59
A japán nagykövetség tiltakozik a TV2 műsora ellen, mondván Stahl Judit butának ájjítja be a japánok, pedig ők nem ilyenek...
  • KG21
    Az a Takeshi vára volt, egy időben adta a TV2... az milyen egy kurvajó műsor volt! borúltam a röhögéstől rajta. Nem csoda, hogy ezek a japcsik kamikaze-k voltak!
  • Hunnenkoenig
    Nem tudom mi volt, de annyit hadd tegyek hozza, hogy a legdurvabb jatekok pont japanbol szarmaznak. Peldaul ahol azon versenyeznek, hogy jeges vizben ülve kolat kell inni es aki elöbb bepisal az a vesztes.

Ha valaki tudja fogni a DSF cimü nemet sportcsatornat nezze ugy 13 ora körül. Akkor szoktak adni az ilyesmiket, bar csak a gyengebb valtozatokat. Regebben ment a "Takagi's Castle" vagy mi volt a cime, azt mindig neztem, mert tök jo volt. Nagyon nehez akadalyokon kellett atjutni es egy csapatnak be kellett vennie a masik csapat altal örzött varat.

A masik, hogy japanban minden faszi a miniszoknyas kislanyokert van meghalva. Csak nezzetek meg a nemnormalis rajzfilmjeiket. Playstationre olyan jatekot lehet venni, hogy kapsz egy szüz 13 eves kislanyt es meg kell tanitanod szopni meg egyeb praktikakra.

Szoval a japanok csak ne höbörögjenek holmi kis tv-müsor miatt! :-))))
  • KG21
    Láttátok tegnap a Gálvölgyi paródiáját? Sztem ütős volt!
  • Tikal #15
    ez is a politika műve? Ugy látszik vmit nem értek, de hogy kerül már megint ide a politika?
  • SoDI---
    Lincenszelt müsor.
    Úgy néz ki, a hazánkban uralkodó politikai őrültség ragályos. A még egyébként oly józan japánokra is átragad :-)
  • Tikal #13
    egy undorito foscsomo ez a müsor, a tv2 egy nagy rakás fos...Hogy lehet ilyen hülyének nézni az embereket?
  • Yetike
    Hülye poén volt.
  • see.aakogh
    Nem ugy értettem te ész! Hanem hogy nincs humoruk... Tudom hogy okosak, de humoruk az úgy tűnik nincs. Pl. azon sem nevettek hogy hiroshima meg nagaszaki kapott kis atomot, pedig tök mókás volt :) Najo ezt pojjénnak szántam
  • Taptarap
    Ja pont a Japánoknak nem teccene azok csinálják szinte a legtöbb ilyen beugratos müsort.
  • Davidus
    Én szivesen elviszem ingyen a megunt tévéket:)
  • The Garrett
    mer én igen? :)
  • [HUN]PAStheLoD
    én nem nézek TV-t
  • The Garrett
    Ugylátszik a TV2 nek nagyon vissza kell szereznie a nézőket a BB nem várt sikertelensége miatt.
  • SoDI---
    Lám, lám, a szemét TV2 rasszizmusát már a sárgák sem türik.

Végre egy pont, aminek kapcsán mindenki egyet ért azzal, hogy ez csak mübalhé.

Ugyanolyan mübalhé, mint amilyen a Bazi Nagy Roma Lagzi volt.
  • GregSB
    LOL! Ja, milyen hülye népség, végülis ezért lett az országuk gazdasági hatalom...

Attól hogy a kultúrájuk/erkölcsi normáik gyökeresen eltérnek az európaiaktól még nem hülyék, csak mások.
  • The Garrett
    DE sok unatkozó ember van :)
  • hali
    egész musor egy fostenger
  • see.aakogh
    Ezt a hülye népséget, mint a japán :D Amugy tök pojén a műsora :D