Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Találtál már megoldást a dx9 kontra FX kártya ügyre? Engem is érdekelne.
janos666
Kösz, már kezdtem idegbejönni.
Bogyi007
Könyörgöm valaki dobjon már egy kis segítséget nekem!

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

25275-ben van egy link, csak a szükséges 1 db. dll-rõl. Én is így jártam.
Buci
Unable to load soundemittersystem.dll
emmeg mi a fakk?

carpe diem

spojler
most vagyok abban a varosban miutan a kutyaval labdaztam ravenhole vagy mi na ott van az a csavo amikor megdob a teton a shotgunal es kozben tamadnak azok a geci kis szornyek hogy ott mekkora hangulat van meg az arnyekok meg a hangok hat nagyon fles szabalyosan berosaltam 😊

janos666
Ajjajj, ajjajj.<#help><#help>
Kicsomagoltam az emporiót. Elindítom a játékot és már pár mp után kifagy. Eszembejut hogy FIX. Jó, berakom a helyére, rákattintok kétszer, erre feugrik egy abalk, hogy "16 bites MSDOS alredszer"..."A... rendszerfile nem megfelelõ a futó MS-DOS és Micrsof Windows alakalmazáshoz." Bezár, kihagy. És semmit nem csinál. Mííítbasszak nekíííí???<#help>
IMYke2.0.0.0
Na jó, én kiveszem ezt a topikot a kedvenceim közül...
Ez kész... Totál óvoda, se írni, se olvasni nem tudnak egyesek!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Blekk Síp
Csak azért akarok csalni, mert elállta az utat egy hülye láma, és nem tudok bemenni a szobába...
De sajna a noclip-et nem fogadja el, nem tudok átmenni a falakon/ajtón 😞(
Vki nem tudna segíteni? Nektek megy ez a kód? Így most nem tudok tovább jutni <#help>

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Bogyi007
Kérdésem lenne. Honnan tudnék leghamarabb beszerezni egy half-life 1-et és hozzá Action Half-life-ot? Multiplayer játékra kellene és mivel egyedül vagyok otthon net nélkül, /most egy teleházban vagyok/ kellenének hozzá botok is: Vagyis nem kellene full telepített csak annyira kellene, hogy fusson a progi botok ellen az Actionban majd! Sürgõss választ kérnék! Lehet privben is.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

eze kell offline jatszani 😊
egyebkent nem hinnem hogy igy tennenek hiszen sajat maguktol vonjak el a biznisz lehetoseget, sztem sokan vannak, vagy lesznek ugy hogy latjak milyen allat a gem, es azt mondjak na ez megeri. (mint pl en) 😊

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Na akkor én is megkérdem: Hogy lehet FX kártyánál rábírni a dx9 használatra a játékot?
A chapter 15 az micsoda lenne? Lehet valahogy unlokkolni?
Imremagdi
mit töröljek le ??????????????????????????????????????????????

van már vmi megoldás arra hogy ne kelljen az 'ai_disable 0" szöveget beírni folyton ? mert már nagyon unom ! És vki irta hogy ez egy csomo dolgot nem kapcsol be

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

ibrik
Már volt...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

tomsolo
nem tudom volt e már 😊

"_http://www.guru3d.com/news.php#2090

----------------------------------------------------------------------------------------

Dunno what to make of this, but it seems that Valve has released a 'warez' version themselves through Bittorent of HL2. When a user uses it it'll contact Valve, and Valve is keeping track of IPs and God knows what else. Now warez is of course bad stuff, but what Valve is doing there is breaking a privacy rule or ten also. Or could this be a good bluf ?

Let me show you the complete post as found on halflife2.filefront.com :

Recently, one of the HL2Files.com members here, alerted me of a pirated warez version of Half-Life 2, apparently released via the Bittorent network. I immediately, forwarded this to Gabe Newell of VALVe Software.

A couple of hours later, Gabe replied with the following:

Quote:
--------------------------------------------------------------------------------
We're running a bit of an experiment. We're keeping track of the accounts that do this and will be shutting them off.
--------------------------------------------------------------------------------

So, as you can see, VALVe Software have released a test "warez" version aimed at catching people out. These people will have their accounts deleted and will be banned from Steam.

Therefore, I strongly suggest that you DO NOT participate in these illegal activities as it would only lead to your own harm.

gearbox"

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Bogyi007
Kérdésem lenne. Honnan tudnék leghamarabb beszerezni egy half-life 1-et és hozzá Action Half-life-ot? Multiplayer játékra kellene és mivel egyedül vagyok otthon net nélkül, /most egy teleházban vagyok/ kellenének hozzá botok is: Vagyis nem kellene full telepített csak annyira kellene, hogy fusson a progi botok ellen az Actionban majd! Sürgõss választ kérnék! Lehet privben is.

Ch_Slater
nekem athlon 1.2-es 512MB ram, és egy R9700-es. 1024-ben megy és elég jól néz ki... szal biztos menne.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Én végignyomtam.
Emberek azt mondom érdemes volt ennyit várni rá.
Egy isten játék volt.
Az eleje nem is volt akkora durranás (egy átlag FPS-nek indult), de a közepétõl....
Még ilyet nem láttam játékban.
Sem hangulatban, sem látványban.
Tatyla
Töröld le!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Adi
Akkor bekénne szereznem!😊
Milyen erõmû kell hozzá??
Gépem szted elég lesz: lentebb olvashatod milyen a machine!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Az az értelme hogy akkor nem lesz annyira lineáris a game mert több megoldást lehet taláni de itt mindig csak egy van szó mi szó ez negativum

Imremagdi
van már vmi megoldás arra hogy ne kelljen az 'ai_disable 0" szöveget beírni folyton ? mert már nagyon unom ! És vki irta hogy ez egy csomo dolgot nem kapcsol be<#help><#banplz>

Buci
de így kényelmesebb megoldás 😄 és ált akkor jönnek az emberek amikor már idegesek, és nem fognak még visszaolvasni oldalakat...

carpe diem

jAsOn VoOrHeEs
igen!

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Buci
Hûha, rohamosan fogy a hely a vinyómról miközben másolom <#idiot> amióta kicsomagoltam -10 giga ( még 10 van 😄 )

carpe diem

precision
Nem vagyok ideges! Csak olvasni kéne egy picit mielõtt kérdez az ember. Mert lehet hogy már van rá megoldás, és akkor meg minek megkérdezni még 234213213-szer? 😊

Bazinga!

Tatyla
client dll-t kicserélted?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Buci
Ahh kösz, bocs de még enm avygok vmi nagy gyakorlott a betûszókban... Szal nem kell idegeskedni, de télleg kösz

carpe diem

jAsOn VoOrHeEs
Oks mégegy próbát teszek ... <#wave>

Imremagdi
van már vmi megoldás arra hogy ne kelljen az 'ai_disable 0" szöveget beírni folyton ? mert már nagyon unom ! És vki irta hogy ez egy csomo dolgot nem kapcsol be<#wow1><#wow1><#gun><#idiota>

precision
EZ!!!

De nem virit ott a bannerben hatalmas kék betükkel, á nem! 😊

Bazinga!

ibrik
Te valamit félreértettél a WinXP tûzfalával kapcsolatban...

Az tényleg igaz, hogy a befelé jövõ dolgokat meg tudja állítani, de a gépedrõl kifelé menõ forgalom számára az XP saját tûzfala egy hatalmas tátongó lyuk.
Sok szerncsét a spyware-khez <#mf1>

Csomagold ki újra a release-bõl az EREDETILEG bennelévõ HL2-õt, rakd rá a repack fix-et (fent: "Gyakran feltett kérdések"), internet felé géped lezárod, és mennie kell.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

janos666
Azért <#ejnye1>, mert NE CSALJ!
precision
Nah, akkor leírom még1x:

kicsomagol, mount, másol, ezt letölt, hl2/bin -be bemásol (régit felülirva), launcher.exe indit, örül, játszik...stb 😄

Bazinga!

janos666
Mondjuk a preloadból kicsalt verzióhoz a CS:S egyes filejai kellenek nem a FIX, és abból is csk vagy a sima kéne nem a repack is meg a sima is...
Blekk Síp
Sorry, pedig visszaolvastam és nem láttam én vaksi...
Azért köszi :]

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Buci
Bocs de mi a FAKK az a FAQ?

carpe diem

janos666
Nincs ennek a parancsnak egy MÛKÖDÕ konzol/valve.rc variánsa?
jAsOn VoOrHeEs
Hát bazze feltettem ezeket és mindig ezt írja ki ==> #25246

-Half.Life.2.OFFLINE.ACTIVATION.PATCH
-Half.Life.2.EMPORiO.FIX-ape
-Half.Life.2.EMPORiO.FIX.REPACK-APE

nem értem mi lehet a gondja <#boxer>

janos666
Még egy kérdés:
Ugye van egy HL2.exe-m amit elindítva nem sokra megyek empirio verzióval. Meg egy launcher.exe-m. GefFX kárgyám van.
A lényeg hogy akkor hova a faszomba írjam a "-dxlevel 90"-et? Mert a nincs Hl.exe parancsikonom, a launcherhez parancsikont csinálni és utánnnaírni meg nem sok értelme van, vagy igen?<#help><#help>
precision
izé, launcher.exe, sry

Bazinga!

precision
"Miután a bemountolt DVD-n rákattintottam a hf2.exe-re"

Miután bemountoltad, másold át a vinyora az egészet, tedd fel a fixet, és laumcher.exe -vel inditsd. De minek van ott a FAQ???

Bazinga!

Buci
Hi, letöltöttem, kicsomagoltam, letöröltem a rarokat...
Bemountoltam és aszongya h "Az eljárás belépési pontja (g_ScopeTraceStackDepth) nem található a DLL-ben (tier0.dll)." 2szer majd ezt: "Unable to load filesystem_stdio.dll" Miután a bemountolt DVD-n rákattintottam a hf2.exe-re.
Kérnék javaslatokat hozzásuólásokat.
Elõre is kösz

carpe diem

janos666
nolclip 1 <#ejnye1>
GaVino
Én is csomagolom ki... a dobozomból. Azért ez egy olyan játék, amit aki megteheti érdemes megvennie, már csak a cs miatt is. Ellenben ilyen gányul beledobált cd-ket: három papírtokban, kettõ pedig natúrban, én még nem láttam.

van no-steam patch..elvileg ahhoz nem kell net se..

Blekk Síp
Valaki nem tudja hogy van a falon átjárás kód? (remélem van, mert a szerencsétlen NPC elálja az utat...)

jAsOn VoOrHeEs
Ilyen még senkinek sem volt?

janos666
NA, most értem ide hogy csomagolom ki a HL2_emporio-t. Egy kérdés:
Most ebben ugye bennevan a CS:S is. De crackelve van, mert nem látom a mappájaában a steamengine.exe-t?? Szóval jó hozzás a CS:S_final-Read-NFO_emporio-hoz készült CS:S_onlineply_emporio crack? Mert ugye más verzióra (emporiótól legalábbis, más meg miért az övéhez írná?)már nem igen számíthatunk... Vagy mit kell bemásolni a HL2fõmappába a régebbi CS:s-bõl?
Ja és ezt felterjeszteném a FAQ-ba.