Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

512-rõl 1 megabitre azaz 1024
384-et 512-re, 384-es megszûnik értelmeszerûen
768-ról meg 1,5 megabitre

ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net

És mi a megoldás?
Azon kívül, hogy mennjek, és vegyem meg eredetiben 😊
Ikarus
mássz le a hordós helység melleti szobába a csöveknél, ott lesz a csap.

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

Ikarus
okosak ezek a mai srácok, nincs tutorial, már a leg egyszerûbb dolgok sem jutnak az eszükbe.

megy a sírás, hogy mért nincs fizika a játékokban, amikor meg jól telerakják vele, és jön egy ovodás szintû "fejtörõ", amit nem lehet shotgunnal megoldani, akkor meg elakadnak.

senkit nem akarok megbántani, de ezt nevetségesnek tartom!!!!!

Arra a részre gondoltam, ahol állítólag, most találtam meg, egy vízcsapot kell megnyitni, hogy felmenjen a víz szintje, ahol van az a sok hordó. De nem találtam csapot se, hol kell azt keresni?
Hmuda
Nemtom mi van a faqban mert most lehalt az Uw, de a client.dll-t kell frissíteni, ahhoz meg nemtom hogy jön a DOS.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Zsolo007
repack vagy nem nekem még az sem jó, egy szövegfájlt hoz fel tömörített állomány helyett,..................

M@TriX
a FAQban ott van... az a repack aszonják

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
talán mász ki az balakon vazze 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

bodesz
ami a FAQ ba van? azt nemlehet mert MS-Dos hibát ír

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Zsolo007
Valaki rakjon be egy linket plíz, hogy le lehessen szedni azt az istenverte fixet!!!

M@TriX
pontosabban is leírhatnád 😊

Hmuda
Rakjátok fel a pecset, nekem segített.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

M@TriX
az igaz, de szerintem kissé túllighegik a dolgot, a Steam elég lett volna...

bodesz
sztem sokakneak mint nekem is ez a hiba

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

gpm
Hulye vagyok, melyik muveletet csinaltad utoljara?
Mert ha eloszor fix.exe es utanna client.dll, akkor a client.dll felulirta amit elotte fix.exe-vel megpatcheltel😄

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

Ikarus
mekkora lesz az emelés 512-bõl 768 lesz???

Elakadtam, mostmár elegem van. Felépítem azt a nyomorult hordóvárat, sikerül felmászni, aztán meg zsákutca. Másik helyiségben nagy nehezen sikerül egy hordón felmászni egy szellõzõnyílásba, erre az is zsákutca. Hogy lehet onnan kijutni?
<#falbav>
Sziasztok! Nagyon nagy segitséget várnék a half life 2-ben
az elsö chapter inditasakor kilep ugy a töltés háromnegyedénél és azt irja ki hogy
Fatal error : connection steam server lost
és utána feljön egy masik is amiben ez all
a 0x241f161f comen található utasitas a 0xcdcdcdcd memoriacimre hivatkozott.a memoriaterületen nem végezhetö el a következö müvelet written'
na ha ebben valaki segitenne nagyon megkösszönném
bodesz
én lehúztam a FAQ ból azt a filet és a x:hl2\hl2\bin be berakom a hl2fix.exe de vmi MS-Dos hibát ír 😞

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Ikarus
tuti az ablak és a doboz esete lesz .

nNálam már volt emelés tegnap reggel 6-kor 1 megabittel szaggat a net, úgytudom hogy Pest és Nyugat MO lesz az elsõ körben azt Buda + kelet MO. Legalábbis a matáv DSLnél <#eljen>

ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net

bodesz
akkor van rendes fix akkor? h van linket

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Zsolo007
Hol találom meg a sokat emlegetett fixet?????

gpm
A Fix.exe-t futtattad is?

csinálok képet
Mayday
Ha az ADSL-ed MATAV teruleten van, akkor igen!
Ha nem matavos a telefonvonalad, akkor MEG nem!
Ugyanis, - legalabbis en mai nap ota igy ertelmezem - a Matav teruleten tortenik valtozas. En ugyanis december elejetol Invitel teruleten leszek, es ott mindegy, hogy Invitel ADSL-t, vagy akar Axelerot kottetek be, nem vagyok Matavos, igy nem lesz emeles. De azt mondtak ma az Invitelnel, hogy ott is lesz valszeg, a honap vegen adnak informaciot rola.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Tatyla
Én a fixexe-t bemásoltam és ráinditottam, és a client dll-t kicseréltem és good!
fixexe:1.20kb
client dll: 2.99Mb

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

elején
Random_
Kép nincs róla hol vagy?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

<#violent><#violent><#boxer><#boxer>
Zsolo007
a faq-ban a link nálam nem mûxik ehhez: 2004.11.17.half.life.2.emporio.fix-ape.rar egy szövegfájlt hoz be értelmetlen írásjelekke, valaki be tudna írni egy jó linket???

segitenél a játék ellején elakadtam már kijötem egy börtönböl be egy másik házba ott fel a lépcsön uttána nem tudoksehova meni sevisza se le az ajton meg nézegetnek kifele az emberek segics???
Mayday
Ja, egyebkent meg, ha 11 eves vagy, ez nem a Te jatekod, ez ugyanis 18 ev felettieknek valo. Sajnos rajta is van a dobozos, korhataros. Lehet, hogy ezert akadtal el 10 perc utan!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

gpm
A FAQ-ban ez a link 2004.11.17.half.life.2.emporio.fix-ape.rar, a fix helyett a repackot hozza be.

Glpetyus
😄

Chellosoknak is emelnek??

RokaKoma CS:Source FarCry Halo RULZAA

Mayday
M(esterseges) I(ntelligencia) letiltasa.

gpm
Pontos fajlnev fajlmeretel irja mar le akinek AI gond nelkul megy, h mit rakott fel?

A FAQ megteveszto:
2004.11.17.half.life.2.emporio.fix-ape.rar = Half.Life.2.EMPORiO.FIX.REPACK-APE

Random_
Néztem a kapott plakátot. Hát nem nagy kunszt nem törném érte magam ide is adták volna, de kicsi fosi nekem se kellett.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

ai disable mitt jelent???
[NST]Cifu
Egyenlõre én nem tudok ilyen megoldásról, mindenestre többen panaszkodnak miatta itthon és külföldön is.

(megjegyzés: szerintem így akarják megakadályozni azt, hogy többen is felrakják ugyanazt a játékot, és utána offline játszanak vele - hiszen az eredeti CD kell a futtatáshoz...)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

fitutufi
sima fix-et
és minden okés !
no client.dll !

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

M@TriX
én emiatt írtam is a CDG-nek és elég korrektek voltak... elmondták mi a helyzet. amúgy nekem így jó, szép ez a DVD tok, a CDk meg elférnek benne, úgysem kell elõszedni õket. Akinek meg DVDre kell, az backup steam és kész.

csa na a sima fixet raktad fel vagy a repackosat es client.dll-t csereltel az ai visszatoltesnel is mukodik vagy nem????
mar idegesit,hogy senki nem valaszol ... lehuroghattok nyugodtan de meg senki nem mondta el konkretan hogy csinalta meg mit rakott fel..

Ikarus
ez engem is érdekelne, ha tudja valaki, írjon!

fitutufi
VALVE RULEZZZ<#worship><#worship><#worship>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

fitutufi
noh kipróbáltam az emporios verzsõnt + fix !
semmi kifagyás ! príma ! medium-on fut akad nélkül a model és a texture medium a többi mind a legmagasabb !
nagyon szép a game ! hangok nagyon jók , 5.1 észrevehetõ , az akció közbeni zenék nagyon odaillõk !
van egy két hiba igy elsõre a víznél meg pár dolog , de egy game se tökéletes.
ajánlom mindenkinek aki le tudja szedni az emporiot szedje mert semmi gond nincs vele !(ami kihagytam majd írom)
(nekem is a kedvenc szörnyem a nyelvét lógató kis élõsködõ)

tehát Valve a király , éjjen mindörökké

TerranceG
Ki lehet iktatni, hogy az eredeti cd-t állandóan kérje a játék indításakor?

Igyunk sört jól!

gpm
Csak ha megnezed a FAQ-ban a repack van belinkelve a sima fix fajlnevevel. 😄