CRASH BaNDitS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szóval gergõt zaklatni kéne... Mi van veled ott messze az emberektõl szilvi drága? Nem vagy magányos? Gondolom nem, és nem is unatkozol, hogy dallamokat találj ki az újabb számokra...😊))) Szasza nem lesz két honlap, inkább majd teletömöm flessel a mostanit...
majd meglátjuk mikor lesz mert nem lesz dob, mert WMB pestenjátszik és max szombat déletlöött tudunk próbálni,m amikor lehet õk akarnak próbálnii. De gondolom ez érthetõ. Van má egy valag mikrofon, meg új szöveg, meg isten digiprogi, már csak össze kéne rakni az egészet nem?
wooow!!!
megyek hetvegen, nekem mindegy, mikor lesz proba, de vmikor pentek este 8 es vasarnap du. 2 kozott legyen es szoljatok, mikor menjek!
Pussz!
Szilvi
megyek hetvegen, nekem mindegy, mikor lesz proba, de vmikor pentek este 8 es vasarnap du. 2 kozott legyen es szoljatok, mikor menjek!
Pussz!
Szilvi
Szia!!!!!!!!!!!!!!
Írok neked látod??? Na akkor mikor jössz??? +mikor lesz próba??? szereztem 1 jó mikrofont ideiglenesen!
Na még majd írok...
PEACE
Írok neked látod??? Na akkor mikor jössz??? +mikor lesz próba??? szereztem 1 jó mikrofont ideiglenesen!
Na még majd írok...
PEACE
írjatok fórumba, különben berakok más kezdõlapot! 😊
De szombaton? hívjatok majd fel, de lehetõleg még ma vagy legkésõbb pénteken! Pussz!
Szilvi
Szilvi
Az emil jutott el hozzád, vagy csak véletlenül eszedbe jutott a fórum? 😊 Hogyhogy szombaton lesz próba? Hánykor? írd meg, pussz mindenkinek
Ja peti vagyok,csak nem tok bejelentkeznio sajaton, az nemtom mért....Szilvi drága szoktunk ide írni, csak most nem voltam netközelben csak hétfõn, és lusta voltam ....Meg legalább így van egy kis esély hogy kapcsolatot tarts velünk, mert asszem nem beszélünk minden nap telefonon. Szóval gyere haza hétvégén, ha tucc mert próba lessz szombaton, ahol új számokkal fogunk szarozni, és ahhoz hogy teljes legyen, te is kellesz. Na pussz, és remélem kimerítõ választ kaptál. Mindenkinek Helló!!!
...
hmm hmm...
ez így unalmas, írjatok! 😊
akarunk Banális közhelyen fellépni? Ez vmelyik szerdát jelentené, Bp, Sch koli... én örülnék neki és lehet, hogy meg tudnám szervezni, ha ki tudtok venni egy szabadnapot suliban...
ehhe... írjatok!
Jó napokat... nos, hát mióta rám lett szólva, hogy nézegessem a fórumot, azóta soha nem jár erre senki... De legalább próba volt a hétvégén... pussz mindenkinek!!! 😊
Buttholes azert szepen fejlodik 😊 Tegnap voltam Buttholes+Bankrupt+SLAG koncin, nem is olyan rossz. Mi ez a Csornai buli? 😊 (csak én nézegetem a fórumot, mióta le lettem baszva, hogy mindenki képes olvasgatni, csak én nem???)
Pussz mindenkinek, vasárnap 10 próba még mindig 😊
Pussz mindenkinek, vasárnap 10 próba még mindig 😊
Petííííí mit tucc errõ a Csornai Buttholes-os buliró?Yo lenne elmenni rá...Csütörtök-péntek iparos,aki gondolja!Addig sztem nem m1ek..Puszz
Jó napokat!!!
Vasárnap 10-kor próba mindenkinek megfelel? Tessék körbetelefonálni egymást, hogy Boldi se vasárnap 11-kor tudja meg, hogy próbálunk 😊) Amúgy fellépések mikor? Csak Kazinczy napok dátumát tudom pontosan, de melyik nap lesznek a zenekarok? És a Mórás meg Révais diáknap? Írjatok! szombaton megyek haza, addig is pussz mindenkinek! (Szombat este Iparos?)
Vasárnap 10-kor próba mindenkinek megfelel? Tessék körbetelefonálni egymást, hogy Boldi se vasárnap 11-kor tudja meg, hogy próbálunk 😊) Amúgy fellépések mikor? Csak Kazinczy napok dátumát tudom pontosan, de melyik nap lesznek a zenekarok? És a Mórás meg Révais diáknap? Írjatok! szombaton megyek haza, addig is pussz mindenkinek! (Szombat este Iparos?)
HÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!
Ménem irtok ide he???
Nnna asszem ennyi elég lesz szidásból!
Mikor lesztek elérhetõek mongyuk valami ivóhelyen???
Kéne má 1 kancsó fröccs(
)!
(Na meg 1 bob)
PEACE
Ménem irtok ide he???
Nnna asszem ennyi elég lesz szidásból!
Mikor lesztek elérhetõek mongyuk valami ivóhelyen???
Kéne má 1 kancsó fröccs(
)!
(Na meg 1 bob)
PEACE
hétfõig nem vagyok gépközelben, elérhetõségem: 20/2442497
Boldog szülinapot!(Én nem tudtam,hogy mikor van,szal rám ne tessék haragudni!)
Nyah és aki tud jöjjön ma Iparosba,ha minden igaz egész este +talál6óak leszünk..
Nyah és aki tud jöjjön ma Iparosba,ha minden igaz egész este +talál6óak leszünk..#164
Peti bocs, de egy szóval sem említetted, hogy sem telefonon, sem e-mailben nem vagy hajlandó jelentkezni, csakis fórumon... Ha megemlítetted volna, esetleg elolvasom, nem para... egyébként mostantól olvasom naponta. többit emilbe...
Köszi mindent nagyon jól esik,hogy legalább neked eszedbe jutok!!!
Amúgy valami buliféfétkéne csináni nem??? szal valszin h hétvégén lesz valami
PEACE
Amúgy valami buliféfétkéne csináni nem??? szal valszin h hétvégén lesz valami
PEACE

😊
ZÖLD
mivan??? jössz haza??? hát téged +milelt???
PEACE
PEACE

Nem szégyelem magam bázze!(Te Gané
)
)#151
szasza a külsõ erõk nem engedélyezik a kapcsolatteremtést...szal FÁK ÁFF U.F.O.k!!!!!!😊
Peti jól hallottam,hogy a fúvósotok még tsak mint nézõ volt jelen a koncerteken?😊Tóni ne legyé má ilyen gané,sztem nem telepátiával fogja a Szilvi +tudni,hogy menjen el próbára..!!!
Ipibe a félévben elõször nem fogok sztem 1ik nap se megjelenni(fertõzõ betegek végett:Norbi->Én)de mondjuk 7végén még akármi is lehet!!!Mert olyan,hogy átok nints!És Engem nem lehet hipnotizálni!Jah és Én nem szavazok a SKA-P-re me úgyis a linkin pancserek jönnek vagy a krampusz rasmusok!

Peti jól hallottam,hogy a fúvósotok még tsak mint nézõ volt jelen a koncerteken?😊Tóni ne legyé má ilyen gané,sztem nem telepátiával fogja a Szilvi +tudni,hogy menjen el próbára..!!!
Ipibe a félévben elõször nem fogok sztem 1ik nap se megjelenni(fertõzõ betegek végett:Norbi->Én)de mondjuk 7végén még akármi is lehet!!!Mert olyan,hogy átok nints!És Engem nem lehet hipnotizálni!Jah és Én nem szavazok a SKA-P-re me úgyis a linkin pancserek jönnek vagy a krampusz rasmusok!#145
Egész yo volt a tegnap,amíg el nem indultunk bridgebe...Emikét hol háton vittük,hol kézben.Tsak úgy tudtuk elvinni(illetve felszedni 2 percenként a földrõl),hogy beadtuk neki a Living End, a Save Ferris és a Nofx énekese is a bridgeben vár minket..hát faxa 1 péntek volt!
Még yo,hogy éjfélkor leléptem!
Még yo,hogy éjfélkor leléptem!#143
Taaaartóztass le vagy fésülj meg!
Bánom bûnöm! Vakságomat má tsak az idiótaságom múlja felül...
Éniszmedekiparóóóóóósbapénteken!?
(bár én általában mindig ottan leledzem)Na tsóközön!
Bánom bûnöm! Vakságomat má tsak az idiótaságom múlja felül...
Éniszmedekiparóóóóóósbapénteken!?
(bár én általában mindig ottan leledzem)Na tsóközön!#138
Peti jössz jövõ7en Iparos valamikor?Hoz6nád a Szasza gyereket is!Hö😊Én Szilvit szilveszter után (vmikor)óta nem láttyam:!(Jah és izé üdvöztessék Mindenki!
Mi már ott leszünk kb 1-2 felé,meg este issss m1ünk!Czupp
Jah má szerdán felépültem

Há izé ne kííííínnnozzz má!!!Milyen gyakran jársz Iparosba?És mijazhogy én a Petivel 10000000000000000 taláxom ott Veled meg sose?

Én is Czuppollak Peti(már ha kedves Orsi barátnõdet ez nem bántja)
Jah és megint beteg vagyok,szal a 7en nem hiszem,hogy m1ek iparosba max.pénteken,illetve,ha lesz testi erõm elvonszolni magam!szasza írj kérlek valami bemutatkozót,illetve hol lehet veled összefutni általában,hátha mégiscsak találkoztunk már valahol..valaha..
Jah és megint beteg vagyok,szal a 7en nem hiszem,hogy m1ek iparosba max.pénteken,illetve,ha lesz testi erõm elvonszolni magam!szasza írj kérlek valami bemutatkozót,illetve hol lehet veled összefutni általában,hátha mégiscsak találkoztunk már valahol..valaha..
Én is ,tsak én nem tok mit szólongani,szasza vagy joe nem tom ,de azé neked is boldog új évet!

Hö!Katsa!Tsak nekem van kibaszott szeretet ünnepe elleni hangulatom?]
Áhhhhhh mind1....Azé Kellemetlen ünnepeket Mindenkinek+ilyenek...
és most hallgatok WIZO - Santa Clause is Comming to Town -t ennek örömére
Czupp
Áhhhhhh mind1....Azé Kellemetlen ünnepeket Mindenkinek+ilyenek...
és most hallgatok WIZO - Santa Clause is Comming to Town -t ennek örömére
Czupp#85
+lesz beszélve Petííí,milyen volt Brigád és társai?

Itt a Zenekar Szellem ír!!! Reszkessenek a tagok, akik nem járnak próbára hahahhahahhahahaha!!!!
Minenki adjon bele mindent, mert vacakoltok egyhelyben hetekóta, és vár a nagy talány!!!

Minenki adjon bele mindent, mert vacakoltok egyhelyben hetekóta, és vár a nagy talány!!!
Helló belló!Pinky üzeni földnek,hogy tutter m1ünk szombaton torókba!
Én is,elõre is Heppi Börszdéj kedves Pítör!!!Majd,ha elfogadod és nem dobál meg senki semmilyen nehéz fémtárggyal,szombaton elõadok neked 1 "bódog,bódog szülinapot",de ehhez +felelõ mennyiségû alkoholtartalmú italra lesz szükségem
/szégyenlõs vagyok!/
Tóni üdvözlet!Tsak,hogy mégtöbbet lát(olvas)hassál engem!
Na CzupppppoSKA!
Én is,elõre is Heppi Börszdéj kedves Pítör!!!Majd,ha elfogadod és nem dobál meg senki semmilyen nehéz fémtárggyal,szombaton elõadok neked 1 "bódog,bódog szülinapot",de ehhez +felelõ mennyiségû alkoholtartalmú italra lesz szükségem
/szégyenlõs vagyok!/
Tóni üdvözlet!Tsak,hogy mégtöbbet lát(olvas)hassál engem!
Na CzupppppoSKA!#58
remélem yo volt a tegnap koncert,én végighánytam a 7végém...yeah...azt se tom minek mentem el itthonról..fák áff immunrendszerHello!
mp3-ak a punkftp-n!!! apr. 16-i upload/Crash bandits!!!
mp3-ak a punkftp-n!!! apr. 16-i upload/Crash bandits!!!