48
Hogyan?
-
#48 Sandor batyank mindig lejön a Zojjektumbol es segit. -
#47 pontosan. -
#46 Azt nem kell vinni, majd a vízbül veszik ki, ott helyben! :D -
#45 És a zokszigén? -
#44 ne pfftopicolj már :D -
#43 de tuti! -
#40 forraszanyAgot -
#39 És milyen forraszanyogot használtál? -
#38 Igen, ezt kihagytam.
Mi a problémát úgy oldottuk meg, hogy a pisztoly markolatának alsó részére egy széles sávban fényt szóró megemelt teljesítményű halogénreflektort szereltünk. -
#37 Hmmmm nemrossz, de tapasztalataim szerint a grafitszálas műanyag ötvözet nem bírja jól a nyomást gyenge fényviszonyok mellett, ezért nemárt tiszalámpával fény alatt tartani.
-
#36 Szerintem a legfontosabb a palack falvastagsága, és a nyomáskiegyenlítő megbízhatósága.
Mi nitrót használunk, az eddig mindíg bevált magas nyomás mellett is.
A palackot titánium ötvözettel vonjuk be, és egy speciális, extrém körülményehez kialakított, nagy teherbírású japán gyártmányú nyomáskiegyenlítőt alkalmazunk.A hegesztőpisztoly egy spéci grafitszálas műanyag ötvözet, ami hőre keményedik.
Véleményem szerint ez a legtutibb összeállítás:) -
#35 ja meg nekünk 1200m en volt egy kis probléma a 2.5 ös elektródával, de utánna 1-2 liter
rovarirtó megoldotta. (80% alk.powa)
Ugyhogy aki uj a szakmában, annak javaslom, hogy vigyen inkább 3.0-sokat és azoknyugodtan mehetnek 90A en is! -
#34 Mi is részegen hegesztettünk nagyon sokáig, úgy a buli.
Legutóbb sikerült meglékelnünk egy olajvezetéket, tele voltak az újságok meg a híradók az esettel:)
Persze mi tagadtunk mindent, így a végén megúsztuk a dolgot.
Azóta kizárólag benarkózva hegesztünk, az úgy mégiscsak biztonságosabb, nagyobb az emeber itélőképessége:) -
#33 Á köszönöm kolléga ur :)
Visszatérve a témára, a minap voltam lenn a fekete tengeren, leugrottunk heggeszteni egyet. Kuravangy volt. Meg bebasztunk mint állat :) -
#32 Garrett kolléga tiszteletére:D -
#31 Hegesztgetünk he?:D -
#30 Nem, hanem az SG fórumhoz. Szerinted lehet nélküle tengerben mélyhegeszteni!? Ha nincs hurkatöltőd, szerintem ne is próbálkozz a tengeri-mélyhegesztésével, mert az veszélyes... -
#29 pfff... ez már tényleg a top!! qrvára semmi köze es a tengehez se a mélyhegesztéshez de az általánoshoz egyre közeledünk :))) -
#28 az mihez kell? hogy megtudjam nézni a humoros és aranyos képeket? -
#27 Eljött a húsvét és kiengedték az őrülteket? -
#26 húúúúúúú,de beteg:DDDDD -
#25 Ok, de vigyed a hurkatöltőt! ;) -
#24 ja de csak diszkóban miközben öngólt rógok! -
#23 Persze, hogyne lehetne! De csak akkor, ha a víz akkor éppen nem vezeti az áramot. Össze akarsz jönni a világ leghosszabb mondatával? -
#22 90A ral is lehet 2.5 ös elektródával heggeszteni vízalatt? mert mindjárt indulok és gyorsan kéne a segítség, mert ha nem jövök össze vele most akkor valaki más fog és így nem ez lesz a világ leghosszabb mondata. -
#21 hát igen !! értelmes témák Ruulz !! :)) -
#20 BBB
Beszarok Behugyozok Belefekszek !!!
ilyen problémákon vitatkonzi...
még most is a hasamat fogom... -
#19 NA bazz közösen csak összehozzuk. kitudja lehet hogy az SG ről fognak kikerülni m.o. legjobb Tengeri mélyhegesztői :) -
#18 :DDDDDDD
kiba nagy :DD
lehet hegeszteni víz alatt is acetilénnel, mert a kiáramló gáz képes égni, hiszen kap oxigént a másik palackból, nem? :) -
#17 Fogsz egy cső kukoricát. Ez lesz a tengeri. Lemész a pincébe, viszed magaddal az ívhegesztő készüléket. Belenyomsz egy 2,5 mm átmérőjű rutilos elektródát, az áramerősséget 80A-ra teszed. Lehet hegeszteni... -
#16 mer így sokkal jobb :) -
Madmaxx #14 szükséges=szükséged -
Madmaxx #13 Szerintem szükséges lesz egy Mélyhegesztőre! Nálam beszerezheted olcsón, csak 789990,- + áfa + postaköltség! -
#12 A tengeri mély az idegbetegfélék családjába tartozó apró állat ami elsősorban a Kaszpi tenger sekély vizeiben él. Az egyetlen állat amelynek csontjai acélból vannak így ha eltörik valamije meg kell hegeszteni. Ilyenkor megy el egy tengeri mélyhegesztőhöz. Remélem mostmár érthető... -
#11 hát ezaz, én is ezt szeretném megtudni, de nincs itt egy szakember se ugylatszik :) -
#10 Mélyhegesztés - magasforrasztás. -
#9 De mi 'csa az a tengeri mélyhegesztés?! Mé nem mélytengeri hegesztés? -
#8 egyébként sokan képzavarban vannak.. itt most nem mélytengeri hegesztésről van szó,hanem tengeri MÉLYhegesztésről -
#7 Tudom de annyit rohogtem rajta hogy nem birtam kivarni:) -
#6 Ezt a Topicot ÉN akartam nyitni!