36
vissza | FEJLŐDÉS | tovább
-
#36 Az értelmiségnek válsághelyzetben nincs hatalma.
Ilyen esetekben így szólnak hozzájuk: mi az anyádat makogsz, azt akarod, hogy állbabasszalak?! -
#35 Szerintem ha elfogy az olaj akkor olyan lesz mint a Majmok Bolygójában.Visszaesünk a középkorba! -
#34 Mire ráeszmélnek az "értelmiségek", hogy gond van addigra már rég késő lesz. (Már most is késő lenne.) -
#33 nem a Terminatorra gondooltam de mindegy :-DD
Csak egy megjegyzés volt :) -
#32 Nem lesz akkr már késő? Talán majd gyorsan visszaültetik a fákat? A természet más időszámitásal dolgozik, a benne létrehozott károkat nem lehet napok vagy évek alatt kijavitani. Már most tul késő van. És erről a legjobban a nagyhatalmak tehetnek, mert egyedül nekik lenne hozzá befolyásuk vagy hatalmuk hogy megállitsák a dolgokat... kyotoi egyezmény
bálnavadászat, cápák irtása, esőerdők irtása, folyok szennyezése stb.....
Az országoknak - köztük nekünk is - nagyobb birságokat kellene kiszabni a környezetszennyezőkre, mert ugy az általuk okozozz kár nem párszázezres vagy millios...
Szoval szerintem kezd késő lenni bármihez is, mert lehet kitalálnak vmit, de nem szivesen látnám hogy a fiaim esetleg vmi üvegházban éljenek.... -
Yetike #31 Hogy bunkó, az az ő baja, úgymondván magánügy. A megoldás erre az ha egyszerűen semmibe veszed, "lenézed", mert megváltoztatni úgysem tudod és valószínűleg nem is akarod. -
Yetike #30 Jó példa erre amerika. -
#29 Én abban bizok, hogy az ember nem fogja magát kipusztani mert túl okos ahhoz. Értelmiségiek márpedig mindíg lesznek (remélem ) és azok nem fogják hagyni hogy az ember kipusztitsa magát. Az ember túl okos ahhoz hogy teljes kárt okozzon magában. az más kérdés hogy jelen pillanatban mindent a pénz hajt, és le se szarják az őserdőket meg ilyeneket. De 50 év mulva, mikor nem lesz olaj meg ilyenek, észhez fognak térni az emberek, higgyétek el! -
#28 Mit érsz vele ha lenézed? Attól még bunkó paréj marad... -
#27 Én is várom a Terminátor-t ezerrel!
Amúgy sajna igazad van!
Plö: mi lenne, ha 1 hétig nem lenne áram???
Kihalna a fél világ szerintem! -
#26 1etértek! -
#25 itt szörnyülködtök ezeken, pedig ha fölébrednétek, rájönnétek, hogy a világ már több száz éve ilyen és gépek uralják az egész Földet.. -
Yetike #24 Sajnos ez tényleg így van. (nem mondom melyik nyugati állam halad ezen pusztító folyamat élén és erölteti rá a többi országra)
Ördögi kör az egész... -
Yetike #23 Hol mondtam hogy ez a legszőrnyűbb gond? -
#22 Pety féle random hozzászólásgenerátor? :D -
#21 Ez igaz.. elhasználjuk a földgolyót mint egy darab budipapírt. :( Ahogy Szmisszügynök is megmondta. :) -
#20 Ja lázadni király.. :) Megrendeli az arc a special bargain repcsijegyet az interneten, lebeszéli a haverokkal e-mailben a találkát, elutazik egy másik országba, ott iszogat egy jót, betol egy Big Macet a Mekiben, utána beveri kirakatüvegeket mert ő most a globalizáció ellen tüntet. :D -
#19 Ha te ezen problémázol, hogy ez az "értékvesztés" akkor ugyanolyan ignoráns vagy mint az általad leírt erősen tipizált (van intelligens, normális zseléshajú kigyúrt csávó..) csoport tagjai. -
#18 Lol bár ez lenne a legszörnyűbb dolog a "mai világban". :D -
#17 ja ez sajna igaz de. De olyan szar belegondolni is. DE ugye a kardhal elsőnek, a remény-hal meg utoljára. -
#16 Én megpróbálok úgy élni, hogy nekem jó legyen. Ez biza kicsit önző dolog - ez van.
Amíg nincs kölköm, addig élvezem azn életet, és másnak is csak ezt tudom ajánlani.... -
#15 Ezzel is! -
#14 Egyetértek! -
#13 Én már eltemettem ezt a világot.
Csak reménykedni tudok, hogy pár leszármazottam még boldogságban nő fel ezen a földön, mert szerintem a teljes, globális pusztulás elkerülhetetlen előbb-utóbb!
A pénz az oka sajnos mindennek, ezen már nem fogunk tudni változtatni.
Egyre többen leszünk, egyre több környezetszennyező dolgot veszünk-adunk.
Az emberiség szépen lassan felemészti önmagát és a világát. Ezen sajnos sem a Greenpeace, sem a Krisnások, sem semmi nem változtathat.
Ha belegondolok, hogy mi lesz akkor ha elfogy az olaj, hogy tulajdonképpen országok épültek a fekete aranyra és vajon mi fog történni, ha elfogy. Egyszerüen nem lehet tudni.
Sajnos a világ rohan a vesztébe és remélem, hogy nem élem meg.
(sorry, de ez kikivánkozott. Látom nem ilyen magvas témákról beszélgettek) -
#12 Ja és ez még ugy este jutott eszembe:
A Mai világ olyan amilyennek te látod. Ha szerinted nem jó változtass, elsősorban MAGADON! -
#11 A Garrett jól beszélt.
Bulizz máshol, haverkodj másokkal, szard le őket.
És ne akarj olyan nőt, akinek jó egy ilyen. -
#10 kieg:
Ha ezek a felsoroltak számodra nem értékek, akkor nem kell velük foglalkozni. Ilyen egyszerű a dolog. -
#9 Szvsz az értékeket mindenki saját magának szabja meg. Ne a mások értékei: "zselézett haj + márkás cuccok + izmos bunkó jellem " szerint itélkezz, hanem legyen saját értékrended:)
egyebet nemtudok elmondani kérem kapcsolja ki -
Yetike #8 Vagy lenézni. -
#7 Ki ellen?
A bunkokat max megverni tudod... -
#6 nekem ez nem érték:))
lázadjunk!:) -
#5 Mi ebbe a világba születtünk vagy elfogadjunk vagy LÁZADJUNK!! -
#4 Ez már 5 éve is így volt. -
Yetike #3 Sajnálattal veszem tudomásul, hogy jelenleg már az értékek már nem értékek, mostmár az a zselézett haj + márkás cuccok + izmos bunkó jellem az "érték". Hogy is van ez? -
Yetike #1 Huj!
A topicot azért nyitottam, hogy picit bővebben kifejtsük ezt a minket körülvevő "tökéletes világot".