Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
nem rossz, szertinem az volt, hogy a CS:S-t akarták multinak, de a nép igényli a Dm-et, ami egy nem hivatalos fejlesztésbõl ki is derül, ezért a Valve vette a fáradságot és összedobta/ja. Ez azért dícséretes a részükrõl. Úgy tûnik végre a full SDk is kijön...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A hibaüzivel kapcsolatban:
Nekem a feltört emporios verzió van meg a mega 41ez-es fájljmennyiségével.
Az letöltött állományt a csatolt info szerint kibontottam, aztán kimásoltam. Indítom a launcher.exe-t és a játék el is indul, de kis idõ mulva kijön a hibaüzi a steam kapcsolódás hiánya miatt. Ezt leokézom és akkor jön ez az M$ hibaüzi is. Én ebbõl arra következtetek, hogy a kifagyások sztem összefüggésbe hozhatók a steam szerverrel, ill. az azt használó, gépeden futó vmelyik alkalmazás hibájával.
Az tuti, hogy a GyFK-ban lévõ leírással végülis remekül meg tudtam hackelni a játékot, és azóta megy mint a szél.
Az Ai gondok is ki lettek küszöbölve - bár egy sima quicksave+qload-dal ment minden tov!
Egy gond van csak: néh 1 perecet is elvacakol a köv nagyobb pálya betöltésekor. Ez feltehetõleg a sok kis fájl miatt van. Bár hosszú távon már ez sem zavart. Sõt meg kell, hogy mondjam, ha ennyi kell ahhoz, hogy totál ingyen hozzásjuthassak egy 10ez Ft-os játékhoz, akkor még kifejezetten örülök is neki.
Feltehetoen ma vagy holnap hajnalban fogja a Valve a Steamen kiadni a Half-Life 2 hivatalos Deathmatch reszet.
Half-Life 2 Deathmatch Multiplayer V1.1a
Filename: hl2mp_11a_full.zip
Size:
Developer:
Downloads:
Date Added:
Type / Category:
31.36 MB
HL2 Multiplayer
20449
11-24-2004
Mods
Majd meglátjuk, jobb ötlet?
-----][----www.di.fm-----][------
http://www.steampowered.com/?area=news
esetleg hivatalosan is hl2 multi???😊
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"
Köszi a segítséget!
Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT
Az más tészta, hogy ez egy full mûködõ verzió.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyébként ha innen nézzük, a 'sound shuttering' topicnak meg valami 400.000 felett van a lekérdezése... 😊))
Half-Life 2 (c) Valve *RETAIL* VENGEANCE 208x15 MB (5cd)
Mind a ket Vengeance verzio tokeletesen mukodik, teszteltem.
Nincsenek AI gondok,lift gondok😊
Nem 30000 fajlt tomorit ki,es nem load-ol 10+ config fajlt inditaskor, ezert ugyanolyan gyorsak, mint az eredti HL2.(lemertem)
Mukodik veluk a magyaritas,animalt a menu es jo az Aux Power csik is😄
CS:source-ot egyelore egyikkel sem lehet jatszani.
Az 5 Cd-s verziohoz Steam Account(tehat internet kapcsolat is!!!)szukseges, mig a DVD-s verzio teljesen offline is telepitheto.
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
De még ha nem is tudsz konkrétumokat, azt tudod, h mik jöttek ki és esetleg azt is, h az nforce-on nem is nuke-olták a vengeance-eket.
\"Hard to see, the dark side is.\"
Én meg már bocsánat, de nem fogom egyenként kinyomozni, hogy melyik verzióval mit kell csinálni, hogy jó-e vagy sem, stb.
Ezt meg ki lehet venni, vagy mi
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
\"Hard to see, the dark side is.\"
MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4
Basszus jóhogy leszedtem az 5 cd-st!<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Szerintetek. hogy kell multiban játszani? A fõkönyvtárból van valami exe nem? Tört verziónál/crackelt/ lehet hogy nem mûkszik?
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
u dont have to listen anybody else but me
az antialiassing pedig azt jelenti hogy a képernyõn lévõ dolgok mennyire ugymonst csíkosak... (ugyan az minthahogyha a felbontást emelnéd (de ugye azt nem lehet a végtlelenségig) a csikosság allatt azt értem hogy pl egy falnak az éle mennyire éles illete sok kis egymás elleti vonalból ál.. mostmár stimm?
u dont have to listen anybody else but me
Ezeknek kell lennie a könyvtárba amibe telepíteni kell
a Proper Emporio-nál:
- bin
- hl2
- platform
- reslists
- hl2.exe
- Launcher.exe
telepítés után pedig így néz ki:
- bin
- hl2
- hl2_hungarian
- platform
- reslists
- backup.exe
- hl2.exe
- Launcher.exe
Sajnos nem vágom ezt a témát.