Karcolatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Elõre is köszi a Címem: [email protected] ezer hála[#szomoru1
2.8 Intel Celeron CPU, 200 GB Maxthon HDD, 512 Kingstone RAM, nVidia 6200, C-Media 5.1, stb...
Idõközben megpróbáltam a Nero-val átmásolni az említett tönkrement cd-t, de sajna nem sikerült. Helyreállíthatatlan olvasási hibát írt ki, kb. minden 3-5 másodpercnél vagy nagyobb intervallumban. Szóval az a lényeg, hogy nem tudta javítani, úgyhogy valszeg kuka lesz a vége:(
The Matrix has you...
Mert szereztem egy Cd-javító progit, valami Badcd Repair-t, de természetesen nem akart elindulni. Valami szutyok-progi lehet. Mondjuk nem nagyon értettem, hogy tudná megjavítani, mert ahhoz elõbb be kellene olvasnia a hibás cd-t nem??? :)))
De ahhoz mit szóltok, hogy cd-író progi helyrehozhatja ? talán...
The Matrix has you...
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
De az a lényeg, hogyha kis idõre teszed be, /nem -30 fokra/ akkor nem lessze semmi gond és elvileg be fogja olvasni, persze utánna meg kell törölgetni stb, és csak úgy betenni az olvasóba.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
P80-as smirgli télleg bejön?:O
A cd-k öregszenek, nem a karc okozza legtöbbször a gondot!
Egyébként ha eltávolítod a karcot, mi garantálja, hogy ott olvasható lesz a CD? Már csak azért, mert a CD-n az adatok is mikrokarcokban vannak...
Shep (5-ös): idézek: "Ne vigye a lemezt meleg helyrõl hideg körülményre, mert akkor jön a párás gáz." /Yamada DVD-játékos/
Na de komolyan, a fagyasztás gázos lehet...
A szappanos megoldást meg nem ismerem!:)
De szerintem nem az lesz a gond, mert nem karcos:))
The Matrix has you...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Bár nem pontosan a karcolás lehet az oka, de nem tölti be Tony Hawk2-õt a vinfos. Elég régi a lemez, de mondom, hogy nem karcos. Egy hibaüzenet jelenik meg és aztán egy képvillanással visszatér az asztalhoz. Tehát nem tudja futtatni az autorun-t(gondolom).
Cd-image-el próbálkozzam, hátha kijavítja amit nem tud olvasni? (ezt most olvastam ezért nem próbáltam még)
The Matrix has you...
Én most vettem egy cd repair kitet, de kiderült, hogy csak egy vacak tiszító szett

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE