Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Azt nemtudom, de az asztalod az mindent visz...LOL Ilyen egy igazi HL2 addikt asztala kéremszépen, mintavételezésre felkínálva 😊)) Minimaldesign, a fókusz a lényegen (a kuka és a nyomtató systray ikonja bezavar a képbe, csinálj vele valamit)
😄DD

Adversus solem ne loquitor

IMYke2.0.0.0
SZUBJEKTÍV ON
Az aláírásodon mindig kuncogok! <#hehe>
SZUBJEKTÍV OFF

Amúgy egyetértek veled.

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

4percen belül válaszolnátok??mert addig kibirom szedni...
htx

Hali!Játszás közben recsek a hang és irja is pirossal hogy valami nem zsír!Tudja valaki a megoldást?Köszi

Ezs mi?

Adam5
mi kéne?
hammer beállítás?

Mayday
Csak annyit azert hozzaszolnek a temahoz, hogy tenyleg szanalmas lehet a szulotol, ha 4-6-8 eves koraban a gyereknek mar HL-t ad. Igazandibol en meg a mesekben is megszorito intezkedeseket teszek, sosem hagyom, hogy songukus, meg mittomen milyen agresszivebb dolgokat nezzen. Meg igazandibol azt sem igazan tamogatom, hogy a szamitogep elott nojon fel. Amig ebren van, nem is nagyon szoktam bekapcsolni a gepet, csak ha valami meset teszek ki neki a tv-re a geprol. Meg egy idoben sok meset nezett az egyszervolt.hu-n.
De ez, hogy 18+-os jatekot JATSSZON vagy akar nezzen egy kisgyerek. Hat nem kellene...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

készen vagyok ettol a resztol.valami bug lenne vagy mi.nem igaz hogy nincs megoldas eddig mert volt jo?
Ikarus
ahelyett, hogy az sdk-ról beszélgetnének! <#eplus2><#eplus2>

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

Moby
Mi ebben a kérdésben az érdekes? Tessen a feltételezések helyett, és az elvi kérdések boncolgatása helyett gyakorlatiasabban gondolkondi. A 10-12 éve megvásárolt DOS - os játékok korszakában a gondolat sem merült fel senkiben, hogy esetleg bekövetkezhet az, hogy "megszûnik" a delikvens kedvenc játékának kedvenc OS-e, mégis megörtént. Hivatalosan a lõtéri döglött kutyát nem érdekli, hogy most te mit kezdesz azokkal, nemhivatalos megoldások term. vannak, mert vannak lelkes egyének, és mert van rá ígény. Ugyanez elmondható a több, azóta kihalt platformra amit õrizgetek zsákszámra vásárolt játékkal. Ezek a felesleges kérdésekkel palástolt tipródások nem vezetnek sehova. A köv. 10 évre vetített bizonytalansági faktor a Steam-re, vagy a Valve-ra, vagy a Windows-ra, x86-ra, 32 bites platfromra, etc. (itt jönne a végeláthatatlan lista) nagyon nagy...Hol kezdjük? 😊
Kezd a dolog átmenni a "ki tud jobb választ adni a köv. kérdésre: miért nem jó az aktiváció?" jellegû játékba. Ordenáré nagy baromság ez az aktiváció, de az a legkisebb gondja, hogy mi lesz 10 év múlva. A játékososknak most van vele gondja, ráadásul totál feleslegesen...

Adversus solem ne loquitor

Mayday
Kicsit nem voltam itt megint, 76 hozzaszolas, raadasul gyerek-szulo temakorben egy csomo, pont ebbol maradtam ki 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
LOL 😊

azt nem tudom hogy kell
M@TriX
Format your Dad winchester. So you want continue?
Press Enter

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

fél tiz ota kinlodok vele es nem tudom atvinni
semmi nem tortenik csak izzik a fegyver vege es semmi.
Krinyo
linkelj képet...

7eFtnál többé ne! Ha doboz, cd, és egy kicsit kopot-ütött.

The Hedgehog
jobb egérklikk!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

semmi hiaba lovom semmi.csak villamot nyom a fa ronkre
IMYke2.0.0.0
SPOILER!

Mondom: gravity fegyver!!!!!!!!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bocs tudom nem ide tartozik de ez volt legközelebb!
6210 es telefont tudnék venni 10000Ft ért nem tudom hogy hogy mennek ezek a telók!
valaki segitene nekem?
elõrre is köszönöm!

Ikarus
na majd igyekszem türelmesebben.

nem.betoltotem es semmi.csak rikacsolnak a tul oldalt
IMYke2.0.0.0
A baj az, hogy amikor majd 40-50 virtuális oldalnyi szöveget kell elolavsnod, akkor a türelem hiánya fog nálad dominálni!

Ikarus
türelembõl nincs, nyelvtudás az kicsit több.
azért nem tartom esélytelennek a dolgot, mert optimizmus az van bõven, csak elõbb a türelmetlenségem tükrözõdött.

IMYke2.0.0.0
Persze... türelem és nyelvtudás kötelezõ.
Ha egyik nincs meg, ne vágj bele!

Krinyo
nemtom mit keresel de itt biztos megtalálod 😄

Ikarus
egyszerûen nem találok értelmes dolgokat, én is azzal keresek, de vaghy szerencsétlen vagyok, vagy türelmetlen, de semmi használható.

IMYke2.0.0.0
Könyörgöm - Google!

Ikarus
na de nekem senki sem válaszol sohasem 😞
<#szomoru1>

lamase
nyugimar 😮

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

TSL16b
Tényleg valószínûtlen, látva a próbálkozásaikat.

Ikarus
?????????????????????????????????????????????????????????????????
SDK TUTORIALOK
?????????????????????????????????????????????????????????????????

The Hedgehog
mondjuk az is igaz 😛

RelakS
Mindenesetre sokan fröcsögnek/tek, hogy le lett tiltva a legál cucca, de ez a kérdés senkinek nem ugrott be már a múlt héten <#wow2>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

lamase
boltba vetted a jatekot?

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

lamase
10 ev mulva mar hl3 lesz 😊

jatekba elszurtak.nem igaz hogy nem lehet atvinni
Ikarus
Ez tényleg jó kérdés!

Krinyo
akkor már "krinyo" rendszer lesz 😄

RelakS
Persze, szerinted a Valve fog ilyeneket írni. Nem ettek meszet!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

The Hedgehog
de a STEAM nem biztos 😛

Gerry
Akkor sorry, lehet, hogy átsiklottam a hozzászólásod felett. Amúgy másnál is láttam, hogy megy, de neki másfajta hangchip van.

lamase
kerdes hogy steam lesz e 10 ev mulva 😊

Krinyo
10 év mulva az internet alap lesz...
sokaknak már ma is az

lamase
jokerdes 😄

TSL16b
Nem feltétlenül. Megírhatja a NOSTEAM patchet a Valve is, ha már eleget kaszáltak.

Ikarus
helyes!!!