21
Hogy kell? Nehéz???
-
#21 a pulyka él-e még? -
#20 na hogy kell pulykával mélyheggesztni? :D -
#19 Inkább mélytengeri hegesztés. :D -
#18 Nemtudod:
Most lelkileg gyenge vagy hozzá gy.k. sajnálod?
vagy nincs otthon kés? Ha van vágd el a torkát. -
#17 Hát, ha még mindig él a pulyka, sztem küzdj meg vele puszta kézzel, amolyan f2f :)))
Add meg neki az esélyt a további életre (hátha ő nyer :)) -
#16 kifelejtetted az unicumot belole. :) -
#15 lődd le az egyszerűbb:) -
ricky #14 még mindig él a pulyka !!!
nem tudom levágni, de ha sikerül, akkor megcsinálom ezt a receptet. :-))) -
#13 A pulykamell filét szeletekre vágjuk és a fűszersóval mindkét oldalát bedörzsöljük. Egy nagyobb méretű tűzálló tálat körben kivajazunk, majd a bacon szalonnával teljesen kibéleljük. Lerakunk egy sor pulykamellet, utána beborítjuk a sonkával, majd a sajtszeletekkel. Újból következik a pulykamell, sonka, sajt, a sort bacon szalonnával fejezzük be. Mindezt meglocsoljuk tejszínnel, utána lefedjük és a sütőben kb. fedő alatt 1 órán át, előbb nagyobb, aztán közepes lángon sütjük. Egy óra sütés után a fedőt levesszük róla, és kb. még 20-30 percig sütjük. Tortaszeletekre vágva tálalom, krumlipüré, párolt rizs illik hozzá. A pulykamell filé helyett lehet pulykacomb filéből, illetve pulyka apróhúsból is, valamint csirkemell filéből is készíteni. Jó étvágyat ! -
#12 a pulyka milyen hangot ad ki? -
#11 DE Tényleg: pulykát ugy kell vágni mint Deesno-t nem? -
#10 oppsz tényleg :) -
#9 heggesztés = hegesztés
-
#8 Kéne nyitni egy olyan kategóriát, hogy
"2 nap alatt lefutó topikok"
:DDD -
#6 én gyeszno parti vagyok -
#5 Hááááát ez a topic.
komolyan emberek: Az SG nem barkácsműhely.
Tényleg nyitok már egy Tengeri mélyheggesztés topicot :) -
ricky #4 haha -
#2 Végy egy fejszét, helyezd a pulyka fejét a tőkére, a fejszével csapj le határozottan a pulyka nyakára, várd meg amég a pulyka fut két lört mialatt kivérzik:)) -
ricky #1 Sziasztok!!!
Hogyan kell egy pulykát levágni? Nehéz (mondjuk egy tyúkvágáshoz képest)? Mit kell máshogy csinálni???
Ricky