Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CoolStuff
Hát az a kép pont nem fotosoppós nézd +!😛

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

arty
semmit, az már szubjektiv ... 😊

Forza.

Random_
Na azért nem kell elhinni minden trópusi reklámfotót. Tudod fotosop színkorrekciók. 😊

Szép az FC-de nem igazán kötött le. Na most akkor mit kezdjek a szépségével? Ue a Doom3 esetében.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Jürgen
Már leírtam neked, nem olvastad? Én azt csináltam és lám felhúzták a rönköket....

arty
bocsánat téves, viszhall 😉

Forza.

gpm
feszítõvas és hegesztõpisztoly lesz a kezükbe😛

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

[NST]Cifu
Te valakivel összekeversz, én semmi ilyet nem mondtam (amúgy érdekesség: én is Cold-on nyomtam).... Rossz számot teccet hívni... 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

CoolStuff
Kezdjük most!😊

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

ok kösz
tudom hivnin a bogarakat! azzal nincs gáz! de hova hivjam õket ? azt mondd már el hogy mit kezdjek a bogarakkal, azzal a elszakatt kötéllel, és a farönkökkel.. csak annyit mondtok hogy a bogarakat hivjam, meg hogy üssem ki a lábát.. 1 normális infót adjon vki!
CoolStuff
Most egyszerre mindenki 18:34-kor ezt:

Olyan helyen vagyok,hohy farönkök zárájk el az utat elõttem keresztben.Hogyan kell továbbjutni?

😄DD

arty
nemsokára olyan helyen leszel, ahol felizgult niggerek vesznek majd körül ...

Forza.

Jürgen

[NST]Cifu
Szvsz eléggé gázos volt a kilopás, mert csak azt bizonyította (amit ANON is állított, de akkor még én sem hittem neki), hogy a játék 2003 Szeptemberében még nagyon-nagyon messze volt attól, hogy késznek lehessen nevezni... Szvsz inkább csak rátett egy lapáttal a Valve bajaira, mint segített nekik...

CoolStuff
Abban milyen spóra van?😄

arty
ok, hagyjuk, de utoljára ismerd el, hogy a két kép, amit linkeltem totál azonos szinvilágu, ergo az FC nem véletlen volt neon! 😉

Forza.

CoolStuff
Minden pályát elmagyarázzunk neked?😮
Akkor ne gémelj inkább...

Olyan helyen vagyok,hohy farönkök zárájk el az utat elõttem keresztben.Hogyan kell továbbjutni?
[NST]Cifu
Mondanám, hogy hanyagoljuk már ezt az nyamvadt FC témát, de értelme nincs, mert ilyen gyorsan nem tudok törölni, ahogy pörög a topic.... 😊

A bogaras dologhoz pedig csak 1000x volt leírva, hogy hívd a bogarakat a jobb egér gombal. Ha nem mûködik, akkor tölts vissza egy mentést, és kezd ezt a részt el megint (attól, hogy megkapod a spóracsomagot).

CoolStuff
volt már!😛

arty
😄 😄 😄

Forza.

Jürgen
Azt hittem a farönkösnél csak én akadtam, d eúgy látszik elég sokan <#vigyor0>

gpm
Lehet azert tunik valosagosabbnak a HL2, mert tropusi szigetvilagban ritkan jarunk...a "keleti blokk"orszagainak latkepehez jobban hozzaszokott a szemunk...sajna

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

arty
bántja a szépérzéked, hogy a valoság is lehet szines? 😄 posztapokaliptikus-fan! 😄

Forza.

na köszi az értékes segitségeket.. majd vki mástól megtudom.. vagy nemtudjátok, vagy bnemakartok segiteni... na errõl a topicról ennyit.. mindenféle szarokat idemásoltok fc hülyeségeket, ami kurvára nem illik ide... na szasztok
Davidus
leszopni

V9ykn8_TZL0

Krinyo
a pár az 2 db...te meg bevágsz 8at...

arty
kezdõdik az esti mese, menj inkább TV-zni 😄 akkora láma vagy, hogy ez az sg forumon is ritka 😄

Forza.

Én úgy vagyok vele, hogy egyes részeken a hl2, máshol pedig a Far Cry tetszik jobban. Azért belinkelek pár szép fc képet 😊

kép 1
kép 2
kép 3
kép 4
kép 5
kép 6
kép7
kép 8

Van néhány improved rendering-es kép köztük.

CoolStuff
Kösd fel magad vele!😛

Krinyo
fú de ronda aza pálmafa...gyorsan vidd innen 😄

Davidus
leszopni

V9ykn8_TZL0

CoolStuff
jaja!😊

mit kell csinálni azzal az elszakatt dróttal vki mondja már meg
CoolStuff
😄DDDD

IMYke2.0.0.0
Persze, hogy marhulok.
Senki sem tudhat biztosan semmit, lehet, hogy nekem van igazam - de legalábbis, a segített kilopásban. Kellett nekik hype a csúszás eltussolásához...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

CoolStuff
Kezd elõrõl, gyorsabb...

arty
nesze valoság és FC: (én nem látom, hogy az FC tulcsicsázta volna a tropusi szinvilágot ...)

Forza.

nem fikázás volt csak mondtam hogy fc karakterek is vannak olyan jók maxban mint hl2. csak ne lennének annyira bekenve vazelinnel 😄DDD

http://thenamelessphoto.com/

már jáccottam vele 1 csomót ha tudod a megoldást pls mondd el, mert már itt szivok 1 órája
Jürgen
Pfff, amit a nagy szörnynél vettél fel, azt kellett dobálni az elõbb, nem?

Krinyo
"jóhírét"?
olyan is van? 😄

Random_
Már mondtam, hogy aki beengedet a táborba az eresztené föl a kaput.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Davidus
Hát 10M$-ért én török börtönben is leülök 1 évet😄

V9ykn8_TZL0

[NST]Cifu
Te ezt el is hiszed, vagy csak marhulsz? <#nemtudom>

arty
b+, megmondtuk már ketten, háromszor, hogy nyomj egy kurva secondary fájört a bogárzsák fegyveren!

Forza.

annak a szar tákolmánynak a lábát ütöm milyen bugizét veygek elõ ?
CoolStuff
Hagyd a gecbe, úgyis ûber brutál jó!😄DD
Play gyerekek, no war, peace everibody!😄DD

Krinyo
én nem erre gondoltam.
Biztos hogy erre kell menni? 😄
de látod ott van egy csörlõ, vagy csiga..
azzal játsz el valahogy 😄