10
Proxy Probléma
  • Dj Faustus #10
    Firefoxnál: Eszközök/Beállítások menüpont/Haladó fül/Hálózat fül/A Firefox internetkapcsolatának beállítása/Beállítások gomb/Nincs proxy
  • mlori11
    #9
    Hi,
    Win 7 alatt nem tudok semmivel csatlakozni az internetre(játék,firefox).
    Firefox azt írja ki,hogy hibás a proxy server, de én egyáltalán nem akarok proxyt használni.Mit lehetne tenni?
  • Dj Faustus #8
    Válassz ki egy szervert (lehetőleg high anonimity jelölésűt) az alábbi listából, és...

    Opera alatt: Tools/Preferences menűpont/Advanced fűl/Network/Proxy servers gomb/HTTP. HTTPS, FTP négyzetek legyenek kipipálva, és a nagyobb mezőkbe a szerver IP-címe, a kisebb mezkőbe a szerver portja legyenek beírva.

    Firefox 1.x esetén: Tools/Options menűpont/General/Connection Settings gomb/Manual proxy configuration legyen kiválasztva, és a Use this proxy servers for all protocols legyen bepipálva. A nagyobb mezőbe a szerver IP-címe, a kisebb mezőbe a szerver portja legyen beírva.

    Firefox 2.x esetén: Tools/Options menűpont/Advanced/Network fül/Settings gomb/Manual proxy configuration legyen kiválasztva, és a Use this proxy servers for all protocols legyen bepipálva. A nagyobb mezőbe a szerver IP-címe, a kisebb mezőbe a szerver portja legyen beírva.

    Internet Explorer esetén: Eszközök/Internetbeállítások menűpont/Kapcsolatok fűl/Lan beállítások gomb. A Cím mezőbe a szerver IP címe kerűljön, a Port mezőbe a szerver portja. A mezők melletti speciális gombra kattintva a megjelenő ablakban az Azonos proxykiszolgáló használata minden protokollhoz legyen bejelőlve.

    Néha nem mindegyik proxy működik, ki kell tapasztalni, melyik működik.
  • dbz
    #7
    Hali!

    Egy angol weboldalt szeretnék megnézni (rajta a video stream-et), de azt csak engliából lehetne nézni.
    Hallottam hogy valami proxy serveren keresztül meg lehet oldani. Azt hogy kellene megcsinálni?
  • VTomi75
    #6
    Sziasztok! Segítség kellene, mert ebben a témában még kezdő vagyok. Telepítettünk egy Proxy Plust a cégnél, ezen megy a levelezés, csoportos e-mailünk van. Minden szép és jó, de az egyik user képtelen levelet küldeni. A mailer logjában a következőt találtam rá vonatkozóan: "domain has no MXes". Ezért utasítja vissza a küldőt. Ez mi lehet és hogy tudnám megjavítani? Köszi előre is.
  • TRac
    #5
    Üdv!
    Nekem már régóta ugyanaz az IP címem,és a hostomnak győrnetnek kéne lennie,de ez a hostom: ''dummy-fa.pool.ew.hu'' meg előtte számok. Na szerintem vmi proxy mögül megy a netem,mert a DC nem megy ha ezt az IP-t írom be neki. Nem tudom hogy melyik program vagy mi csinálja,de ki kéne kapcsolnom. Segítsetek.
  • DEx-
    #3
    Valszeg a http portot átviszi a proxy program, de pl. a chat portokat nem, be van állítva?
  • Zoltanoo
    #1
    Hello mindenki!

    Az a problémám, hogy én LAN kapcsolattal csatlakozom egy másik számítógéphez, aminek közvetlen ADSL kapcsolata van, és a gép amin vagyok, hiába tud letölteni meg böngészni a neten,
    multiplayerbe játszni, chatelni meg ilyesmiket nem tudok!

    Lehet hogy a proxy program a hibás, de már sokat kipróbáltam, és eggyikkel se ment.

    Tudtok segíteni?!