104
És megint csak gyengébb lett! :\\
-
magnum #64 Óriás rudival hogy álltok?
Sztem suxx. -
#63 Jajóvan, te még fiatal vagy ehhez a témához. -
#62 Ja. -
#61 -
#60 borzasztó! -
#59 bár a csoki vastagabb (ergo: kevesebb túró...ANYJUKAT!!) és keményebb... -
#58 tegnap bevertem 5db óriás pöttyöst...semmi gond az ízével, sőt, mintha egy picit finomabb lett a túrókrém...(krémesebb) -
#57 hat most ezzel en ugyanigy vagyok... -
#56 a legkomolyabban -
#55 csak a 2. tól fejreállnál
díszítősor rulez :D -
#54 ezt komyolyan gondoltad topiknyitó? -
#53 én olyatot is szeretnék kapni ami húszezresbe van csomagolva, sajmos erős agyanú hoty az ára húszezerötvenvalahánylenne..... :( -
#52 Sör izű túrórudi?
Én kartonszámra venném :) -
#51 bonbonmeggyes nincs? :-) -
magnum #50 Van CBA-s isö! -
#49 én TEsco-st ettem
az jó volt PPPPP -
magnum #48 Világoskék suxx -
#47 kár,hogy már nem forgalmazzák a Geszti Esztit:((
De ez a kék csomagolású nekem ízlik,a másikat meg sem eszem. -
#46 kár, hogy nincs még belőle piskótás verzió!4444444444444 -
#45 Mostanában (egy pár hete) folyamatosan jó. Nem akarom elkiabálni, és remélem, hogy nem is próbálkoznak újítással.
Ma is benyomtam 5-öt! -
getkey #44 Örülök,hogy mások is hasonlóan gondolják,mint én! :-)) -
#43 Az én emberem! -
#42 :D -
getkey #41 A Piros Pöttyös tényleg utánozhatatlan és a legkirályabb!!Az összes többi,amit próbáltam,csak silány említésre sem méltó utánzat volt,és meg sem közelítették azt az ízt,ami miatt imádom a Pöttyöset.Egyszerűen nem értem minek gyártják őket. -
#40 Mindig van egy-egy ilyen retro széria, de ez nem tendencia, csak valami ízmarketinges flesseltetés. -
#39 Asszem megtette hatását eme topik! Ugyanis pár napja, mintha viszzatért volna a régi íz! -
#38 EGYETÉRTEK VAZZE -
#37 pontosan! :P
-
#36 Lol a topik?!?! Amikor Hazánk egyik legnagyobb nemzeti kincséről, büszkeségéről, annak gyalázásának megakadályozásáról van szó?!?!?! -
#35 Lol topic! -
#34 csak nem egy max-os? :-) -
#33 Micsoda problémák:) -
#32 Az eredeti pöttyös rudi volt a legjobb. Hozzá képest a mai danone(vagy hogy kell irni:) csodák ehetetlen szarok:) -
Madmaxx #30 Mikor lesz végre májkrém izesitésű túró rudi? -
#29 alairva;) -
#28 Eddig a pottyos volta kiraly, de most szar. VASTAG, es KEMENY a csokibevonat rajta, es mas az ize. Gyujtsunk mar alairast vagy ilyesmi hogy ne legyen ilyen... -
#27 danone-rajongók kíméljenek! :D -
[Walaki]D`Lair #26 Legjobb: Mogyorós bevonatú Maxi Rudi!!!
Nameg a régi Óriás Pöttyös -
#25 LoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooL -
#24 True, True...
En is vettem egy csomaggal a minap...valami nagyon fos mellek ize van. Sztem uj a csoki bevonat. Valoban gazabb lett:/
Pedig a Pöttyös az original es megis:|