Silent Hill

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SONY PSX - PS One játékok nagy választékban, kérésre listát küldök(400FT/cd) mail: pocuki@freemail. hu
Tower Guard
mármint az 1-et<#vigyor3>

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
nem hiszem amúgy hogy nagyon kifogo játszani megmondom õszintén a grafika miatt egy darabig mentem vele régen de totál elment a kedvem tõle:S

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
Úh ez rohadt jó resident evilt annyira azért nem ismertem csak úgy hébehóba régebben játszottam a régiekkel de a silent hill....😊 ez nagyon állat és nem is olyan drága csak most gyûjtök 1-2 dologra:S

Sziasztok,

elkészült az elsõ nagy magyar Unofficial Resident Evil - Silent Hill könyv, a 224 oldalas, csupán 2500 ft-ba kerülõ Guide belsõ tartalmával kapcsolatos bõvebb információt ITT, a GAMER365-ön és az alábbi linken találtok, elõrendelni/megvásárolni pedig jövõ hét elejétõl Konzolium Online játékáruház oldalán lehet. (A nagyobb könyvesláncoknál, áruházakban is kereshetitek (576 Shopokban is) - oda is érkezik belõle szállítmány.

Köszi a figyelmet!

Powned by Phazon...

Tower Guard
aki lekarja tölteni a silenthill 1 pc-s változatát az innen letöltheti

Valaki nem tudja hogy a PS milyen képfájlokat tud megjeleníteni? És hogy milyen progival lehet átkonvertálni ha át kell egyátalán a jpg formátumú képeket.
dinomano
szarul megy emun, a PS1-es rész az egyik legjobb, ha nem legjobb; örökre beirta magat a szivembe az elsö rész..tele ötlettel+qrvajo a sztori... :-D és a zseblampas effekt naonmegaüberjo; pedig "csak" szoftverrendering...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Seth
PS-en nem ilyen, szarul van megírva az emu

PSN ID.: Beegabor

grebber
Olyan mintha egyfolytában izzo aszfalt effekt lenne hullámzik a levegõ és igy rohadtul okádék.
Na mindegy felejtõs igy.Inkább folytatom a 4-et.

Next PC upgrade: 2022

Seth
Milyen hullámzásról beszélsz??
Vagy a kamera mozgására gondolsz?? Direkt ilyen , be van baszva az operatõr 😄

PSN ID.: Beegabor

grebber
Van valami megoldás arra hogy ne "hullámozzon" a kép?

Next PC upgrade: 2022

rorr
bocsi a hibákért de lázaas vagyok!!!!

rorr
végignéni=végignézni

rorr
egyszer kell végignéni utána OK!mit vársz egy 5-6 éves játéktól a régi játékokat sem a grafikájuk miatt szeretjük c-64,amigán stb!attól függetlenül a hangulat ott van!

én megnéztem, a grafika épp olyan, mint amikor én próbáltam psx emulátorral, vagyis sz*r 😊 dehát régi a játék, és jóó játék 😊 jha, és nehogy esc nyomjon valaki, mert egybõl kidob a windowsba, és anyázhatsz....sikerült vlkinek átugrania a kezdõ anim-t?? mert nekem sehogy se sikerült....na mind1, hajrá, tõccsétek 😊
sajoati
ez a supernova vmi magyar warez site? vagy a fejlesztõk honlapja? nekem kék nagyon a sh1, a 2 istenkirály volt 😊

Endure, in enduring grows strong...

Lacc
Silent Hill 1 PC-re? Ezt meg kell néznem. Meg a 2-t is meg kéne.
rorr
letölthetõ a supernováról!elég gyorsan lejött!szerintem szuper a játélélmény! a grafika fokozható:detail textures stb! de azért olyan 1999-es szintû! a hangok viszont ott vannak....!!!

rorr
most adták ki az elsõ rész konverzióját pc-re!ügyes mesteremberek!!!

Na figya za gondom, hogy nezd meg a silent hill 2 topicot

Hallod padlo???neked megvan a Silent Hill 1???Psx-en vagy gepen???
Mert meg kene vmit beszelni...IRJ A MAILOMRA!

ezt az egyik kulfuldi honlapon lattam.Vannak ott mge eleg kemyen kepek...Csinalod mar az Ufos vegigjatszast???

Silent Hill 3 (PS2)

Manufacturer: Konami
Avg. Product Rating

Not Rated

Write a Review
Part Number: 83717200529

Lowest Price: $ 37.97

Rebates: (None)

Description for Silent Hill 3 (PS2): Silent Hill 3 continues the series' trademark brand of psychological horror and terrifying gameplay. As a teenage girl named Heather, players must explore and unravel the mysterious connection between the god-forsaken town and her inner fears. With e... Read More

Sephi
Ez ugye mesze nem ugy jott ki ahogy elekepzeltem ezert

http://db.gamefaqs.com/console/psx/file/silent_hill_a_1.txt

Ezene a cimen keres ra a piano szora es megleled a megoldast.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
| | | | | | | | | | | | |
| |5| | | | | | | | |3| |
| |_| |_| | |_| |_| |_| |
| | | | | | | |
| | 1 | | | 4 | 2 | |
|____|____|____|____|____|____|____|

Ez a sorrend mind csak egy klicket halatt.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

volt 1álltalán zongorás rész az 1-sö részben???...😊))
Davidus
Mindenki ott akadt el😊 Már én is elfeletettem hogy volt😊 De ez tuti segít www.google.com --> silent hill walktrough 😊)

V9ykn8_TZL0

Falabu
Kéne nekem a SH1 zongorás részének a megoldás mert sehogy nem megy!!!
PLíííz HELP MEE!!

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;