Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mayday, de úgy állítom be hogy 1 file.-t szedjen és akkor is ezt csinálja.
Na ezért kell torrentel szedni. Bithumen-rõl lekaptam a torrentet és 130-al süvített lefelé folyamatosan. Ennyi
Tököm szenvedjen a wandooval <#falbav> BitTorrent RULEZZZ <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net

Ikarus
na hol az a kép???

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

Mayday
Vazz, allitsd be a FlashGetben, hogy CSAK 1 SZALON TOLTSON! Es akkor lejon minden, es nem 503-as hiba lesz.
Az akkor lesz, ha tobb szalon akarsz tolteni 1 accounttal.
Tehat: 1 szal beallit, behuz minden, es szepen lecsurog.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

De a honlapról meg csak 1-esével tudom leszedni. Ha meg flashgettel szedem, akkor meg egyszerre el kezdi szedni az összeset de csak ilyet tölt: 503.php

Tegnap még tudtam szedni ftp-rõl is.
Grave Digger
Asszem a faq-ban le van írva minden ezzel kapcsolatos megoldás.

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

ai disabled bejön nekem is nem tom ki kapcsolni a konzol meg nem jön be
Mayday
Durva bug? Hmuda? Toled elvartuk volna, hogy olvass is!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Grave Digger
A hl2 az ötös szekció játékai között van.

A honlapon nézd ne az FTP-n...
(Szekció5)

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Grave Digger
Akkó' gerincbe rúgok néhány embert korcsolyával😄

Na valahogy fel tudtam lépni a wanadoo ftp-jére, de nem találom a hl2-t. Tegnap este még ott volt. Vagyis itt volt:
wanadoo.smsweb.atw.hu (csak a hl2 volt itt meg még 1-2 dolog)

De ma erre ugyanazt az oldalt adja be amin az összes apps, games 1.2.3. meg minden van (itt nincs hl2).

Hol találom?
Random_
Sajnos ha már most elakadasz akkor késõbb is. 😞

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Faq!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Ikarus
akkor meg tényleg szúrd be azt a képet és segítünk,
de legyen kép!!!!!!!!!!

nincs is ablak ahol el akadtam <#violent><#violent>
Hmuda
Parancs rá?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Random_
Nekem azt mondta az imént a csóka, hogy jövõ évben pontos dátumot nem tud.

Az a baj, hogy anno ahányszor hívtuk õket várva a bekötést mindig más idõpontot mondtak. Én kinézem belõlük a negyedik negyedévet is. 😞

AI disabled nekem is ki irlya lehet hogy ez a baj
grebber
Konzolba kapcsold be az AI-t.

Next PC upgrade: 2022

Ikarus
nem lehetsz ennyire tulok, az ebédet is anyád kanalazza a szádba???
ezalatt már rég rájöhettél volna!!!!!

különben meg rakd már egymásra azokat a rohadt fadobozokat, és mász ki az ablakon, mert már nem bírom ezt a nyavajgást.

Hmuda
Mi a fene? Épp pályát váltanék, erre kiírja, hogy AI disabled... és az ellenségek csak állnak egy helyben, várva, hogy lemészároljam õket, ráadásul az NPC-k se csinálnak semmi, hogy még véletlenül se lehessen haladni a történettel. Ez elég durva egy bug.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Mayday
Azt mondtad, beszrusz mar vegre egy kepet errol a *?"+!%/ helyszinrol, ahol elakadtal.
Probald meg, hatha igy jobban tudnank segiteni!

Nahar
Azt hallotam nincs multija a game-nek! IGAZ?

Motorola Defy

Grave Digger
Jahh sajnos az Invitel csak jövõ év elsõ negyedévére ígéri a sávszél növelését. Az meg nagyon messze van sajnos😞((

Adam5
itt egy másik de csinálok maj deggyet az elejérõl is, de képek alapján nem nagyon lehet véleményt mondani mert pl ez a kép is a játékban 100X királyabbul néz ki.

valaki segicsen már nemtudok továb jutni a játék leg elején a börtönben
Mr_no_NaMe
Szegény lámának is segíjetek,brühühûûû!
Köszi a segítséget, örök hála!!
<#integet2>

Mayday
Ne ezen kep alapjan iteld meg azert...

Mr_no_NaMe
Valaki segítene?

Elindul a gém,de 5perc után kidob,hogy nem tud a steamhoz csatlakozni,és leáll!A client.dllt betettem a bin könyvtárba de még nem krekkeltem mert nem találtam...leeht hogy ez a baj?
deh weben is tucc tölteni..

Glpetyus
Valóban "fura" ,de leszarom...csak lenne már meg! 😛

Adam5
mingyá csinálok

Glpetyus
thx

hátõ ez a hires hl2 grafika? és mág a vampire bloodlines texturáit szolták le, pfff 😛
bár ez lehet csak nálad ilyen 😊)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Adam5
bár mondjuk ez nem épp egy jó, kép de mingyá csinálok ami jobban látszik.

Mayday
Okes!

Adam5
1024X768

és néhány higton néhány mediumon

Glpetyus
Milyen beállitásokkal játszol? 😊

Adam5
azért ott még nem tartok 😄DD

a másik ami qrvára tetszett a fizika.

lefotóztam hogy mire gondolok

íme és úgy lehetett tovább jutni hogy téglákat kellett pakolni a libikóka eggyik oldalára és ott felfutni és átugrani.

sorted te milyen progival éred el az ftp-t? És miket írtál be az adatokhoz (a jelszó/név nem kell természetesen)
Ikarus
<#eljen>

nekem mikrohullamu netem van ingyen ami igen jo 😊 de sokszor megis ramjon az irigyseg hogy mig nekem 50-52vel tolt masnak 90-120al t3rol ne is essen szo de ilyenkor megnyugtatom magam hogy legalabb nekem nemkerul penzbe ,hogy menjen 😊

nekem megy!

Random_
ment PM te is zargasd õket hátha neked elõbb válaszolnak

Mayday
Olyan hatast keltett, hogy otthon is elkezdted a dolgaidat kihajingalni, mi? <#idiota><#idiota><#idiota>

Akkor úgy kérdezem: másnak sem mûködik a wanadoo ftp-je?
Mi ez itt, WANNADOO panasz fórum? Vagy inkább ügyfélszolgálat?

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Mayday
Jaja, szinten melo, de addig legalabb jot forumozunk, nem? 😊