kokuszdió

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Guest
"Makákó!" :)
Eye-scream
"Szavannák, fekete nõk...":)

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Guest
"Párduc, oroszlán, gorilla..."
"bambusznád, majomkenyérfa...."

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Astaroth
A professzor úrnak már 118 bejegyzése van

Astaroth
Afrikaiak ráütnek egy vas rúddal és kettétörik. vagy ha földhözvágod akkor is szétörik,de akkor elfolyik a tartalom.

Köszönöm sikerült.
Tikal
Ja, és én ugy szoktam csinálni hogy miután szétnyitottam, nem kikaparom a belsõ részt, hanem a külsõ kemény kéregrõl lefejtem, igy a fehér kokusz izén még lesz egy vékony barnás héj, de én még azt is megeszem, nem rossz :)))

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Guest
"Szavannák, fekete nõk..." :DDD
Tikal
én legalább a témával kapcsolatban irok te maki, te meg jössz itt a buziságoddal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
ugy kell kinyitni hogy két lyukat ütsz vagy fursz rajta, ott kiengeded a levét, majd van rajta ilyen varrat szerüség, és amentén szétbaszod valami balta szerûséggel :)))

Grétsy
Most mondhatnám, hogy ez nem a Te topikod, de ez a fórum nem errõl szól...

A helyesírás a lélek tükre, a lélek pedig a helyesírás tükre, míg a tükör a lélek helyesírása.

Valaki tudná, hogy kell szakszerüen kinyitni? Még tej is van benne és nem akarom elfolyatni.
Tikal
amugy szeretem a kókuszdiót :)

Tikal
mekkora pöcs vagy

Grétsy
Kókuszdió!!!

A helyesírás a lélek tükre, a lélek pedig a helyesírás tükre, míg a tükör a lélek helyesírása.