Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Az általa vázolt probléma ugyanis ekkor lép fel.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
csinálnod kell kurzort és oda kell irogatnod!!
még pedig ai_disable....ha megnézed a Gy.I.K. ott disabled van...!
na azzal nem müxik😞(((
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
tomper: nem semmi... nem lehet, h csak kamuzta, h bevitték? 😊 azér' ennyire csak nem vagány 😄
raziel: sztereo 2.0-ra van állitva a hangkszorobeallitasod hl2/windowsban? milyen hangkartya?
Forza.
Srácok ha nekem van eredeti HL 2 kódom és tegyük fel nem jó a cd romom szóval nem tudom telepíteni akkor ezzel a kóddal netrol lelehet szedni?
by kbb
http://parallelorealms.blogspot.com
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
olyan mint ha meglenne forditva a gordon feje😄
háttal állok jol hangom a dumákat szembe meg nem lol
by kbb
http://parallelorealms.blogspot.com
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
akkor hallom hangosabban a hangokat amiket beszélnek az ncpk amikor hátat forditok nekik!!!!
mikor sezmbeállok alig hallani najo ez mi a csecstõl van? de nagyon zavaro
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
STEAM 10 perce frissit ma!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
én amugy az elitetorrent.org rol a Half-Life.2.NOSTEAM.READNFO-iND fixet felraktam, dátumot a játék inditásának napjára visszaállitottam (tegnapelõttre WINDOWSban!), azota sem AI, sem node graph rebuilding nincs, minden megy frankon! Az APE fixxel néha kellett az AI_disable 0 ...
A játékrol: néha egyszerü, néha kis gondolkodás, hangulat ezerrel(soxor hl1), grafika nagyon jo, ötletes, az egész összességében páratlan ... a vége felé járva azt mondanám: a Hl1 méltó folytatása.
Ezekután ha visszagondolok a Doom3-ra, megmosolyogtatóan gagyi 😊
Forza.
Mi ez pontosan tudja valaki?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
irogattam ai_disabl 0-át meg egyt is 100x mostmár kurván idegesit
ott álnak mint a fasz és nem mozognak csak az a kép mozog néha ha use gombot nyomom le fel meg nõ dumál ................most ilyenor mivan?
Nem baj ha nem teljes...Elkuldhetne..crash
Nem reagál se a csaj, se a feka.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
végre egy logijus lövöldözõs game és erre mindenki elakad a legjobb részeknél amikor gondolkozni is kéne
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
BUG? AVAGY NEM?
ott áll 2 láma én meg 3. kéntés hiába irok ai diasabledot meg akármit basznak megmozdulni sak a csaj mondja néha hogy come on...
Én általába nem szoktam elakadni, de most nem értem miért nem enged ki a feka arc a zsilipen.
Oda megyek és nem reagál semmit a "use" gombra.
Next PC upgrade: 2022
Vak vagy? 😊
azaz van is steam ablakom lol
még készül , a letölthetõ rész most a felirat betûméretének megváltoztatása.
a magyarosítás 80%-os .
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Mert elvileg hétfõn lesz meg a game eredetiben de nem bírom ki addig.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit