16
hogy kell profin kinyitni?
-
#16 "Makákó!" :) -
#15 "Szavannák, fekete nők...":) -
#14 "Párduc, oroszlán, gorilla..." -
Madmaxx #13 "bambusznád, majomkenyérfa...." -
#12 A professzor úrnak már 118 bejegyzése van -
#11 Afrikaiak ráütnek egy vas rúddal és kettétörik. vagy ha földhözvágod akkor is szétörik,de akkor elfolyik a tartalom. -
macilaci123 #10 Köszönöm sikerült. -
#9 Ja, és én ugy szoktam csinálni hogy miután szétnyitottam, nem kikaparom a belső részt, hanem a külső kemény kéregről lefejtem, igy a fehér kokusz izén még lesz egy vékony barnás héj, de én még azt is megeszem, nem rossz :))) -
#8 "Szavannák, fekete nők..." :DDD -
#7 én legalább a témával kapcsolatban irok te maki, te meg jössz itt a buziságoddal -
#6 ugy kell kinyitni hogy két lyukat ütsz vagy fursz rajta, ott kiengeded a levét, majd van rajta ilyen varrat szerüség, és amentén szétbaszod valami balta szerűséggel :))) -
#5 Most mondhatnám, hogy ez nem a Te topikod, de ez a fórum nem erről szól... -
macilaci123 #4 Valaki tudná, hogy kell szakszerüen kinyitni? Még tej is van benne és nem akarom elfolyatni. -
#3 amugy szeretem a kókuszdiót :) -
#2 mekkora pöcs vagy -
#1 Kókuszdió!!!