A világ leghosszabb mondata!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
najó holnap benézek addig oldjátok meg 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

hali

www.napisajto.hu

[HUN]PAStheLoD
/mega lol/

Az istállóban elsõ alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már akkor

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

The Garrett
Az istállóban elsõ alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított

FREAK
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 😄DDDDDDDDDDDD

Riszpekk

FREAK
Az istállóban elsõ alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem lehetett

Riszpekk

GregSB
Az istállóban elsõ alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem számított

hali

www.napisajto.hu

Guest
Az istállóban elsõ alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már nem
GregSB
ezt az egy szós dolgot meg full elfelejtettem 😄

GregSB
Ja bocs, akkor csak félreértettem a problémát, menjen tovább akkor tettõl:

Az istállóban elsõ alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már

FREAK
de bazz a 61-ben 2 szót tettél hozzá 😄

Riszpekk

GregSB
Az istállóban elsõ alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már számtalanszor elõfordult

pl.

hali
("Irjon mindenki egy szot..")

www.napisajto.hu

GregSB
Hogy elkerüljük ami a #35-#36 nál történt. Elõször te válaszoltál, a szabály szerint arra kellett volna a többieknek is, viszont õk az enyémet folytatták.

FREAK
bazzeg nem tudsz egyig számolni?

Riszpekk

GregSB
Az istállóban elsõ alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél már számtalanszor

hali
es annak mi ertelme?

www.napisajto.hu

FREAK
#56-tól folytatjuk, hajrá

Riszpekk

GregSB
Mindekninek: Mindig nyomj rá a "Válasz erre" gombra amikor írsz egy folytatást, hogy lehessen látni ha több verzió érkezik egyre!

The Garrett
NEEEEEEEEEE NENENENEENENENE

The Garrett
Az istállóban elsõ alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a gebénél

hali
Az istállóban elsõ alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél jobban már VÉGE.
😊

www.napisajto.hu

GregSB
Magus te ezen ennyit gondolkodtál? 😄DD

The Garrett
ezt töröljük

FREAK
Az istállóban elsõ alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a

ez volt az utolsó jó, utána lemaradt az "a"

Riszpekk

hali

www.napisajto.hu

The Garrett
áááááá ez kész

The Garrett
Az istállóban elsõ alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél jobban már

ezt elbesztam mind1

\"Life is around you and in you.\"

FREAK
ÁLLJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Riszpekk

Az istállóban elsõ alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél az

\"Life is around you and in you.\"

GregSB
Kötelezõ mostantól megjelölni hogy melyikre válaszolsz!

shaba23
Az istállóban elsõ alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél jobban
GregSB
Úgy, hogy egyszerre küldtük halival 😊

magus
Az istállóban elsõ alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt enni

GregSB
(megszegted a szabályt, hali üzenetére kellett volna írnod, de mostmár tökmind1😊

Az istállóban elsõ alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél már láttam

hali
ejjj😄

www.napisajto.hu

FREAK
Az istállóban elsõ alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél a

Riszpekk

FREAK
hogy lett a járniból állni? 😄D

Riszpekk

Gery1980
Az istállóban elsõ alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban ennél

GregSB
Az istállóban elsõ alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan állni, azonban

hali
Az istállóban elsõ alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan járni

www.napisajto.hu

FREAK
Az istállóban elsõ alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt normálisan

Riszpekk

The Garrett
Az istállóban elsõ alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen volt

The Garrett
bazz ezt töröljük

The Garrett
Az istállóban elsõ alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, épphogy

Gery1980
Az istállóban elsõ alkalommal járván megpillantottam rögtön egy lovat, ami büdös és öreg lévén, képtelen

FREAK
helyes! így csináljuk

Riszpekk

GregSB
Úgy kéne csinálni, hogy a már meglévõ szöveget mindig beírjuk a hozzászólásba. Tehát copyzzuk az elõzõ hozzászólását + kiegészítjuk 1-2 szóval. Ha egy hozzászólásra több válasz is érkezik akkor mindig a legelsõre kelljen reagálni.