42676
-
aham
gondolom már utána reklamálni nem lehet mi? -
Torry #34504 Nyugodtan szerintem.
Arra vigyázz, hogy mindenképpen BE LEGYEN CSOMAGOLVA sehol ne legyen repedés, mert divat, hogy kilopják a kódokat! -
csáó
szerintetek érdemes a tescoban venni meg a játékot?
csakmert láttam hogy van és nem dobozos csak 1 dvd tokban van benne. attól függetlenül jó lehet nem? a kód a lényeg mondjuk :) -

-
PrOceSs #34501 SPOILER
--------
Van olyan akinek tetszett a befejezés? Így se füle se farka az egésznek! Vagy csak nekem nem esett le a lényeg? -
Borg #34500
Még egyszer hangsúlyoznám, hogyha valamilyen kérdés már elhangzott itt, de nem válaszolt rá senki, az nem jogosít fel arra, hogy még 20x feltedd.
Vonatkozik ez mindenkire akit kiganéztam innen. -
Half-Life.2.Collectors.Edition.DVD.PROViSiON verzióm van. Az a gondom, hogy indítás után valami MSS driver hibát jelez, valami Miles sound gond van. Please help.
-
Feltelepítettem a Bulett Time modot, de lame vagyok, segítene valaki, hogy kell használni????????? -
Olvasd el FAQ-ot (link fent a bannerben), az A.I. Disabled felirat annyit tesz, hogy az egyik első verzió van meg neked, amely enyhén szólva sem tökéletes... -
Nincs itt feszitovas. 10 perce jatszik, meg csak most erkezett meg. Vszinu meg csak most fog menekulni a hazteton, es jon Alyx. Ami te mondasz, az a kalandok kezdete, de az nem 10perc, foleg egy olyan jatekosnak, aki sajat bevallasa szerint nem nagy gamer. Ugyhogy szerintem leszallt a vonatrol, vegighallgatta Breen kampanybeszedet a szep uj vilagrol, es itt lehetett valami gubanc. De ez csak tipp. -
Elég érdekes, hogy addig is eljutottál "AI Disabled"-el... Elvileg már a pajszert sem kapod meg Barney-től, mert úgy őt sem "irányítja" semmi, hogy mit kéne tennie - így a pajszert sem adja oda, az pedig sokszor szükséges a továbbjutáshoz...
A másik, hogy az AI-nak (mesterséges intelligencia) semmi köze a VGA-driverhez.
A beálításokban engedélyezd a konzolt, majd a játékban hozd elő (alapesetben "~") és írd be ai_disable 0 és Enter.
De mindez le van írva a FAQ-ban is (fent: Gyakran Ismételt Kérdések), tehát jogos lenne egy büntetőpont is neked.
-
Zavar a felirat? Az nem zavar, hogy nem mozog senki? Egyébként keress jobban, mert ottvan az, hidd el. -
Van magyaritas, rakd fel, es kovesd az utasitasokat. Ha mar a "tutorial palyan" elakadsz, akkor nehez lesz a jatek, hatha segit valamit ezen a magyar kornyezet. -
megvolt, de ott nincs semmi...:( vagy van?
Amúgy az A.I. a sima 4.12 es Catalystban hogy aktiválható? Mer zavar az a felirat a képernyőn... -
FEl kell mászni a dobozokon, a tűzlépcsőhöz. A pályaudvarkijárattól jobbra menj. -
Hali, kis help kéne:
szal nem vok nagy gémer, de ez a játék bejön, kb 10 perce játszom...:P
De sajna elakadtam, kiérek a pályaudvarról a térre, és onnan nem tudok továbbmenni, minden le van zárva...:( van egy féligkinyitott ajtó, de nem tom teljesen kinyitni...
merre tovább? -
Pojén.... HL3 -
köcce -
igen, ahogy az összes többivel is -
nem kell leigatni....
a PROViSiON-nal lehet online jáccani? -
Nincs - legalábbis, ha arró van szó, ami a vengeance DVD-változatra igaz. Konkrétan: ha a többi warez-változat mentéseit akarod "beletenni", akkor ERROR várható. Csak új játékot kezdhetsz vele, nameg a saját mentéseit használhatod. -
aha ok akkor megkeresem ;)) -
nekem 5 óra múlva "szállítják le" kb :)
utána chekkolom :P -
egyszer már le volt írva -
nekem az van az instalacios benne van a cs source a hl1-es es a hl2-esre multi -
Leszedtem a Provision féle dvd-t, és a minden serverre azt írja hogy a game verzió nem jó. Leszedtem a deathmatch.rar-t, de mit csináljak vele?. Nincs benne a faq-ba
-
köszi -
Nem jobb! Ugyanolyan jó -
bocsi, hogy nem olvasok vissza :D
Half.Life.2.Collectors.Edition.DVD.READ.NFO-PROViSiON <--erről tud valaki valamit jobb, mint a FAQ-ban említett VENGEANCE változat? -
nutiform #34469 Mentett állás betöltésénél kivág desktopra fatal error hibaüzenettel.Van rá gyógyszer? -
Nyomtom egy jó kis deathmatch partyt! 

Csak kár hogy nem volt flexkorong a pályán
-
Itt érdeklődj:
http://www.counter-strike.hu -
Végre van 1 MAGYAR Deathmatch Szerver!!!
Gyeretek játszani!
IP: 193.202.89.54:27018 -
Sendmailto #34465 magyar szervercímeket tud valaki egypárat ide dobhatna...... -
mind1 most nincs fenn, november végén töröltem le... :D a story-t nagyjából én is tudom, de ezt nem figyeltem, hogy benne volt-e a leírásban...sry, ha hülyeségeket írtam... ja, én még a magyarítást nem raktam fel hozzá...majd legközelebb... :D -
épp ez a bajom, hogy csak kicsit tudok angolul (alapfok nem elég?!) Mire végigolvasom, már a hatmadik szöveg van ott, és néha még magyarul is követhetelenül gyorsan változik a szöveg -
Csak egy kicsit kell tudni angolul és már érthető is. Nem kell szakmai angol tudás ehhez a játékhoz... 
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
Nekem sem tűnt fel, de ma este felraktam a magyarítást :) -
Hát ja, akik végigrohannak rajta, csak hogy teljesítsék, ilyeneket nem vesznek észre...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
még mielőtt hülyeségeket kezdenétek el beszélni, nem ártana újra megnézni az első páját, hogy a kerítésnél mit dumál a két töki