15
Milyen óbudai mikrohullámú internetszolgáltatók vannak?
-
#15 Aha. Hát ha nincs nincs.
Elég lelkesnek tűnik a tulajdonosa a Mikrowebnek, és hozzáértőnek is tűnik. A Mátyáshegyen a Flóra utcában van a tornyuk, ami alig 100 méterre van tőlünk, de sajnos a hegy takarja. Azt mondta, hogy átjátszó tornyot építenek, de előtte felhívnak. Ezt tegnap este írta, ma nem hívott, holnap hívhat még. -
shabba #14 A miKrowebről nem tudom semmit, mint ahogy azt a másik topicban olvashattad és kvázi nem láttam még userüktől hozzászólást sem sehol, egyik fórumon sem. Épp ezért én óvatos lennék mert ez a sehol egy ügyfél nem jó ómen ahogy azt már a korábban emlegetett cégeknél is megtapasztalták. Ennek ellenére lehet jó csak még új és kevés az info róluk.
Ilyenkor jó ha van a cégtől egy lelkes alkalmazott aki fórumozik és valaszol a felmerülő kérdésekre, mint ahogy ez megvan HwSW fórumon Téténynet és R-Net esetében. Ez sokat segít és növeli a bizalmat. -
atee #13 Hi
Covy az is komolytalan!
Nekem eloszerzodesem van veluk...Elvileg januar kozepen kellett volna megcsinalniuk!
Februarban kerdeztem,hogy na mi a helyzet?
Hat....nagy ho volt meg minden ugyhogy majd most februarban!
Marciusban kuldtem nekik az ujabb e-mailt!
Azota semmi valasz!
Lehet nagyon sok munkajuk van mert mar nincs ho :)
-
#12 És a covy is komolytalan, azt mondod?
Én nem is gondoltam volna.
Mikrowebről is ez a véleményed?
Én most azt rendeltem meg, nem tűnik komolytalannak. A tulajdonossal beszéltem, ő hozzáértőnek tűnik. -
shabba #11 Ugyanolyan a Covy mint a Systel meg a Lanport. Mindhárom durván 1 éve tavaly tavasszal indult "világhódító" útjára és azóta mindhárom ugyanott tart:sehol. Szerintem az első 2 visszatért a céges bérelt vonalakhoz és feladta a lakossági piac meghódítására vonatkozó hatalmas terveit, LanPort meg sose csinált semmit max egy honlapot a neten. -
#10 milyen a Covysoft? -
#9 Basszus. Hogy a francba tudsz ilyen "egyenetlen" választ adni a kérdéseimre? :)
Covysoftról tudsz vmit mondani? És a Systel-ről??? -
Xboxman #8 Csak kettőt?
lol
Menj ki Amerikába és ott kipróbálhastz 8-at...
-
Xboxman #7 LANNET mint szolgáltató nem létezik ,ha arra gondolsz!Különzöző ISP-k(PL Tvnetwork,Gates) kinálnak Lanos elérést,de csak panelba! -
#6 MElyik szolgáltatóval?
-----------
LANNET milyen és mi a webcíme?
---------- -
#5 En mikroval nyomom. De nem pestrol. -
#4 gondolod? Szerintem csak kettőt próbáltam. A systel megszűnt?
És a LANPort? -
#3 Na, így már jobb :D -
Xboxman #2 Szerintem már mindeggyiket végigpróbáltad -
atee #1 Hat igen ezt kerdezem en is ?:)