Képek és Festmények

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Photoshop ArtWork 80
Categories: Art Images » Illustrations

158 jpg | 119 mb

Antique maps illustrations
Categories: Art Images » Illustrations

Antique maps illustrations

10 JPEG & 1 PNG | ~3600x3600 | 225 Mb

Hozzám inkább Botero áll közelebb,az õ képei sokkal jobban megfogtak,mint Klimté.Meleg színek-nagy kerek formák,egy kis képzelõerõ és máris a napsütötte Latin Amerikában érezheti magát az ember :D
szerintem nézd meg a Szépmûvészeti honlapját,ott biztosan ki lesz írva!

szépmûvészeti
Én most voltam a Klimt kiállításon a Szépmûvészetiben.Nagyon tetszett és még ha eddig nem is állt annyira közel hozzám Klimt,mostanra azt hiszem az egyik kedvencemmé vált.Nem tudjátok,hogy jövõre milyen kiállítok várhatóak a Szépmûvészetiben?
Tény,hogy a Martin Munkácsi kiállítás is jó,nekem õ az egyik kedvenc fotósom,de a Hervé kiállítás nekem most valahogy jobban tetszett.Elképesztõ volt az egész.
Nagyon szeretem Lucien Hervé-t,annak meg végképp nagyon örültem,hogy meg tudtam nézni a kiállítását a Szépmûvészetiben.Tényleg zseniális volt.Sokat filóztam rajta,hogy Lucien Hervé-re menjek vagy Martin Munkácsira.DE azt hiszem jól döntöttem.
birdo

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.

birdo

tetszik ))

én a Klimtet láttam a Szépmûvészetiben és az is zseniális volt,nagyon tetszenek a képei,örülök,hogy végre Budapesten is van lehetõség megnézni!

Klimt

Nemrég voltam Lucien Hervé kiállításon a Szépmûvészetiben.Szerintem Hervé építészeti fotói lenyûgözõek,rendkívül egyediek és nagyrészt a kontrasztok dominálnak.Érdemes megnézni!
Ez az egyik nagy kedvencem.Ti hogy álltok Lucien Hervé-vel?
birdo

Desiderata
Desiderata
Desiderata
Desiderata
Desiderata
Desiderata
Desiderata
Desiderata
sadvagabond
nem-nem,csak igyekszem viszaforgatni a hatásokat.

egész jó, tanulsz valahol festeni?

sadvagabond
ez itt az én képem,sajnos így lefotózva nem a legelõnyösebb,de hátha tetszik valakinek-rajtam kívül.

valakik összegyûjtöttek 8 gigányi képet több száz festõtõl, összesen 46 ezer festmény, különbözõ korokból
fantasztikusan jó kollekció, órákig lehet benne kutakodni
Oil Paintings Of Western Masters néven fut, ajánlom mindenkinek a beszerzését!

Vincent van Gogh - The Starry Night

John William Waterhouse - The Danaides (1904)

Andre Martins de Barros

Dalí

Dalí

fáj a szívem, ez is egy remek téma, de nincs látogatója <#rinya>

Giuseppe Arcimboldo: II. Rudolf német-római császár arcképe (1591)

Salvador Dalí képei tetszenek, bár nem mindegyik

jó dolog lenne ha felélénkülne ez a téma, kár lenne veszni hagyni

cicai

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cicai

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Vanek
hi! nemtugya vki honnan lehet Dali-posztert szerezni? FÕleg z a képe érdekelene,ahol Jézus leszegezett fejjel néz le a keresztrõl a háttér fekete,alul meg van egy folyó meg hajó... -ja,és ha tugya vki akkor ennek a képnek a címét is pls -Ha vki tugya privátban pls!!!!

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Az az izé micsinált azzal a csajjal?

Calver
Ebbõl nekem elsõ kép olyan szinten megtetszett hogy azóta ez a hátterem... Egy a baj vele, hogy nem ez az eredeti! Az eredeti kép:

A Lucian Marin nevû illetõ annyit csinált hogy levágta az alját és odaírta saját nevét. Szomorú milyen emberek is vannak!

"The trees move. Do you not see it?"

Factor_007
#1 az elso kép nagyon bejon (eddig ez a legjobb)
#2 az elso kep is jo (mindenesetre lementettem)
#6 kép is király (ez a kép is mentésre szorult)

ayden
wow ez ám a gyors reagálás:)
amúgy csak ezért jöttem vissza:
",a 2/2 tökéletes"
köszike, igyekszem:)

és most joccakát

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.

FREAK
a kép nekem is tetszik, de ha sokáig kell nézni, szólj, mert lehet, hogy csak lemaradtam valamirõl

Riszpekk

Dynamic
csak azt ne:)
ayden
", a 2/3-at meg nem is értem..."

hajjaj nem te vagy az elsõ de nekem nagyon bejön:)

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.