Discoban egyedül
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na! Az má mingyá oké!
Keresd a szemkontaktust, és ha sokáig összeakad a tekintetetek, akkor mosolyogj rá! Ha viszonozza nyertél. Odalépsz, beszélgettek, stb.
Keresd a szemkontaktust, és ha sokáig összeakad a tekintetetek, akkor mosolyogj rá! Ha viszonozza nyertél. Odalépsz, beszélgettek, stb.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Megiszol két felest és odamész hozzá, hogy "Áá, te is az xy iskolába jársz, ugye?".
(Lehetõleg amikor éppen egyedül van)
Innentõl tied a pálya...
(Lehetõleg amikor éppen egyedül van)
Innentõl tied a pálya...
félek mert itt a husvét és ha összejön vkivel akkor már nem lesz semmi.most kell lépnem!
Egy suliba járunk
Egy suliba járunk
Szerintem ne discoban próbáld felszedni.
Ha ismered és tudod hova jár iskolába, boltba stb., akkor ott ismerkedj meg vele.
Például összefutsz vele a boltban és megmondod neki, hogy láttad hétvégén a discoban stb.
Ez jó indítás lehet a beszélgetéshez.
Ha ismered és tudod hova jár iskolába, boltba stb., akkor ott ismerkedj meg vele.
Például összefutsz vele a boltban és megmondod neki, hogy láttad hétvégén a discoban stb.
Ez jó indítás lehet a beszélgetéshez.
ezen parázol? szólítsd meg, azt kész. 50%
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
egyet árulj el.... péntek este kibasznak otthonról, vagy miért ez a kényszeres "elmenés"?
Riszpekk
hasznosabb dolgot csinálhatnál.... például lõdd le magad 😄DD
én már adtam, de megfontolhatod még a halálos adag altató, a sósav-fürdõ, esetleg a száguldó vonat elé fekvés lehetõségét
vagy csak simán nyisd ki a szemed, nézz körül a világban, és hagyd a picsába a diszkót, annyi tartalmasabb és hasznosabb dolgot csinálhatnál....
vagy csak simán nyisd ki a szemed, nézz körül a világban, és hagyd a picsába a diszkót, annyi tartalmasabb és hasznosabb dolgot csinálhatnál....
Riszpekk
atyaúristen... LO0OL 😄D
← ElőzőOldal 3 / 3