Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

es a fix exebol lett a client.dll?

hykao
Hehe, közben ez már a 3. WOM szmájli!!! 😊))
Imremagdi
én az exe is lefutattam

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

mafiahq
És majd talán vidékrõl felmegyek pestre nem??? A SAJÁT pénzemen azért hogy a kifizetett 5 cdmet megkaphassam, jajj talán könyörögjek is nekik te nagyon hülye??!! ugye nem te vagy ebbe a helyzetbe így könnyü dumálni te p****szt

RelakSfromhome
Nah, lehet -olni 1000L, ha kell 😉

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Tatyla
De a régebbi css:s-be? vagy ebben is benne van?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

mafiahq
A CDgalaxis árulta.. én kifizettem neki a 10.000 ft akkor min. elvárom hogy ne 2db 5 ös cd t adjanak és semmi 4 es cdt.. õk forgalmazzák õk vállaják érte a felelõséget.. szóval nekik kell téríteni vagy a forgalmazónak, engem nem érdekel de valamelyikük aztán téríteni fog.. ez már felháborító..<#falbav>

ja megjött MR"nekem mindenkivel bajom ban"
lehet lama kerdes de honnan van nektek jo dll-etek nekem cask egy hl2fix exe van a javitasban vagy abbol lesz dll h aletoltom a gamet ?😊

Shep
Zene van kapásból, vagy csak késõbb lesz?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zetorg
valamelyik melós kicserélt egy pár darabban egyet és már otthon tolja 😄

TE komolyan azt hiszed, hogy a Cd galaxis tehet róla, hogy nem kaptál 4-es CD-t? Szerinted minden egyes dobozt megnéznek, hogy benne van-e minden lemez mi? Egyszerûen vissza kell vinni nekik és fognak adni egy másik dobozt. Mi a fenéért hõbörögsz itt?

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

áhhhhhh!!!
most csomagolom ki és 89% van mikor kiirja hogy betelt a vinyom kezdhetem ujra!!!
áhhhhhh!!!!
hykao
...és te szerinted a CD Galaxisnak mi a szent szar köze van ehhez?

Szted valamelyik munkatárs kicsummantotta a 4-es cd-t, vagy netán az az elképzelésed, hogy õk dobozolták vagy mi a fene? 😛
Imremagdi
oda is bemásoltam de az nekem nem volt elég !

egyenlõre nagyon tetszik a game !

asszem ma nemalszok , inkább gyilkolok

és mégegyszer az EMPORiO nem nuka ! müködik !!!! és egy 9600XT simán fut 1024x768 AA2x AI2x melett

Pontosan nekem is. 😞

Valaki segítsen már, aki túljutott rajta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JohnnySmith
Cifu " a hívott szám nem kapcsloható hívását ismételje meg késõbb".

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

mafiahq
Az lesz bazze.. igazad is van ezért min. collectors editont adjanak a köcsögök ha már nem adtak 4es cdt.. télleg ezért gondolom lehet perelni.. fogom is õket ha nem adnak azt.. <#duma>

Zetorg
hápersze.ingyen full speeden mi? <#ejnye1>

rezsofiz
Ingyen sztem egyelõre max torrent-tel lehet szedni.

sazl : c

Hi! Nem tudtok egy helyet ahonnan ingyen lehet szedni a Half-Life 2 Emporio változatot teljes sávszélességgel?
Zetorg
ugyan itt vagyok én is.a zsilip nyitója meg szét van b@szva 😞

most nem lennék a helyedbe.
jo törnyénytisztelõ magyar állampolgár és tessék csak nézi hogy a töbség hogy nyomja a warezost. Vagy beszeld meg azokkal aikinel vetted hogy csereljek ki collectors editionra, kulönben bepereled õket!!!! 😄
rezsofiz
<#eljen>

sazl : c

Kandurex
privi ment

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Valaki mondja meg plíz, hogy miért akadok el a zsilipben, egyik ajtó sem nyílik (a vizi járgánnyal jutottam el egy erõmûhöz, és minden gát zárva, csak ez az egy út van)

Köszi

Shep
9700 pro XP3200+ minden maxon van aniso 16X élsimítás 2X

Hogy ne kérje a CD-t azt meg lehet oldani? ill azt hogy ne kelljen berakni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

adja az Isten, hogy...... <#eplus2>

football without ultras is nothing

mafiahq
Többet se rendelek a cdgalaxistól.. az már tuti.. ez hihetetlen még mindig számomra itt ülök, a telepítés leállt mivel nincs 4 es cdm.. <#mf3>

Zetorg
<#eljen>

Dynamic
én is oda másoltam...
kb. egy órát toltam, semmi gondja nem volt.Remélem nem is lesz.
insp
Azt má canceleztem. <#awink>

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

insp
Fénykép kell majd. Az SG fórum lesz a háttérben, ezzel a hozzászólással, oksa Te nagyonlegális?<#wave>

Seth
<#nyes>

PSN ID.: Beegabor

Johnny23
azt írják a hl2\bin -be kell kopizni,akkor hogy is van ez ???

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

insp
Ma inkább Half Life2 <#eplus2>

sztem csipogott az óra, és felébredtél 😄

TDC Geronimo
skacok írjon már nekem olyan ember privit akinek az emporios változat van meg fix-szel eggyütt és már jó ideje(5-6 vagy esetleg több) órája játszik és nincs semmi gondja!!!!!!!!!!!!!!!!4

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Imremagdi
igen ! ésa titok pedig az hogy a client.dll bele kell másolni a cstrike/bin könyvtárba mert különben hibával kilép a program !

kurva szép a pasi az elején (mármint a grafika szép )

mafiahq
Hát nagyon bazze kifizet az ember 10.000 FT ot erre idebasznak 2 db 5 ös cdt ez még hadján de 4 est ugyebár nem tudnak.. ÉS akkor a kiadók dumálnak hogy vegyük meg eredetibe.. na ez szánalmas amikor a magyar ember pénzért még normális játékot se tudnak csomagolni a paraszt magyar csomaglók..<#mf3>

Dynamic
Szerintem nem rossz a graf.A víz nagyon szép(talán a legszebb az eddigi játékok közt), de a Vampire-nél mindenesetre 100-szor jobb.
Seth
oké b@sszunk 😊

PSN ID.: Beegabor

Zetorg
azt hogy "nem maj' letõtöm"? 😊

insp
Ezt kapjátok ki skacok:

Barátnõm hív a Medi@ M@rkt-ból, hogy megjelent a Half Life 2. Kérek-e?

Szerintetek mit válaszoltam?

Zetorg
szerintem nem a cdgalaxis csomagolta a játékot...vagy elfogyott a 4-es cd 😄

miért nem ellenõrizted átvételkor?
nah jó, ez csak szõrszálhasogatás 😛
igazad van, de biztos elnézést fognak kérni... 😊
gondolj bele, vkinek meg éppen az 5ös hiányzik 😄
gondolom nagyon vígasztal 😊

Emporio-s változat, ugye?

ööö
azért a graf is ott van sztem
milyen géped van? <#zavart1>

mafiahq
A CD GALAXIS ELEMEHET a.... BA Megrendeltem a HALF life 2 tot eredetibe erre ideküldik és 4.es cd-t NEM adnak hozzá, helyette 2db 5öst.. Ez felháborító.. !

Shep
na megnéztem az elejét, nem írtátok, hogy kéri az 1. CD-t
A grafika nem az a nag szám, bár ezt már a képek alaján is tudtam, a többirõl meg majd ha jobban belemélyedek, ja a hang nekem is ugrál néha.
Na megnézem a CS-t