Pulykavágás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemtudod:
Most lelkileg gyenge vagy hozzá gy.k. sajnálod?
vagy nincs otthon kés? Ha van vágd el a torkát.
Most lelkileg gyenge vagy hozzá gy.k. sajnálod?
vagy nincs otthon kés? Ha van vágd el a torkát.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Hát, ha még mindig él a pulyka, sztem küzdj meg vele puszta kézzel, amolyan f2f 😊))
Add meg neki az esélyt a további életre (hátha õ nyer 😊)
Add meg neki az esélyt a további életre (hátha õ nyer 😊)
www.napisajto.hu
kifelejtetted az unicumot belole. 😊
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
még mindig él a pulyka !!!
nem tudom levágni, de ha sikerül, akkor megcsinálom ezt a receptet. :-)))
nem tudom levágni, de ha sikerül, akkor megcsinálom ezt a receptet. :-)))
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
A pulykamell filét szeletekre vágjuk és a fûszersóval mindkét oldalát bedörzsöljük. Egy nagyobb méretû tûzálló tálat körben kivajazunk, majd a bacon szalonnával teljesen kibéleljük. Lerakunk egy sor pulykamellet, utána beborítjuk a sonkával, majd a sajtszeletekkel. Újból következik a pulykamell, sonka, sajt, a sort bacon szalonnával fejezzük be. Mindezt meglocsoljuk tejszínnel, utána lefedjük és a sütõben kb. fedõ alatt 1 órán át, elõbb nagyobb, aztán közepes lángon sütjük. Egy óra sütés után a fedõt levesszük róla, és kb. még 20-30 percig sütjük. Tortaszeletekre vágva tálalom, krumlipüré, párolt rizs illik hozzá. A pulykamell filé helyett lehet pulykacomb filébõl, illetve pulyka apróhúsból is, valamint csirkemell filébõl is készíteni. Jó étvágyat !
heggesztés = hegesztés
A helyesírás a lélek tükre, a lélek pedig a helyesírás tükre, míg a tükör a lélek helyesírása.
Hááááát ez a topic.
komolyan emberek: Az SG nem barkácsmûhely.
Tényleg nyitok már egy Tengeri mélyheggesztés topicot 😊
komolyan emberek: Az SG nem barkácsmûhely.
Tényleg nyitok már egy Tengeri mélyheggesztés topicot 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
haha
Végy egy fejszét, helyezd a pulyka fejét a tõkére, a fejszével csapj le határozottan a pulyka nyakára, várd meg amég a pulyka fut két lört mialatt kivérzik😊)
Sziasztok!!!
Hogyan kell egy pulykát levágni? Nehéz (mondjuk egy tyúkvágáshoz képest)? Mit kell máshogy csinálni???
Ricky
Hogyan kell egy pulykát levágni? Nehéz (mondjuk egy tyúkvágáshoz képest)? Mit kell máshogy csinálni???
Ricky