59
Papucsság vagy nem
-
#59 Ez mekkora! 2 év után vki megint benyögi, hogy papucs! :D:D:D (Sztem is papucs, de akik itt okfejtettek vajon még mindig ugyanazt gondolják? :D) -
Grenzjager #58 papucs -
#57 így jártál ... :) -
Vlala #56 ööö... nem. -
#55 Már miért ne tudnám megbeszélni?
Elolvastad az alapkérdést? -
Vlala #54 és nem tudod Vele megbeszélni, hogy más dolgod van? Nálunk működik az "este találkozunk" sértődés nélkül is... -
#53 Egyszeri alkalmakkal nincs is baj, ha ráérek. -
Vlala #52 akkor ne a sorozatot nézd, hanem a Kedvesedet.
Ne félj, a tévé nem fogja elrabolni Tőled. -
#51 Ez még nem papucs dolog, de itt tök másról volt szó.
Nem egy alkalomról, hanem rendszeresről.
És nem arról, hogy a kedveseddel maradsz, hanem arról, hogy ott kell ülnöd a tv előtt egy gagyi sorozat alatt. -
Vlala #50 (megpróbálm egy idegen civilizáció felfedezőjeként megérteni a földi lét szabályait)
Kezdem érteni, tehát papucs vagy, ha a mindenkori kérdésekben nem mindig a saját akaratodat érvényesítheted.
Egy rossz példa: ha Te délután lemennél az utcára mutogatni a barátnődet, de ő inkább otthon maradna, mert a kedvenc sorozatának a 198. epizódja megy, (és a tegnapiban José Armando ismét összeveszett Maria del Perezzel, mert a gonosz anyja bogarat tett a fülébe, és ma kellene kibékülniük, és végre a sz@rkeverőről is lehullana a lepel.) és Te úgy döntesz, hogy a szerelmeddel maradsz, mert mnidenütt jó, de legjobb Vele.
Azt hiszem, a mazsola után belesorolom magam a papucs kategóriába is. -
#49 Hát, biztos bennem is meghalna valami, ha videóra venné a csacskát, csak le ne maradjon. -
#48 de fel lehetne venni videóra ... :D
Habár én hibegrázást kapnék tőle ,de van más ,amit megnézek ... :) -
#47 Szerencsére az én barátnőm nem addikt.
Még a barátok köztöt sem nézi, pedig szerintem nem is olyan rossz, mint a többi:DD
Csacska angyal-időben meg nem vagyunk otthon cseresznyére. -
Wolwerine #46 Az egész szerintem nem a tévénézésről szól, hanem arról hogy együtt legyenek. Ha pedig eközben elalszik valaki?!
De akkor is papucs! Együtt lenni nem feltétlenül a tévé előtt kell, és nem ennyire fix időpontban. Színház, mozi, sport, séta az esőben...
Hiába jár a szám, én is végignéztem vagy egy tucat "Csacska Angyal" epizódot egy csajszi kedvéért... -
Vlala #45 nem csoda, egyes filmek csak azért hangosak, hogy a rosszabb alvók ne vágják be a szunyát... -
#44 Én moziban mindig felébredek a lövöldözős jeleneteknél. -
Vlala #43 egyszer moziban aludtam el barátnőm kedvenc filmjén... me sem kellett magyaráznom neki, nekem uncsi volt.
(Annyit azért kért, hogy máskor ne horkoljak ilyen hangosan :-) ) -
#42 Na akkor itt azonnal van két vélemény női oldalról.
Ha az én barátnőm azt gondolja, hogy a tv-t nézve elalvásom arról szól, hogy ő unalmas,... nos akkor az én barátnőm nem túl okos. -
Audrey #41 Igen! -
#40 Mert az asszony úgy is felfoghatja az egészet ,hogy ő ilyen unalmas ... :/ -
#39 Már hogy az miért baj, hogy elalszom? -
Audrey #38 Udszu neki, szép álmokat! Miért baj ez? -
#37 Nekem ez a tv-nézős dologgal nem az a bajom, hogy azt kell nézni, amit ő akar, hanem az, hogy nem köt le a tv, csak nagyritkán.
Ha valami szar megy, úgyis elalszom. -
Vlala #36 jó topic. Rám már sokan mondták, hogy papucsállatka vagyok, tehát egy primitív egysejtű... azért, mert megbeszéljük a gondokat Kicsimmel, és nem mindig nekem van igazam. -
#35 nem igaz ... :D -
#34 Szerintem már rég szakítottak. -
Phat Smoker #33 attól függ milyen műsorrol van szó, amit KELL vele néznem! -
#32 Mert papucs. -
Audrey #31 Ez nem papucsság, hanem marhaság..már bocs.
Miért kéne néznie, ha nem akarja?! -
#30 lol...
paputsch -
#29 Nem idegesíti és nem is azért mondom neki, hogy bosszantsam. Csak miért ne:D -
#28 mi értelme van másokat idegesíteni, főleg egy barátot ? -
#27 Anyám azt mondta fessek tojást!(tudtommal a lányok festik a tojást nem?)Anyám is öregszik -
#26 Nem a nemek harcáról van szó. Egyszerűen csak érdekelt, hogy másoknak mi a véleménye róla mert én mindíg baszogatom, hogy papucs.
Amúgy nem szereti nézni. -
#25 Inkább mondok vmi badar poént, mint hogy hozzászóljak eme gyenge topichoz, mely megint csak a nemek harcát hozza előtérbe
pont -
#24 Még van csiszolnivaló a humorotokon! -
#23 nyáron inkább szandál -
#22 sztem bakancs na mindegy -
#20 Nő parancsba adja -> papucsság
Nő kéri -> nem papuccság
Sztem a nők nagyrésze nem tud kérni :D CSAK PARANCS! -
#19 Abszolut papucs. Akár parancs, akár kérés.
Kiveve, ha a fickot is erdekli a müsor. Ha mondjuk az uj Enterprise sorozatrol van szo, akkor nem papucs, ha Big Brother-röl, akkor az! :-)