16
hogy kell profin kinyitni?
  • Guest
    #16
    "Makákó!" :)
  • Eye-scream
    #15
    "Szavannák, fekete nők...":)
  • Guest
    #14
    "Párduc, oroszlán, gorilla..."
  • Madmaxx
    #13
    "bambusznád, majomkenyérfa...."
  • Astaroth
    #12
    A professzor úrnak már 118 bejegyzése van
  • Astaroth
    #11
    Afrikaiak ráütnek egy vas rúddal és kettétörik. vagy ha földhözvágod akkor is szétörik,de akkor elfolyik a tartalom.
  • macilaci123
    #10
    Köszönöm sikerült.
  • Tikal #9
    Ja, és én ugy szoktam csinálni hogy miután szétnyitottam, nem kikaparom a belső részt, hanem a külső kemény kéregről lefejtem, igy a fehér kokusz izén még lesz egy vékony barnás héj, de én még azt is megeszem, nem rossz :)))
  • Guest
    #8
    "Szavannák, fekete nők..." :DDD
  • Tikal #7
    én legalább a témával kapcsolatban irok te maki, te meg jössz itt a buziságoddal
  • Tikal #6
    ugy kell kinyitni hogy két lyukat ütsz vagy fursz rajta, ott kiengeded a levét, majd van rajta ilyen varrat szerüség, és amentén szétbaszod valami balta szerűséggel :)))
  • Grétsy
    #5
    Most mondhatnám, hogy ez nem a Te topikod, de ez a fórum nem erről szól...
  • macilaci123
    #4
    Valaki tudná, hogy kell szakszerüen kinyitni? Még tej is van benne és nem akarom elfolyatni.
  • Tikal #3
    amugy szeretem a kókuszdiót :)
  • Tikal #2
    mekkora pöcs vagy
  • Grétsy
    #1
    Kókuszdió!!!