X2 Wolverine\'s Revenge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KG21
http://nforce.warez.hu
Itt van iso!

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

KG21
Nekem is tetszik! Ezzel még sokáig el fogok baromkodni.
Hale Berry egyébként nálam is bejön! 😊

Eye-scream
Nem szar, sztem tökjó. Kár hogy nem tettek bele vmi multipléjert ahol a többi mutánssal is lehetne menni. Nekem legjobban a csaj tetszett amelyik vihart tudott okozni😊

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

KG21
warezcenterrõl... de csak rip!

KG21
na elkezdtem letölteni... remélem nem olyan szar, mint mondjátok!

KG21
Nekem is ingyé kéne.

Sephi
Ahm ha eltekintunk attol hogy az elejen felorat azzal kinlodtam hogy az egeret bealiatsam . ami nem sikerult , es hogy kicsit nehez az iranyitas amikor az aknak kozott kel temazgatni akkor nagyon jo jatek 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

meg annyit hogy nem kell egybõl fosozni azt ami másnak tetszik, mellesleg én is töröltem 😊

Saint of Underworld N/Me

Dynamic
Te el vagy tévedve bogaram!A topik címe "X2 Wolverine's Revenge" és nem "X2 Wolverine's Revenge imádók topikja".
Mégis hova írjam a véleményemet?A MOHAA-ba?Vedd már észre, hogy hülyeséget írtál!Egy topik nem csak végigjátszásról és billenytyûzet kombinációkról szól, hanem véleményekrõl észrevételekrõl is, tehát mindenrõl ami a játékkal kapcsolatos.
Az a borzasztó nagy fikázás meg annyi volt, hogy két hozzászólásban megemlítettem 1-2 bugot.Szal errõl ennyit.
nekem egyszer sem volt ilyen bug-om melleselg minek jársz ide fikázni? ez a topic azért nyilt ,hogy ne a játék mellett és ne a játék ellen hanem a játékról beszéljünk. Van negativuma is természetesen , de nem kellene egyfolytában fikázni van akinek tetszik

Saint of Underworld N/Me

nem csak nem tudom hogy kell és nem tudok már topicot nyitni
Dynamic
Biztos, hogy ide akartad írni?Amúgy nem tudom.
Dynamic
Szerintem ez a film alapján X2, tehát nem egy elsõ rész folytatása.Legalábbis szerepel benne többször is a film X2-es logója.
gta3 nál a multit hogyan lehet használni
Dynamic
Mondom, hogy tiszta bugos.Ráálltam egy liftre, az meg simán felment nélkülem, mintha szellem lennék.Ezt eljátszottam vagy kétszer.Persze harmadjára mikor visszajött a lift véletlenül ott álltam alatta.Érdekes módon ekkor már nem voltam "szellem", mert simán agyonnyomott.
Egy rakás fos.
cypher
Ez után a szar után bezáratnám még az Activision-t is...
Fõleg,hogy törölték az Enemy Territory-t is..
Sephi
Mindent elbasznak amit gyorsan csinalnak. Persze hogy meg a film elott ki kell jojjon hogy mert mar a sok X-Man fan alig varja. en nem ertem viszont hogy miert X-Man 2 a cime a jateknak... volt X-Man egyes is? Igaz SNES en volt vagy 4 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Eye-scream
asszem leszedem a ripet a warezcenterrõl aztán ha teccik jöhet az ISO is... Tényleg ilyen szar a kamereakezelés meg ennyire bugos? Végre lenne vmi jópofa játék a sok FPS mellett erre ezt is elbasszák...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

KG21
Honnan szedjem ezt le? A warezcenterbe nem tok belépni.

KG21
Azt mi is úgy nyomtuk végig... mer ugye annyira konzolos volt, hogy a mentés opciót kifelejtették belõle!

Dynamic
Totál bugos a program.Egyszer azért haltam meg, mert simán átgyalogoltam a derékig érõ korláton bele a lecsóba.Volt olyan is, hogy a zárt rácsos padlón is minden átmenet nélkül beestem a padlóba.Egy félóra volt míg kikínlódtam magam...
Az egy KURVANAGY gém volt! Emlékszem mikor egyik haverommal beültünk és 1 napig megállás nélkül azt nyomtuk! Igaz, aztán vagy egy hétig egy ceruzával nem boldogultunk el... Ja és hogy a játékról is essen szó: mindjárt felteszem...

Gnome
Hehh..Rozsomák...nna ez egy hülye név...
Csa'

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Dynamic
Aha, kösz.Én meg a gombok közt keresgéltem.

Amúgy a kamera tényleg elég gáz, de az egér középsõ gombját megnyomva egybõl beáll Wolverine háta mögé.Csak elég szar hogy mindig nyomogatni kell.
persze. ha nincsenek kieresztve a karmaid és éppen nem harcolsz, akkor gyógyulsz.

\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)

Dynamic
Amúgy alapban lehet valahogy "öngyógyulni"?
Sabretooth - miután a tartály leereszkedett a szoba végébe néhányszor bele kell vágni Sabertooth fejét (amikor a Strike megjelenik, akkor meg kell nyomni az akciógombot) és úgy nagyjából a harmadik fejkopogtatás után a tartály berobban és Kardfogú barátunk is beájul... na ekkor még egyszer akciózni kell (strike újra), hogy Rozsomák végleg kicsinálja Sabertooth-t, aztán ha begyûjtöttük a jutalmul kapott cuccokat, akkor már mehetünk is megkeresni X professzort.

az ezután következõ pálya viszont még ennél is szemetebb: öngyógyító képesség nélkül kell menekülnünk egy csomó katona elõl...

\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)

KG21
Elárulnád légyszi, hogy mi a jelszó, mert sehogy se tudok belépni ebbe a warezcenterbe

emlékszem az is jó volt 😊))

Saint of Underworld N/Me

KG21
Nembaj...szeretem a primitív konzolos átiratokat!
A kedvencem a Fighting force volt. Emlékszik vki arra?

KG21
Ahh...megvan!

zoli80
Gyorsan felejtse el aki még nem probálta,aki meg igen az is😊)) Gyatra irányitás,oriásfos kameramozgás és a graf szerintem lejárt már.Minek hozzá directx 9???????

KG21
Mi???

ami a topic 😊

Saint of Underworld N/Me

KG21
Mi annak a teljes címe?

amugy a warezcenteren van kép is meg maga a game is

Saint of Underworld N/Me

nem kell sztem bika gép

Saint of Underworld N/Me

KG21
Bika gép kell hozzá?

én most ott cseszegedek az elején mikor a tudós fószert kell követni... egyszerüen nehezen megy legyürni azokat a nagy állatokat... 😊

Saint of Underworld N/Me

nekem már megvan. Az irányíthatóság elég gyatra de ellehet vele szorakozni

Saint of Underworld N/Me

KG21
HC gamer-en találtam.
Az irányítás ugyanolyan xar mint a pókemberben?

KG21
Hi!
Hol találok info-t ehhez a játékhoz? (itt nincs túl sok)
A hivatalos oldal nem töltõdik be.
Aki játszik vele beszúrhatna vmi képet. Érdekelne milyen.

Vukodlav
Jó, akkor kezdjük! 😊 Szóval elakadtam az elsõ fõeellenségnél, valami nagy batár állat, úgy néz ki mint én csak nagyobb. Valami sabre tooth kivégzést emleget, hogy avval meg kell ölni, de fogalmam sincs mi az!? Segítség!

HIP-HOP jön Vuk

Sephi
Ehh bazz ebben a topicban az X-Man 2 WR rol kb eddgi 10 % volt szo 😊))

Itt mar megeset urhajos jatek sot szobajott a Vampire is baz 😊))

Dynamic
Ezer kösz!Sikerült!
Mondjuk állítgattam az ini-t, de erre nem gondoltam.
Örm
Nekem

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Vukodlav
Akinek nem megy próbálkozzon evvel!

HIP-HOP jön Vuk

Vukodlav
MEGVAN A MEGOLDÁS Dynamic! Van a fõkönyvtárban egy wolvie ini, abba állítsd át a Sound3D=0

HIP-HOP jön Vuk

Eye-scream
Megy ez xp alatt valakinek?

Vukodlav
Hoppá! 😄 Három éve te vagy az elsõ, aki tudja!!!! Gratula, taps, meg minden! A válasz persze: IGEN! 😊))

HIP-HOP jön Vuk