Tengeri mélyhegesztés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
Sandor batyank mindig lejön a Zojjektumbol es segit.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
pontosan.

Guest
Azt nem kell vinni, majd a vízbül veszik ki, ott helyben! 😄
Jano
És a zokszigén?

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

The Garrett
ne pfftopicolj már 😄

[HUN]PAStheLoD
de tuti!

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

A nick nevem
forraszanyAgot

\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)

A nick nevem
És milyen forraszanyogot használtál?

\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)

Gery1980
Igen, ezt kihagytam.
Mi a problémát úgy oldottuk meg, hogy a pisztoly markolatának alsó részére egy széles sávban fényt szóró megemelt teljesítményû halogénreflektort szereltünk.

The Garrett
Hmmmm nemrossz, de tapasztalataim szerint a grafitszálas mûanyag ötvözet nem bírja jól a nyomást gyenge fényviszonyok mellett, ezért nemárt tiszalámpával fény alatt tartani.

Gery1980
Szerintem a legfontosabb a palack falvastagsága, és a nyomáskiegyenlítõ megbízhatósága.
Mi nitrót használunk, az eddig mindíg bevált magas nyomás mellett is.
A palackot titánium ötvözettel vonjuk be, és egy speciális, extrém körülményehez kialakított, nagy teherbírású japán gyártmányú nyomáskiegyenlítõt alkalmazunk.A hegesztõpisztoly egy spéci grafitszálas mûanyag ötvözet, ami hõre keményedik.
Véleményem szerint ez a legtutibb összeállítás😊

The Garrett
ja meg nekünk 1200m en volt egy kis probléma a 2.5 ös elektródával, de utánna 1-2 liter
rovarirtó megoldotta. (80% alk.powa)
Ugyhogy aki uj a szakmában, annak javaslom, hogy vigyen inkább 3.0-sokat és azoknyugodtan mehetnek 90A en is!

Gery1980
Mi is részegen hegesztettünk nagyon sokáig, úgy a buli.
Legutóbb sikerült meglékelnünk egy olajvezetéket, tele voltak az újságok meg a híradók az esettel😊
Persze mi tagadtunk mindent, így a végén megúsztuk a dolgot.
Azóta kizárólag benarkózva hegesztünk, az úgy mégiscsak biztonságosabb, nagyobb az emeber itélõképessége😊

The Garrett
Á köszönöm kolléga ur 😊
Visszatérve a témára, a minap voltam lenn a fekete tengeren, leugrottunk heggeszteni egyet. Kuravangy volt. Meg bebasztunk mint állat 😊

Gery1980
Garrett kolléga tiszteletére😄

Gery1980
Hegesztgetünk he?😄

A nick nevem
Nem, hanem az SG fórumhoz. Szerinted lehet nélküle tengerben mélyhegeszteni!? Ha nincs hurkatöltõd, szerintem ne is próbálkozz a tengeri-mélyhegesztésével, mert az veszélyes...

[HUN]PAStheLoD
pfff... ez már tényleg a top!! qrvára semmi köze es a tengehez se a mélyhegesztéshez de az általánoshoz egyre közeledünk 😊))

The Garrett
az mihez kell? hogy megtudjam nézni a humoros és aranyos képeket?

Calver
Eljött a húsvét és kiengedték az õrülteket?

"The trees move. Do you not see it?"

ThePartyFace
húúúúúúú,de beteg😄DDDD

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

A nick nevem
Ok, de vigyed a hurkatöltõt! 😉

The Garrett
ja de csak diszkóban miközben öngólt rógok!

A nick nevem
Persze, hogyne lehetne! De csak akkor, ha a víz akkor éppen nem vezeti az áramot. Össze akarsz jönni a világ leghosszabb mondatával?

The Garrett
90A ral is lehet 2.5 ös elektródával heggeszteni vízalatt? mert mindjárt indulok és gyorsan kéne a segítség, mert ha nem jövök össze vele most akkor valaki más fog és így nem ez lesz a világ leghosszabb mondata.

[HUN]PAStheLoD
hát igen !! értelmes témák Ruulz !! 😊)

PResident Evil
BBB
Beszarok Behugyozok Belefekszek !!!
ilyen problémákon vitatkonzi...
még most is a hasamat fogom...

The Garrett
NA bazz közösen csak összehozzuk. kitudja lehet hogy az SG rõl fognak kikerülni m.o. legjobb Tengeri mélyhegesztõi 😊

Dikkma
😄DDDDDD
kiba nagy 😄D

lehet hegeszteni víz alatt is acetilénnel, mert a kiáramló gáz képes égni, hiszen kap oxigént a másik palackból, nem? 😊
A nick nevem
Fogsz egy csõ kukoricát. Ez lesz a tengeri. Lemész a pincébe, viszed magaddal az ívhegesztõ készüléket. Belenyomsz egy 2,5 mm átmérõjû rutilos elektródát, az áramerõsséget 80A-ra teszed. Lehet hegeszteni...

The Garrett
mer így sokkal jobb 😊

szükséges=szükséged

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Szerintem szükséges lesz egy Mélyhegesztõre! Nálam beszerezheted olcsón, csak 789990,- + áfa + postaköltség!

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Eye-scream
A tengeri mély az idegbetegfélék családjába tartozó apró állat ami elsõsorban a Kaszpi tenger sekély vizeiben él. Az egyetlen állat amelynek csontjai acélból vannak így ha eltörik valamije meg kell hegeszteni. Ilyenkor megy el egy tengeri mélyhegesztõhöz. Remélem mostmár érthetõ...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

asterx^^
hát ezaz, én is ezt szeretném megtudni, de nincs itt egy szakember se ugylatszik 😊
Jano
Mélyhegesztés - magasforrasztás.

Jano
De mi 'csa az a tengeri mélyhegesztés?! Mé nem mélytengeri hegesztés?

asterx^^
egyébként sokan képzavarban vannak.. itt most nem mélytengeri hegesztésrõl van szó,hanem tengeri MÉLYhegesztésrõl
asterx^^
Tudom de annyit rohogtem rajta hogy nem birtam kivarni😊
The Garrett
Ezt a Topicot ÉN akartam nyitni!

Davidus
BP tölgyfarózsa utca 3

V9ykn8_TZL0

Trade
egyszer láttam egy filmet de ott nem heggesztettek
hanem vágtak

asterx^^
nem tudod hol lehet ilyen hegesztõre szert tenni?
Davidus
Fogod a vízálló hegesztõt és hegesztesz.

V9ykn8_TZL0

asterx^^
nagyon érdekelne a véleményetek !