Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
Már csak egy file!!!!!

V9ykn8_TZL0

nem nagyon figyeltem az eseményeket lehet használni a warez verzio??

Grave Digger
Még 1 fájl és lenn van, kurva Wandoo viszont nagyon belassult😞((

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Adam5
nagyon király!

most tartok a "zombi városban" amikor egy faszi néha röhög meg puskát is adott. a dog meg nagyon király 😊))))

szerintem az év játéka!!!

nah ez szép magyaros volt.
fogok = fogom.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

takraj
jéééé ugyanezt a hibaüzit kaptam, amikor megpróbáltam a béta exéjével futtatni 😄

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Lammer
már leírtam, jáccok és eddig simán kidobott a desktopra... de most nem akart kidobni, csak simán lefagyott!!!! kitaszkoltam és azt írta ki... 😞((((

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

A válasz: #24241 hozzászólás
hm töltöm lefelé wandooról , és eléggé ingadozik , mivel nincs lehetõségem rá hogy hjárom napon keresztül belegyen kapcsolva a vas , ezért félek hogy nem fogok tudni leszedni...

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Lammer
köcce... <#vigyor2>

Lammer
nem nem nem!!!!
azt kiraktam de nem használtam... a launcherbõl indítottam

ez mi???

mit kell csinálni?

(en egyebkent kikapcsolom halozatot amikor jatszom, biztos ami biztos)

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Seth
a hiba szerintem ott van hogy a hl2.exe-re mutat a parancsikonod, nem pedig a launcher.exe-re...
Nekem még nincs meg csak okoskodok itten(meg olvasok is...😊)

PSN ID.: Beegabor

A FAQ-ba bele kéne írni, hogy pontosan melyik könyvtárba kell másolni azt a dll fájlt, így nem lenne minden második kérdés, hogy miért nem mûködik.
Ha fel akarom rakni az eredeti HL2-t akkor a 4. cédénél hibával kivág. Tudom ,hogy ki kellene jelölni a CSS-t is telepítésre, de ha kijelölöm, akkor is csak 32kb-ot akar felrakni belõle. Volt fent tört css mit kell kiszedni és honnan hogy feltelepüljön helyette az eredeti? Köszi!
" Connection to Steam servers lost" ezt nekem is csinalta en meg felulirtam a meg1szer a client.dll -t es akkor ment.

TULJUTOTT VALAKI AKINEK TORT AZON A RESZEN AMIKOR MEGKAPOD A BUDOSBOGAR BOGYOT 😊
Az alien mielott odaadja azt mondja freeman must follow aztan elmondja hogy mit fog csinalni nem steril stb, megkapom a bogyot, aztan nem tudok sehova menni mert az ajton keresztul nem enged at.
Fura. A sziklan visszamaszni (ahol a katlanba erkezik) felig megcsinaltam, de nemtom van e ertelme erolkodni, arra is gondoltam hogy a bogyo jo lehet esetleg megmenteni a csavot a palya elejen.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Rip
LOÁL! 😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Johnny23
hát mondjuk az ugy "ODATETT\RAJZOLT" épületek,fák,levelek stb. eléggé negativumok,viszont sztem kellemes! a graf. 1ébként

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

raziel.
tudosok, izét kutatás, robbanás , ürjanik, csihi puhi, golyo, commandósok, ügynök táskával, fremen szakállal meg mittudomén

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

teccik a macsek<#taps>

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

help!
Connection to Steam servers lost. Could not acquire necessary game files...
az a szaros crack nekem vmiért nem indul el, uhogy szereztem egy client.dll-t, azt bemásoltam a \bin-be, de egy fél perc után a fenti hibaüzenettel kilép ez a szar..

Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.

Johnny23
1ébként ez egy PIV2.8, Radeon9800pro,1GB RAM konfig mellet

Maffya
Megkérnék valakit elmondaná mi is a története a Half life-nek? Az esö résznél még nem voltam itt? Miért és kik akik üldöznek és hova kell eljutni? Egyébként tetszik a game ,eddig nem fagyott ki,élvezetes jó a zenéje,és agrafika sem utolsó,de nem is lehet elszálni töle.

Johnny23
ez meg milyen hiba ,hol írja ki ????

takraj
Mekkora géped van?

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Johnny23
Hali!nah végre lejött és nagyon üt a gamma. minden full high-on és így is rohadt gyors az egész,nem lehet vhogy beállítani a mindig "lassan járás" modot 😊 ????

<#ravasz1>

raziel.
kiszeded isobol a cuccot bemásolod binbe dll-t azsán megy

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Amúgy mi a hibaüzenet? Csak kíváncsi vagyok.
nekem van egy csomó mappám:
Half Life 2 Cheats
Half.Life.2.EMPORiO.FIX.REPACK-APE
Half.Life.2.EMPORiO.FIX-ape
Half.Life.2.OFFLINE.ACTIVATION.PATCH-oWNAGE
Half_Life_2_ALL_ACCESS_CHEATS-RVL

Mit mindent? Egyedül a client.dll-t kell felülírni a "játékkönyvtár\hl2\bin" könyvtárban. Semmi más nem kell.
És jóhelyre raktam
Bázz se felbontást se semmit nem tudok állítani hibaüzenettel kidob mindíg.
Pedig fix dll minden xart felraktam már..
Lammer

oks,köszi!<#worship>

igen es a bin mappaba bemasolni a tort client.dll-t

valaki kérem segítsen!

Csuhai G
Azért az a évtized játéka...Eléggé eltúloztad 😊 Mi lesz, ha kijön a Half-life 3 ?? 😊))

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Lammer
jaaah Online meg offline módban is... 66.93as driver... tényleg nem vágom... <#szomoru2> Tehát Alyx-xal találka, õ levezet ugye a sárga ajtóhoz, kinyitja, bemegyek tölt-tölt és kivág (persze semmi hibaüzi) az asztalra...

helo!nagyon lol kérdésem van!megnyitottam az iso fájlt,és a szellem meghajtóba ez van:

na most ugye ez olyan mintha fel lenne telepítve,ezt kell cakkum pakk átmásolni a winyóra?

precision
Huuu nagyon jó ez a játék! Ocskavas gépemen, minimumon, 800x600-ban tökéletesen fut. Nekem bejön, év játéka az tuti, ha nem az évtized játéka...

Bazinga!

steam-nek kell lennie installálva a gépen?
csak steam-nek, nem másra gondoltam.
egyébként kivág így is "fatal error"-ral...

Lammer
SKACOK!
nekem a full legális verzió is kibassza magát szó nélkûl a desktopra, amikor találkozok a csajszival és átmennék a sárga ajtón, tölt és droppol a desktopra... <#nemtudom> <#help>

hali
volt ma valami érdekes hír, vagy semmi Xtra ebben a 400 üziben? 😛

football without ultras is nothing

Voltan
😄DDDD<#eplus2>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

na man jatszottam enis szep is jo is de maradok cod rajongo tovabbra is mondjuk a 2 nem 1 kategoria

thx,nézem így is...

Ferro_TwL
A client.dll-t a Halflife2/hl2/bin konyvtarba masold be ne a bin konyvarba, en itt szurtam el😛

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Hadd ragadjam meg az alkalmat, hogy gratuláljak ehhez a FAQ-hoz, remekül informatív és tényleg minden kérdésemre megtaláltam a választ 😊 Grats érte.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

CarajoEsp
1404 hozzászólás???? Mi a szar történt mégiscsak visszavonták??😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.