telepítve és a Steam könyvtár alá teszi be...).
A C: nálam a rendszerpartíció ahol nincs 3,5 GB+ CS-nek hely.
A fõpoén az hogy nem is ad hibeüzenetet, hanem a DirectX 9.0b képernyõ után egyszerüen nem enged tovább. Ez az ablak két ablakkal késõbb jön be mint ahol a telepítési elemeket be lehet állítani... no comment!

Tiszta szerencse hogy régebbrõl volt még egy 5GB-os partícióm második rendszernek amit már nem használok és csupán össze kellett vonnom a rendszerpartícióval hogy feltehessem a játékot.

Miután feltette az öt CD-t még vagy 20 percet szarakodott a Steammel "unlocking Half Life 2" címen.

Most már fut, igaz rengeteget tölt és még nem volt idõm nagyon megnézni, de az durva hogy a felvett tárgyak lebegnek elõttünk a levegõben és úgy dobjuk el. A fazon keze sehol sem látszik.

Grafika szép, de a DOOM3 szebb volt az a véleményem (bár itt a textúrák jobbak, ott meg inkább az anyagminõség érzõdik). Viszont itt él a környezet. Csak a bevezetõ elsõ részt néztem meg, biztos frankó game de csak éjjel tudok elé megint leülni. 😞

Akinek hasonló gondja van telepítésnél próbálja meg uninstallálni a Steamet teljesen, hátha akkor ki lehet választani hova telepítse magát.
Random_
Ment privát mert nem értem az egész hozzászólásod!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

edios
Hu b*ssz*t*k meg meg ez milyen qrva jó játék!!! Egy-két órát játszottam még csak vele, de ha a köv. részek unalmasak lesznek,akkor is már 10x annyi boldog percet okozott mint a "nagy" doom3!! És a régi hangokat is meghagyták! 😄

Konklúzió: Doom3-Carmack <#action> És HL2-Valve <#worship>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

ALPHA
Felhívtam õket és aztmondták hogy holnapra várható a csomag!!!!
Még hogy 17órán belül kiszállítják....nagy kamu az egész

----- Half-Life 2 FoReVeR! :)

Random_
Eddig nem sok infó van ki kéne több embernek is próbálnia.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Szerintem is jobban teszed. Bár én könnyen beszélek mert nekem van mûködõ.

RelakS
Sazl akkor mi is van? Ez a half.life.2.offline.activation.patch-ownage.rar végül is kamu? (kérdezi mert csak otthon tudja próbálni)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Az Nforce-on az EMPORIO os verzió már 5.5 nél tart csak alakul a reggeli 2.1 hez képest.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

fitutufi
ezt mondom , de hát beszélhetek....jó van én leszálltam errõl a témáról , már uncsi .....

Ch_Slater
ahh. pont most rakták fel oda, amit 20 perce frissítgetek:

Half.Life.2.EMPORiO.FIX.REPACK-ape

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Kandurex
Mit kell szarakodnod? Letöltöd a Empt, mellé a fixet azt jáccod---

Ch_Slater
sajnos már nem megy a link a repack-re, amit az elobb irtal... ha valaki talál szúrja be lécci. énis keresem tovább

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Kandurex
Szájkarate...!!! Lerúgjalak 😄D Az én papám erõsebb..:!!!!...!!!...nagyobb farkam van..!!!

Sephi
En megvarom a RETAILT verzat... faxom fog ennyit szarakodni.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Random_
Már alig várom, hogy hazaérjek! Szerintem melóból mingyá lépek. Most kezdem a zombis faházas részt. Amirõl voltak videók is.

061-

Kandurex
Történtesen erre ment :#22272

Shep
06 1 gondolom

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ALPHA
Vazz, nem jó a szám. Mert én nem pesti vagyok és ha mobilról hivok nem tom mi az elsõ pár szám!

Kandurex
Érik a szõlõ hajlik a BAN bodor a tartama...

Random_
És? Nem pesti szám? Vagy azok nem hétjegyûek?

www.CDGalaxis.hu
Tel.: 479-0933, 352-1250, 352-1253

ALPHA
Tudja valaki pontosan mi a CDgalaxis telfonszáma, mert csak ennyi vanírva: 479-0933

Random_
Észre se veszik magukat csak ömlik ki belõlük a szar. 😞 Az ilyenek ménem gondolkoznak ha nem érdekli a játék vagy nem tud értelmeset szólni akkor ne írjon. És azért mert cifu töröl még nem jelenti azt, hogy nyugodtan elbaszhatjuk a fórumot mert õ is szeretne törlésen kívül mást is tenni.

hykao
ok, köszi! 😊
Én a wannado-n nem látom.
Johnny23
TÉNLEG<#kerdes><#mf1><#mf1><#mf1><#action>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

RelakS
RelakSfromhome-nak írjá privátot, és este lehet, megcsinálom. Közben megtaláltam a jelentését 😊

The Hedgehog
Jah délelõtt marha jól ment itt minden...

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

The Hedgehog
na ez már kezd nekem sem nem tetszeni 😛

Random_
erre gondoltam

hykao
Nem csinálnál egy olyan táblás szmájlit WOM!!!-mal, amilyet szoktál? 😊 (ez most komoly!)
Random_
Ameddig egyesek nem jöttek ide délelött még azért igaz, hogy sok láma kérdés volt, de off nem. Most meg basszák szét a fórumot. 😞

The Hedgehog
Sokat nem rontott rajta! Így is nagyon a padlón van ez a téma...

RelakS
GYÍK-ba fel kéne venni, hogy mi az a WOM!!! <#hehe>

na elkezdtem szedni holnap ilyenkorra le is er <#rinya>

The Hedgehog
jaja de most mit tudsz velük csinálni! majd ha mindenkinek meglesz leállnak!