Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Na, frissitült egy picit a GyFK, továbbra is várom a konkrét javaslatokat bõvítés terén.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

M@TriX
"A Half-Life 2: Deathmatch Map Making Contest has been announced. The winning entry will receive a cash prize of $5,000. Two runner up entries will receive a cash prize of $3,000."

nem rossz, szertinem az volt, hogy a CS:S-t akarták multinak, de a nép igényli a Dm-et, ami egy nem hivatalos fejlesztésbõl ki is derül, ezért a Valve vette a fáradságot és összedobta/ja. Ez azért dícséretes a részükrõl. Úgy tûnik végre a full SDk is kijön...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

RelakS
Szerinted mi miatt bannoltak 20000 logint? Az ott szereplõ kód miatt, tehát feltételezem, hogy vagy nem mûködik, vagy napokon belüli bann-t foganatosít

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

M@TriX

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Jóreggelt!

A hibaüzivel kapcsolatban:

Nekem a feltört emporios verzió van meg a mega 41ez-es fájljmennyiségével.
Az letöltött állományt a csatolt info szerint kibontottam, aztán kimásoltam. Indítom a launcher.exe-t és a játék el is indul, de kis idõ mulva kijön a hibaüzi a steam kapcsolódás hiánya miatt. Ezt leokézom és akkor jön ez az M$ hibaüzi is. Én ebbõl arra következtetek, hogy a kifagyások sztem összefüggésbe hozhatók a steam szerverrel, ill. az azt használó, gépeden futó vmelyik alkalmazás hibájával.
Az tuti, hogy a GyFK-ban lévõ leírással végülis remekül meg tudtam hackelni a játékot, és azóta megy mint a szél.
Az Ai gondok is ki lettek küszöbölve - bár egy sima quicksave+qload-dal ment minden tov!
Egy gond van csak: néh 1 perecet is elvacakol a köv nagyobb pálya betöltésekor. Ez feltehetõleg a sok kis fájl miatt van. Bár hosszú távon már ez sem zavart. Sõt meg kell, hogy mondjam, ha ennyi kell ahhoz, hogy totál ingyen hozzásjuthassak egy 10ez Ft-os játékhoz, akkor még kifejezetten örülök is neki.
ez nem az, csak vmi osszetakolt dolog, nem is rendes mod.

Feltehetoen ma vagy holnap hajnalban fogja a Valve a Steamen kiadni a Half-Life 2 hivatalos Deathmatch reszet.

FeketeFény
Találtam valamit ami taln, talán

Half-Life 2 Deathmatch Multiplayer V1.1a
Filename: hl2mp_11a_full.zip
Size:
Developer:
Downloads:
Date Added:
Type / Category:
31.36 MB
HL2 Multiplayer
20449
11-24-2004
Mods

Majd meglátjuk, jobb ötlet?

-----][----www.di.fm-----][------

FeketeFény
Szóval Hl2 MULTIPL kiegészítés vagy egyéb mellékes finomság több játékos módra nem várható, vagy mi? És ha igen hogy fog mûködni? Fel tudna világosítani valaki? thx

rudanjoe
Láttátokmár?
http://www.steampowered.com/?area=news
esetleg hivatalosan is hl2 multi???😊

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

Hello! Már van...
PTW
át kell ugrani a víztáározóba szembe.....

gizzda
Hi tudna valaki segíteni elakadtam ott mikor egy fickó ad egy sörétes fegyfert hogyan lehet ott tovább menni? Vagy esetleg valaki tudna küldeni egy mentést amivel azt át tudom ugrani azt a részt? Lehet hogy a Ai miatt nem tudok tovább menni!?

Köszi a segítséget!

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

IMYke2.0.0.0
Eddig is ki lehetett 😊))
Az más tészta, hogy ez egy full mûködõ verzió.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

GeneralsHungary
Mikor lesz HALF-LIFE SOURCE, nem tudjátok?

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

GeneralsHungary
Ez remek! Akkor ki lehet írni végre a HL2-õt!

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

IMYke2.0.0.0
Már megvan a DVD-s Vengeance verzió. Azt fogom kiírni 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem mondtam - nekem mindezidáig ez volt meg (mindkettõ ráadásul) - végig is nyomtam. Semmi bajom nem volt vele.

[NST]Cifu
Nem, csak azt vettem ki, hogy esetleg a fórumban várod a patchez a linket. 😊)

Egyébként ha innen nézzük, a 'sound shuttering' topicnak meg valami 400.000 felett van a lekérdezése... 😊))

Törölt felhasználó
Tudom, nem is állítottam az ellenkezõjét 😊 Vagy igen? 😊
[NST]Cifu
Ha lesz hozzá patch, akkor az csak a Steam-en keresztül lesz elérhetõ...

[NST]Cifu
Tehát ezért szemétre vele... <#idiota>

Törölt felhasználó
Kezd valami rohadtul unalmas lenni ez a kb 10 percenkénti elszállás az eredeti verzióval... a Steam fórumján kb 60,000 lekérdezés volt ennek a hibának a topicjára mégsincs egy rohadt patch -se!

[NST]Cifu
Oks, akkor holnap frissitem a FAQ-ot.

gpm
Half-Life 2 (c) Valve *RETAIL* *DVD* VENGEANCE 54x50 MB
Half-Life 2 (c) Valve *RETAIL* VENGEANCE 208x15 MB (5cd)

Mind a ket Vengeance verzio tokeletesen mukodik, teszteltem.
Nincsenek AI gondok,lift gondok😊
Nem 30000 fajlt tomorit ki,es nem load-ol 10+ config fajlt inditaskor, ezert ugyanolyan gyorsak, mint az eredti HL2.(lemertem)
Mukodik veluk a magyaritas,animalt a menu es jo az Aux Power csik is😄
CS:source-ot egyelore egyikkel sem lehet jatszani.

Az 5 Cd-s verziohoz Steam Account(tehat internet kapcsolat is!!!)szukseges, mig a DVD-s verzio teljesen offline is telepitheto.

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

IMYke2.0.0.0
Az EMPIRIO-s verziók csak és kizárólag azért kaptak "Nuke" jelzést, mert a feltelepített, feltört és RAR-olt verziót adták közre! Tehát nem volt meg az igazi játék feelingje...

[NST]Cifu
Már megbocsáss, de ezzel a Nuke-olással kapcsolatban már láttam egy-két szép esetett (lásd Emporio-féle...), tehát ez nem oszt és nem szoroz...

Hát, pl én magam olvastam itt a vengeance féle (cd-s) verzióról, hogy tökéletesen mûködik (mellesleg telepítõs).
De még ha nem is tudsz konkrétumokat, azt tudod, h mik jöttek ki és esetleg azt is, h az nforce-on nem is nuke-olták a vengeance-eket.

\"Hard to see, the dark side is.\"

[NST]Cifu
Miért, már nem mûködik?

[NST]Cifu
És mégis mit kellene frissiteni? Mindenki azzal jön, hogy kijött ez a verzió meg az a verzió, kérdezgetik, jó-e vagy sem, de aztán ennyi. Semmi konkrétumot nem írt senki, hogy mik a tapasztalatok vele, mi van benne, vagy adott esetben nincs benne.
Én meg már bocsánat, de nem fogom egyenként kinyomozni, hogy melyik verzióval mit kell csinálni, hogy jó-e vagy sem, stb.

RelakSfromhome
Akiknek le van tölte a preload, azok megpróálhatják az ITT leírtakat, ez is mûködik, de kell hozzá az Emporio féle CS:Source.

Ezt meg ki lehet venni, vagy mi

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Nah illene frissíteni a GYFK-t a CD-s vengeance verzió mellé most jött ki a DVD-s vengeance.

\"Hard to see, the dark side is.\"

Glpetyus
LOL 😄

Szeretném megköszönni a segítségeket meg a linkeket meg mindent!
IMYke2.0.0.0
Ez nem noooooooooooooooooormális 😊

Hi!Elakadtam a 10-s chapternél vagyis nem elakadtam,hanem van egy kis problémám!A börtönbe vagyok és a csaj mondja hogy rakjam le azt a három szart ami lövöldöz a katonákra és bemondja hogy katonák jönnek!Na most kb jön 5 db katona ez a max semmi több a csaj hiába mondja hogy mégtöbb katona mégtöbb katona sehol senki,pedig nincs kikapcsolva az AI!Aztán mondja a csaj hogy tartsak ki mindjárt itt van,de cseszik megérkezni!Tudna valaki segíteni?Elõre is thx!
Na hi skacok végigtoltam szerintem nem véletlenül lett az év játéka de sztem kicsit gyenge a vége tom hogy kell a folytatáshoz de akkor is ja és túl könnyû az utolso missió ha rájössz mit kell csinálni de minden negatív ás pozitív élményt összeszedve sztem 98%-os a gém és nekem ez azt jelenti hogy eddigi kedvenc játékom
+19-es trainer ITT

MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4

Tatyla
2004-11-30 Half-Life 2 (c) Valve *RETAIL* *DVD* VENGEANCE 54x50 MB 8.4

Basszus jóhogy leszedtem az 5 cd-st!<#violent><#violent><#violent>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

FeketeFény
Hali!

Szerintetek. hogy kell multiban játszani? A fõkönyvtárból van valami exe nem? Tört verziónál/crackelt/ lehet hogy nem mûkszik?

Csuhai G
Nekem így is volt a telepítés után, de már eszembe jutott mi lehet a probléma...majd holnap megnézem és ha akkor se megy akkor majd még írok ezzel kapcsolatban 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Lehet, hogy úgy megy, de nincs kedvem minden játszás elõtt telepítgetni a magyarítást 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

grebber
Már tudom semmi! Sorry.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Half-Life 2 Retail Offline Installer-VENGEANCE!!!

Ez mit tud,mire jó??

Next PC upgrade: 2022

VRSDM
szoval senkiem tudja miért lehetnek ganék a textúráim???

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
az anisztropikus szûrés a textúrák (a modelleken lévõ ugynevezet külsõ megvan:minta) élessége, ez a téynezõ nagyon le tudja húzni a sebességet hogyaha nagyon felhúzod és nincsen túl jó géped...

az antialiassing pedig azt jelenti hogy a képernyõn lévõ dolgok mennyire ugymonst csíkosak... (ugyan az minthahogyha a felbontást emelnéd (de ugye azt nem lehet a végtlelenségig) a csikosság allatt azt értem hogy pl egy falnak az éle mennyire éles illete sok kis egymás elleti vonalból ál.. mostmár stimm?

u dont have to listen anybody else but me

00 Blue 00
Mindenképp a Half Life2 (feltéve ha ezt a nevet adtad neki, vagy értelemszerüen amit adtál neki) könyvtárban kell telepíteni!
Ezeknek kell lennie a könyvtárba amibe telepíteni kell
a Proper Emporio-nál:

- bin
- hl2
- platform
- reslists
- hl2.exe
- Launcher.exe

telepítés után pedig így néz ki:

- bin
- hl2
- hl2_hungarian
- platform
- reslists
- backup.exe
- hl2.exe
- Launcher.exe

00 Blue 00
És ha újra feltelepíted, mármint a magyarosítást?

és az anizotrópikus szûrés?
Csuhai G
#31851-ben tudnál segíteni? (Proper Emporio verzióm van)

Valaki tud segíteni? Mi az Antialiasing 2x,4x,6x.
Sajnos nem vágom ezt a témát.