26
Quake 3 Cd key
-
Zooly #26 Sziasztok! Szerintetek miért lép ki a játékból amikor szervert akarok csinálni? Kiválasztom a dedicated-nél h internet aztán fight és kilép! :S
Miért van ez?
aki tud vmit az írjon légyszi!
Kösz! -
#25 :((( :))) -
#24 -
#23 dc++.. -
Xelo #22 Szasztok! Honnan tudnám ingyenesen letölteni a Quake 3-at? Please HEEELP! -
dashed_ #21 minek nektek cd kulcs? szinte egy magyar szerverhez se kell ..(kulfoldiekhez se)
legfrisseb patch (1.32) felrak ra a legfrissebb osp..
All seeing eye progi felrak es keresni vele magyar szervereket.. -
#20 Ahh nagyon reg volt :( Sajnalom :( -
#19 nincs meg az a kép ?
kiváncsi lennék rá. -
#18 En anno talatam az ebay-en egy csavot aki el akarta adni a Quake 3 -mat es a hulyeje ugy fenykepezte le hogy zoom-al ki lehetett olvasni a eredeti Cd-key-t :)))))) -
Drizzthsz #17 Nekem anno 1-esekkel is ment. -
#16 Sosem volt vicc.
Ugy mukodnie kell. -
#15 Hm most felmerült bennem hogy megint kéne egy kicsit kvékezni :) Le is szedem. -
#14 Próbléma megoldva -
#13 -
ez most vmi vicc? -
#11 Ird tele 7777777777 ekkel. -
#10 Érdekes dolog van.
Annak ellenére hogy én is és a gyerek is besekapcsolta a pb-t sőt még a pb könyvtárat is ki töröltük még mindig invalid cd key
vki help plz! -
sünci #9 3333333333333 ez is jó lessz.
:)))))) -
#7 Az 1.32-es patch is át tud engedni rossz CD-keyyel, csak nem elsőre. Írd be a consolba: \reconnect és folyamatosan add ezt az utasítást(a konzol behívása után nyomd a felfelé nyilat, hogy ne kelljen beírni többször). Ha nem írja ki awaiting challenge...3-ig, hogy invalid CD-key, akkor már valszeg nyert ügyed van.(Ugyanezt már nem lehet eljátszani pl. a SoF2-vel) -
#2 blhjrg2wsdtc7a3p
1567-459862-21579-336
-
spikesite #1 Sziasztok! Tudom, kicsit régi már, de ki akarom probálni a neten. Kellene valami cd-key, mert nem enged a neten játszani. Valaki segítsen. Köszi. Spike