197
X2 Wolverine\'s Revenge
-
ember eskuszom pont ezt akartam megkerdezni mert ott akadtam el :))
Szal koszonom :) -
De most tényleg, időre fognak menni a küldetések vagy az a kis számláló mit jelent? Csak most kezdtem el az act2őt. -
"A pálya meg néha eltűnik alolam, átesem a korláton"
Ezt mondtam én is... -
Joint #106 DC++on fennt van iso-ban -
Nekem nagyon bejön ez az xmen dolog de ez a játék bizony harmatgyenge! az egészet a karmok, meg Rozsomák viszi! Grafika szánalmas,a hangok annyira rosszak hogy inkább hallgatom a vonatfékezést, irányíthatoság szempontjábol pedig szintén szánalom! A pálya meg néha eltűnik alolam, átesem a korláton stb stb. ejj ejj, mr. activision nincs még elég pénzed és bőr a képeden hogy félkész, 2 évvel ezelőtti grafikájú játékokt adsz ki csak azért hogy a film előtt kijöjjön? -
Van egy hasonló játék a Blood Omen 2. Az is konzolos átirat bár az irányíthatósága sokkal jobb sztem. Harcrendszer tekintetében viszont rozsomák barátunk vezet:) Legjobban eddig az tetszett amikor kihúztam a teherautó alól az azt szerelő katonát majd karmokat a fejébe -
Ajj de jo ez a jatek!!
Vegre lehet jaccani Rozsomakkal is :) en azt elvezem hogy lehet ki-be huzni a karmokat ez nekem nagyon bejon :) es a harci tema is nagyon eredeti! Kivancsi leszek hogy meg milyen szereplok lesznek benne! -
Kösz már megcsináltam:)
Egyébként mostantól az összes küldetés időre megy? Ha így van akkor nálam rövid életű lesz a game mert az ilyeneket utálom... -
Az első főellenségnél hogy lehet azt megcsinálni hogy nekicsapja a falnak? Mert nyomom az action buttont és sak kb minden ötödiknél működik. Az m,eg az idiótaság netovábbja hogy másképp nem lehet megsebezni... -
De nem jön...404-es hiba -
http://nforce.warez.hu
Itt van iso! -
Nekem is tetszik! Ezzel még sokáig el fogok baromkodni.
Hale Berry egyébként nálam is bejön! :) -
Nem szar, sztem tökjó. Kár hogy nem tettek bele vmi multipléjert ahol a többi mutánssal is lehetne menni. Nekem legjobban a csaj tetszett amelyik vihart tudott okozni:) -
warezcenterről... de csak rip! -
na elkezdtem letölteni... remélem nem olyan szar, mint mondjátok! -
Nekem is ingyé kéne. -
Ahm ha eltekintunk attol hogy az elejen felorat azzal kinlodtam hogy az egeret bealiatsam . ami nem sikerult , es hogy kicsit nehez az iranyitas amikor az aknak kozott kel temazgatni akkor nagyon jo jatek :) -
Joint #87 meg annyit hogy nem kell egyből fosozni azt ami másnak tetszik, mellesleg én is töröltem :) -
Te el vagy tévedve bogaram!A topik címe "X2 Wolverine's Revenge" és nem "X2 Wolverine's Revenge imádók topikja".
Mégis hova írjam a véleményemet?A MOHAA-ba?Vedd már észre, hogy hülyeséget írtál!Egy topik nem csak végigjátszásról és billenytyűzet kombinációkról szól, hanem véleményekről észrevételekről is, tehát mindenről ami a játékkal kapcsolatos.
Az a borzasztó nagy fikázás meg annyi volt, hogy két hozzászólásban megemlítettem 1-2 bugot.Szal erről ennyit. -
Joint #85 nekem egyszer sem volt ilyen bug-om melleselg minek jársz ide fikázni? ez a topic azért nyilt ,hogy ne a játék mellett és ne a játék ellen hanem a játékról beszéljünk. Van negativuma is természetesen , de nem kellene egyfolytában fikázni van akinek tetszik -
MeMs #84 nem csak nem tudom hogy kell és nem tudok már topicot nyitni -
Biztos, hogy ide akartad írni?Amúgy nem tudom. -
Szerintem ez a film alapján X2, tehát nem egy első rész folytatása.Legalábbis szerepel benne többször is a film X2-es logója. -
MeMs #81 gta3 nál a multit hogyan lehet használni -
Mondom, hogy tiszta bugos.Ráálltam egy liftre, az meg simán felment nélkülem, mintha szellem lennék.Ezt eljátszottam vagy kétszer.Persze harmadjára mikor visszajött a lift véletlenül ott álltam alatta.Érdekes módon ekkor már nem voltam "szellem", mert simán agyonnyomott.
Egy rakás fos. -
Ez után a szar után bezáratnám még az Activision-t is...
Főleg,hogy törölték az Enemy Territory-t is.. -
Mindent elbasznak amit gyorsan csinalnak. Persze hogy meg a film elott ki kell jojjon hogy mert mar a sok X-Man fan alig varja. en nem ertem viszont hogy miert X-Man 2 a cime a jateknak... volt X-Man egyes is? Igaz SNES en volt vagy 4 :) -
asszem leszedem a ripet a warezcenterről aztán ha teccik jöhet az ISO is... Tényleg ilyen szar a kamereakezelés meg ennyire bugos? Végre lenne vmi jópofa játék a sok FPS mellett erre ezt is elbasszák... -
Honnan szedjem ezt le? A warezcenterbe nem tok belépni. -
Azt mi is úgy nyomtuk végig... mer ugye annyira konzolos volt, hogy a mentés opciót kifelejtették belőle! -
Totál bugos a program.Egyszer azért haltam meg, mert simán átgyalogoltam a derékig érő korláton bele a lecsóba.Volt olyan is, hogy a zárt rácsos padlón is minden átmenet nélkül beestem a padlóba.Egy félóra volt míg kikínlódtam magam... -
claw_ #72 Az egy KURVANAGY gém volt! Emlékszem mikor egyik haverommal beültünk és 1 napig megállás nélkül azt nyomtuk! Igaz, aztán vagy egy hétig egy ceruzával nem boldogultunk el...
Ja és hogy a játékról is essen szó: mindjárt felteszem...
-
Hehh..Rozsomák...nna ez egy hülye név...
Csa' -
Aha, kösz.Én meg a gombok közt keresgéltem.
Amúgy a kamera tényleg elég gáz, de az egér középső gombját megnyomva egyből beáll Wolverine háta mögé.Csak elég szar hogy mindig nyomogatni kell. -
Whir #69 persze. ha nincsenek kieresztve a karmaid és éppen nem harcolsz, akkor gyógyulsz. -
Amúgy alapban lehet valahogy "öngyógyulni"? -
Whir #67 Sabretooth - miután a tartály leereszkedett a szoba végébe néhányszor bele kell vágni Sabertooth fejét (amikor a Strike megjelenik, akkor meg kell nyomni az akciógombot) és úgy nagyjából a harmadik fejkopogtatás után a tartály berobban és Kardfogú barátunk is beájul... na ekkor még egyszer akciózni kell (strike újra), hogy Rozsomák végleg kicsinálja Sabertooth-t, aztán ha begyűjtöttük a jutalmul kapott cuccokat, akkor már mehetünk is megkeresni X professzort.
az ezután következő pálya viszont még ennél is szemetebb: öngyógyító képesség nélkül kell menekülnünk egy csomó katona elől... -
Elárulnád légyszi, hogy mi a jelszó, mert sehogy se tudok belépni ebbe a warezcenterbe -
Joint #65 emlékszem az is jó volt :))) -
Nembaj...szeretem a primitív konzolos átiratokat!
A kedvencem a Fighting force volt. Emlékszik vki arra?