A Mai Világ
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyen esetekben így szólnak hozzájuk: mi az anyádat makogsz, azt akarod, hogy állbabasszalak?!
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
bálnavadászat, cápák irtása, esõerdõk irtása, folyok szennyezése stb.....
Az országoknak - köztük nekünk is - nagyobb birságokat kellene kiszabni a környezetszennyezõkre, mert ugy az általuk okozozz kár nem párszázezres vagy millios...
Szoval szerintem kezd késõ lenni bármihez is, mert lehet kitalálnak vmit, de nem szivesen látnám hogy a fiaim esetleg vmi üvegházban éljenek....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
) és azok nem fogják hagyni hogy az ember kipusztitsa magát. Az ember túl okos ahhoz hogy teljes kárt okozzon magában. az más kérdés hogy jelen pillanatban mindent a pénz hajt, és le se szarják az õserdõket meg ilyeneket. De 50 év mulva, mikor nem lesz olaj meg ilyenek, észhez fognak térni az emberek, higgyétek el!
Amúgy sajna igazad van!
Plö: mi lenne, ha 1 hétig nem lenne áram???
Kihalna a fél világ szerintem!
Þór vígi þessi rúnar

Ördögi kör az egész...
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Amíg nincs kölköm, addig élvezem azn életet, és másnak is csak ezt tudom ajánlani....
Csak reménykedni tudok, hogy pár leszármazottam még boldogságban nõ fel ezen a földön, mert szerintem a teljes, globális pusztulás elkerülhetetlen elõbb-utóbb!
A pénz az oka sajnos mindennek, ezen már nem fogunk tudni változtatni.
Egyre többen leszünk, egyre több környezetszennyezõ dolgot veszünk-adunk.
Az emberiség szépen lassan felemészti önmagát és a világát. Ezen sajnos sem a Greenpeace, sem a Krisnások, sem semmi nem változtathat.
Ha belegondolok, hogy mi lesz akkor ha elfogy az olaj, hogy tulajdonképpen országok épültek a fekete aranyra és vajon mi fog történni, ha elfogy. Egyszerüen nem lehet tudni.
Sajnos a világ rohan a vesztébe és remélem, hogy nem élem meg.
(sorry, de ez kikivánkozott. Látom nem ilyen magvas témákról beszélgettek)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A Mai világ olyan amilyennek te látod. Ha szerinted nem jó változtass, elsõsorban MAGADON!
Bulizz máshol, haverkodj másokkal, szard le õket.
És ne akarj olyan nõt, akinek jó egy ilyen.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Ha ezek a felsoroltak számodra nem értékek, akkor nem kell velük foglalkozni. Ilyen egyszerû a dolog.
egyebet nemtudok elmondani kérem kapcsolja ki

A bunkokat max megverni tudod...
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
lázadjunk!😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A topicot azért nyitottam, hogy picit bõvebben kifejtsük ezt a minket körülvevõ "tökéletes világot".