A Mai Világ

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lteebee
Az értelmiségnek válsághelyzetben nincs hatalma.

Ilyen esetekben így szólnak hozzájuk: mi az anyádat makogsz, azt akarod, hogy állbabasszalak?!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Astaroth
Szerintem ha elfogy az olaj akkor olyan lesz mint a Majmok Bolygójában.Visszaesünk a középkorba!

GregSB
Mire ráeszmélnek az "értelmiségek", hogy gond van addigra már rég késõ lesz. (Már most is késõ lenne.)

Factor_007
nem a Terminatorra gondooltam de mindegy :-DD
Csak egy megjegyzés volt 😊

Tikal
Nem lesz akkr már késõ? Talán majd gyorsan visszaültetik a fákat? A természet más idõszámitásal dolgozik, a benne létrehozott károkat nem lehet napok vagy évek alatt kijavitani. Már most tul késõ van. És errõl a legjobban a nagyhatalmak tehetnek, mert egyedül nekik lenne hozzá befolyásuk vagy hatalmuk hogy megállitsák a dolgokat... kyotoi egyezmény

bálnavadászat, cápák irtása, esõerdõk irtása, folyok szennyezése stb.....
Az országoknak - köztük nekünk is - nagyobb birságokat kellene kiszabni a környezetszennyezõkre, mert ugy az általuk okozozz kár nem párszázezres vagy millios...

Szoval szerintem kezd késõ lenni bármihez is, mert lehet kitalálnak vmit, de nem szivesen látnám hogy a fiaim esetleg vmi üvegházban éljenek....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Hogy bunkó, az az õ baja, úgymondván magánügy. A megoldás erre az ha egyszerûen semmibe veszed, "lenézed", mert megváltoztatni úgysem tudod és valószínûleg nem is akarod.

Jó példa erre amerika.

see.aakogh
Én abban bizok, hogy az ember nem fogja magát kipusztani mert túl okos ahhoz. Értelmiségiek márpedig mindíg lesznek (remélem ) és azok nem fogják hagyni hogy az ember kipusztitsa magát. Az ember túl okos ahhoz hogy teljes kárt okozzon magában. az más kérdés hogy jelen pillanatban mindent a pénz hajt, és le se szarják az õserdõket meg ilyeneket. De 50 év mulva, mikor nem lesz olaj meg ilyenek, észhez fognak térni az emberek, higgyétek el!

see.aakogh
Mit érsz vele ha lenézed? Attól még bunkó paréj marad...

Carlos
Én is várom a Terminátor-t ezerrel!
Amúgy sajna igazad van!
Plö: mi lenne, ha 1 hétig nem lenne áram???
Kihalna a fél világ szerintem!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
1etértek!

Þór vígi þessi rúnar

Factor_007
itt szörnyülködtök ezeken, pedig ha fölébrednétek, rájönnétek, hogy a világ már több száz éve ilyen és gépek uralják az egész Földet..

Sajnos ez tényleg így van. (nem mondom melyik nyugati állam halad ezen pusztító folyamat élén és erölteti rá a többi országra)

Ördögi kör az egész...

Hol mondtam hogy ez a legszõrnyûbb gond?

The Garrett
Pety féle random hozzászólásgenerátor? 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Petyus_
Ez igaz.. elhasználjuk a földgolyót mint egy darab budipapírt. 😞 Ahogy Szmisszügynök is megmondta. 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
Ja lázadni király.. 😊 Megrendeli az arc a special bargain repcsijegyet az interneten, lebeszéli a haverokkal e-mailben a találkát, elutazik egy másik országba, ott iszogat egy jót, betol egy Big Macet a Mekiben, utána beveri kirakatüvegeket mert õ most a globalizáció ellen tüntet. 😄

Petyus_
Ha te ezen problémázol, hogy ez az "értékvesztés" akkor ugyanolyan ignoráns vagy mint az általad leírt erõsen tipizált (van intelligens, normális zseléshajú kigyúrt csávó..) csoport tagjai.

Petyus_
Lol bár ez lenne a legszörnyûbb dolog a "mai világban". 😄

The Garrett
ja ez sajna igaz de. De olyan szar belegondolni is. DE ugye a kardhal elsõnek, a remény-hal meg utoljára.

Galy
Én megpróbálok úgy élni, hogy nekem jó legyen. Ez biza kicsit önzõ dolog - ez van.

Amíg nincs kölköm, addig élvezem azn életet, és másnak is csak ezt tudom ajánlani....
Galy
Ezzel is!
Galy
Egyetértek!
Blasta
Én már eltemettem ezt a világot.
Csak reménykedni tudok, hogy pár leszármazottam még boldogságban nõ fel ezen a földön, mert szerintem a teljes, globális pusztulás elkerülhetetlen elõbb-utóbb!

A pénz az oka sajnos mindennek, ezen már nem fogunk tudni változtatni.
Egyre többen leszünk, egyre több környezetszennyezõ dolgot veszünk-adunk.
Az emberiség szépen lassan felemészti önmagát és a világát. Ezen sajnos sem a Greenpeace, sem a Krisnások, sem semmi nem változtathat.

Ha belegondolok, hogy mi lesz akkor ha elfogy az olaj, hogy tulajdonképpen országok épültek a fekete aranyra és vajon mi fog történni, ha elfogy. Egyszerüen nem lehet tudni.

Sajnos a világ rohan a vesztébe és remélem, hogy nem élem meg.

(sorry, de ez kikivánkozott. Látom nem ilyen magvas témákról beszélgettek)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

The Garrett
Ja és ez még ugy este jutott eszembe:
A Mai világ olyan amilyennek te látod. Ha szerinted nem jó változtass, elsõsorban MAGADON!

Lteebee
A Garrett jól beszélt.

Bulizz máshol, haverkodj másokkal, szard le õket.

És ne akarj olyan nõt, akinek jó egy ilyen.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

The Garrett
kieg:

Ha ezek a felsoroltak számodra nem értékek, akkor nem kell velük foglalkozni. Ilyen egyszerû a dolog.

The Garrett
Szvsz az értékeket mindenki saját magának szabja meg. Ne a mások értékei: "zselézett haj + márkás cuccok + izmos bunkó jellem " szerint itélkezz, hanem legyen saját értékrended😊

egyebet nemtudok elmondani kérem kapcsolja ki

Vagy lenézni.

ThePartyFace
Ki ellen?
A bunkokat max megverni tudod...

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Tikal
nekem ez nem érték😊)
lázadjunk!😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Astaroth
Mi ebbe a világba születtünk vagy elfogadjunk vagy LÁZADJUNK!!

Dynamic
Ez már 5 éve is így volt.
Sajnálattal veszem tudomásul, hogy jelenleg már az értékek már nem értékek, mostmár az a zselézett haj + márkás cuccok + izmos bunkó jellem az "érték". Hogy is van ez?

Huj!

A topicot azért nyitottam, hogy picit bõvebben kifejtsük ezt a minket körülvevõ "tökéletes világot".