197
X2 Wolverine\'s Revenge
  • Sephi
    ember eskuszom pont ezt akartam megkerdezni mert ott akadtam el :))

Szal koszonom :)
  • Eye-scream
    De most tényleg, időre fognak menni a küldetések vagy az a kis számláló mit jelent? Csak most kezdtem el az act2őt.
  • Dynamic
    "A pálya meg néha eltűnik alolam, átesem a korláton"

Ezt mondtam én is...
  • Joint
    DC++on fennt van iso-ban
  • Knox
    Nekem nagyon bejön ez az xmen dolog de ez a játék bizony harmatgyenge! az egészet a karmok, meg Rozsomák viszi! Grafika szánalmas,a hangok annyira rosszak hogy inkább hallgatom a vonatfékezést, irányíthatoság szempontjábol pedig szintén szánalom! A pálya meg néha eltűnik alolam, átesem a korláton stb stb. ejj ejj, mr. activision nincs még elég pénzed és bőr a képeden hogy félkész, 2 évvel ezelőtti grafikájú játékokt adsz ki csak azért hogy a film előtt kijöjjön?
  • Eye-scream
    Van egy hasonló játék a Blood Omen 2. Az is konzolos átirat bár az irányíthatósága sokkal jobb sztem. Harcrendszer tekintetében viszont rozsomák barátunk vezet:) Legjobban eddig az tetszett amikor kihúztam a teherautó alól az azt szerelő katonát majd karmokat a fejébe
  • Sephi
    Ajj de jo ez a jatek!!
    Vegre lehet jaccani Rozsomakkal is :) en azt elvezem hogy lehet ki-be huzni a karmokat ez nekem nagyon bejon :) es a harci tema is nagyon eredeti! Kivancsi leszek hogy meg milyen szereplok lesznek benne!
  • Eye-scream
    Kösz már megcsináltam:)
    Egyébként mostantól az összes küldetés időre megy? Ha így van akkor nálam rövid életű lesz a game mert az ilyeneket utálom...
  • Eye-scream
    Az első főellenségnél hogy lehet azt megcsinálni hogy nekicsapja a falnak? Mert nyomom az action buttont és sak kb minden ötödiknél működik. Az m,eg az idiótaság netovábbja hogy másképp nem lehet megsebezni...
  • KG21
    De nem jön...404-es hiba
  • KG21
    http://nforce.warez.hu
    Itt van iso!
  • KG21
    Nekem is tetszik! Ezzel még sokáig el fogok baromkodni.
    Hale Berry egyébként nálam is bejön! :)
  • Eye-scream
    Nem szar, sztem tökjó. Kár hogy nem tettek bele vmi multipléjert ahol a többi mutánssal is lehetne menni. Nekem legjobban a csaj tetszett amelyik vihart tudott okozni:)
  • KG21
    warezcenterről... de csak rip!
  • KG21
    na elkezdtem letölteni... remélem nem olyan szar, mint mondjátok!
  • KG21
    Nekem is ingyé kéne.
  • Sephi
    Ahm ha eltekintunk attol hogy az elejen felorat azzal kinlodtam hogy az egeret bealiatsam . ami nem sikerult , es hogy kicsit nehez az iranyitas amikor az aknak kozott kel temazgatni akkor nagyon jo jatek :)
  • Joint
    meg annyit hogy nem kell egyből fosozni azt ami másnak tetszik, mellesleg én is töröltem :)
  • Dynamic
    Te el vagy tévedve bogaram!A topik címe "X2 Wolverine's Revenge" és nem "X2 Wolverine's Revenge imádók topikja".
    Mégis hova írjam a véleményemet?A MOHAA-ba?Vedd már észre, hogy hülyeséget írtál!Egy topik nem csak végigjátszásról és billenytyűzet kombinációkról szól, hanem véleményekről észrevételekről is, tehát mindenről ami a játékkal kapcsolatos.
    Az a borzasztó nagy fikázás meg annyi volt, hogy két hozzászólásban megemlítettem 1-2 bugot.Szal erről ennyit.
  • Joint
    nekem egyszer sem volt ilyen bug-om melleselg minek jársz ide fikázni? ez a topic azért nyilt ,hogy ne a játék mellett és ne a játék ellen hanem a játékról beszéljünk. Van negativuma is természetesen , de nem kellene egyfolytában fikázni van akinek tetszik
  • MeMs
    nem csak nem tudom hogy kell és nem tudok már topicot nyitni
  • Dynamic
    Biztos, hogy ide akartad írni?Amúgy nem tudom.
  • Dynamic
    Szerintem ez a film alapján X2, tehát nem egy első rész folytatása.Legalábbis szerepel benne többször is a film X2-es logója.
  • MeMs
    gta3 nál a multit hogyan lehet használni
  • Dynamic
    Mondom, hogy tiszta bugos.Ráálltam egy liftre, az meg simán felment nélkülem, mintha szellem lennék.Ezt eljátszottam vagy kétszer.Persze harmadjára mikor visszajött a lift véletlenül ott álltam alatta.Érdekes módon ekkor már nem voltam "szellem", mert simán agyonnyomott.
    Egy rakás fos.
  • cypher
    Ez után a szar után bezáratnám még az Activision-t is...
    Főleg,hogy törölték az Enemy Territory-t is..
  • Sephi
    Mindent elbasznak amit gyorsan csinalnak. Persze hogy meg a film elott ki kell jojjon hogy mert mar a sok X-Man fan alig varja. en nem ertem viszont hogy miert X-Man 2 a cime a jateknak... volt X-Man egyes is? Igaz SNES en volt vagy 4 :)
  • Eye-scream
    asszem leszedem a ripet a warezcenterről aztán ha teccik jöhet az ISO is... Tényleg ilyen szar a kamereakezelés meg ennyire bugos? Végre lenne vmi jópofa játék a sok FPS mellett erre ezt is elbasszák...
  • KG21
    Honnan szedjem ezt le? A warezcenterbe nem tok belépni.
  • KG21
    Azt mi is úgy nyomtuk végig... mer ugye annyira konzolos volt, hogy a mentés opciót kifelejtették belőle!
  • Dynamic
    Totál bugos a program.Egyszer azért haltam meg, mert simán átgyalogoltam a derékig érő korláton bele a lecsóba.Volt olyan is, hogy a zárt rácsos padlón is minden átmenet nélkül beestem a padlóba.Egy félóra volt míg kikínlódtam magam...
  • claw_
    Az egy KURVANAGY gém volt! Emlékszem mikor egyik haverommal beültünk és 1 napig megállás nélkül azt nyomtuk! Igaz, aztán vagy egy hétig egy ceruzával nem boldogultunk el... Ja és hogy a játékról is essen szó: mindjárt felteszem...
  • Gnome
    Hehh..Rozsomák...nna ez egy hülye név...
    Csa'
  • Dynamic
    Aha, kösz.Én meg a gombok közt keresgéltem.

Amúgy a kamera tényleg elég gáz, de az egér középső gombját megnyomva egyből beáll Wolverine háta mögé.Csak elég szar hogy mindig nyomogatni kell.
  • Whir
    persze. ha nincsenek kieresztve a karmaid és éppen nem harcolsz, akkor gyógyulsz.
  • Dynamic
    Amúgy alapban lehet valahogy "öngyógyulni"?
  • Whir
    Sabretooth - miután a tartály leereszkedett a szoba végébe néhányszor bele kell vágni Sabertooth fejét (amikor a Strike megjelenik, akkor meg kell nyomni az akciógombot) és úgy nagyjából a harmadik fejkopogtatás után a tartály berobban és Kardfogú barátunk is beájul... na ekkor még egyszer akciózni kell (strike újra), hogy Rozsomák végleg kicsinálja Sabertooth-t, aztán ha begyűjtöttük a jutalmul kapott cuccokat, akkor már mehetünk is megkeresni X professzort.

az ezután következő pálya viszont még ennél is szemetebb: öngyógyító képesség nélkül kell menekülnünk egy csomó katona elől...
  • KG21
    Elárulnád légyszi, hogy mi a jelszó, mert sehogy se tudok belépni ebbe a warezcenterbe
  • Joint
    emlékszem az is jó volt :)))
  • KG21
    Nembaj...szeretem a primitív konzolos átiratokat!
    A kedvencem a Fighting force volt. Emlékszik vki arra?