21
Hogy kell? Nehéz???
  • Prince of Máté
    #21
    a pulyka él-e még?
  • The Garrett
    #20
    na hogy kell pulykával mélyheggesztni? :D
  • Jano
    #19
    Inkább mélytengeri hegesztés. :D
  • The Garrett
    #18
    Nemtudod:
    Most lelkileg gyenge vagy hozzá gy.k. sajnálod?
    vagy nincs otthon kés? Ha van vágd el a torkát.
  • hali
    #17
    Hát, ha még mindig él a pulyka, sztem küzdj meg vele puszta kézzel, amolyan f2f :)))
    Add meg neki az esélyt a további életre (hátha ő nyer :))
  • Evil
    #16
    kifelejtetted az unicumot belole. :)
  • Ron Ragm
    #15
    lődd le az egyszerűbb:)
  • ricky
    #14
    még mindig él a pulyka !!!
    nem tudom levágni, de ha sikerül, akkor megcsinálom ezt a receptet. :-)))
  • Galy
    #13
    A pulykamell filét szeletekre vágjuk és a fűszersóval mindkét oldalát bedörzsöljük. Egy nagyobb méretű tűzálló tálat körben kivajazunk, majd a bacon szalonnával teljesen kibéleljük. Lerakunk egy sor pulykamellet, utána beborítjuk a sonkával, majd a sajtszeletekkel. Újból következik a pulykamell, sonka, sajt, a sort bacon szalonnával fejezzük be. Mindezt meglocsoljuk tejszínnel, utána lefedjük és a sütőben kb. fedő alatt 1 órán át, előbb nagyobb, aztán közepes lángon sütjük. Egy óra sütés után a fedőt levesszük róla, és kb. még 20-30 percig sütjük. Tortaszeletekre vágva tálalom, krumlipüré, párolt rizs illik hozzá. A pulykamell filé helyett lehet pulykacomb filéből, illetve pulyka apróhúsból is, valamint csirkemell filéből is készíteni. Jó étvágyat !
  • hali
    #12
    a pulyka milyen hangot ad ki?
  • The Garrett
    #11
    DE Tényleg: pulykát ugy kell vágni mint Deesno-t nem?
  • The Garrett
    #10
    oppsz tényleg :)
  • Grétsy
    #9
    heggesztés = hegesztés

  • Galy
    #8
    Kéne nyitni egy olyan kategóriát, hogy

    "2 nap alatt lefutó topikok"

    :DDD
  • hali
    #6
    én gyeszno parti vagyok
  • The Garrett
    #5
    Hááááát ez a topic.
    komolyan emberek: Az SG nem barkácsműhely.

    Tényleg nyitok már egy Tengeri mélyheggesztés topicot :)
  • ricky
    #4
    haha
  • Demon
    #2
    Végy egy fejszét, helyezd a pulyka fejét a tőkére, a fejszével csapj le határozottan a pulyka nyakára, várd meg amég a pulyka fut két lört mialatt kivérzik:))
  • ricky
    #1
    Sziasztok!!!

    Hogyan kell egy pulykát levágni? Nehéz (mondjuk egy tyúkvágáshoz képest)? Mit kell máshogy csinálni???

    Ricky