Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
most tartok a "zombi városban" amikor egy faszi néha röhög meg puskát is adott. a dog meg nagyon király 😊))))
szerintem az év játéka!!!
fogok = fogom.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
azt kiraktam de nem használtam... a launcherbõl indítottam
mit kell csinálni?
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Nekem még nincs meg csak okoskodok itten(meg olvasok is...😊)
PSN ID.: Beegabor
TULJUTOTT VALAKI AKINEK TORT AZON A RESZEN AMIKOR MEGKAPOD A BUDOSBOGAR BOGYOT 😊
Az alien mielott odaadja azt mondja freeman must follow aztan elmondja hogy mit fog csinalni nem steril stb, megkapom a bogyot, aztan nem tudok sehova menni mert az ajton keresztul nem enged at.
Fura. A sziklan visszamaszni (ahol a katlanba erkezik) felig megcsinaltam, de nemtom van e ertelme erolkodni, arra is gondoltam hogy a bogyo jo lehet esetleg megmenteni a csavot a palya elejen.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
Connection to Steam servers lost. Could not acquire necessary game files...
az a szaros crack nekem vmiért nem indul el, uhogy szereztem egy client.dll-t, azt bemásoltam a \bin-be, de egy fél perc után a fenti hibaüzenettel kilép ez a szar..
Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
<#ravasz1>#ravasz1>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Half Life 2 Cheats
Half.Life.2.EMPORiO.FIX.REPACK-APE
Half.Life.2.EMPORiO.FIX-ape
Half.Life.2.OFFLINE.ACTIVATION.PATCH-oWNAGE
Half_Life_2_ALL_ACCESS_CHEATS-RVL
Pedig fix dll minden xart felraktam már..
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
na most ugye ez olyan mintha fel lenne telepítve,ezt kell cakkum pakk átmásolni a winyóra?
Bazinga!
csak steam-nek, nem másra gondoltam.
egyébként kivág így is "fatal error"-ral...
nekem a full legális verzió is kibassza magát szó nélkûl a desktopra, amikor találkozok a csajszival és átmennék a sárga ajtón, tölt és droppol a desktopra... <#nemtudom>#nemtudom> <#help>#help>
volt ma valami érdekes hír, vagy semmi Xtra ebben a 400 üziben? 😛
football without ultras is nothing
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?