11
Powerpoint
 • sztvoreczmilan
  #11
  Sziasztok!

  Szeretném bemutatni nektek egy újszerű fejlesztésünket, a Mylarty Fuse-t. Tudom, most az kérdezitek, hogy mi is az a Mylarty Fuse?
  A Mylarty Fuse egy újszerű felhasználói felület, melynek kezelése nagyon egyszerű. A felülethez csak a Microsoft Powerpoint valamelyik verziója kell, és máris futtathatod, tehát nem kell semmiféle új operációs rendszert letölteni, csakis egy kisméretű prezentációt. A Mylarty fő célja, hogy élvezetesebbé tegye a számítógép használatát egy újszerű, felhasználóbarát felülettel, aminek élmény a használata. Szóval ez nem operációs rendszer, hanem csak egy prezentáció, ami "felturbózza" az adott rendszert.
  Természetesen a Mylarty Fuse teljesen ingyenes. A végleges verziót 2011.11.11-én tölthetitek le, az addigra létrehozott www.mylarty.hu-n.(A honlap heteken belül működésbe lép.)
  A Mylarty-nak van külön féjszbuk oldala, amin az elkövetkezendő időben különféle dolgokat tudhattok meg a Fuse-ról, pár kis képpel fűszerezve. (Mivel még nem linkelhetek, így a facebook keresőbe írjátok be, hogy Mylarty, és egyből kiadja az oldalt.)
  Úgy gondolom, hogy ilyen még nem készült. Nektek mi a véleményetek róla?
 • gergely1991
  #10
  A Fájl menü mentés másként parancs se vált be?
 • #9
  Helló!

  PPT fájlt, hogyan tudok PPS-é alakítani?
  Valamiért nem engedi...

  2003-as Office-om van!
 • pici
  #8
  Sziasztok! 2007-es Power Pointom van.

  Szeretném megkérdezni, hogy egyáltalán lehetséges e a következőt megvaslósítani benne:
  Egy képet szétvágtam, beleraktam a diába, az lenne a feladat, hogy rakják helyre (puzzle). Csak azt nem tudom, hogyan kell csinálni, hogy a vetítés közben az egérrel meg lehessen fogni és arréb húzni a képet, és ne menjen a következő diára...

  Előre is köszi a választ. :)
 • repvez
  #7
  Tudnátok nekem aban segiteni,hogy egy powerpointos diasorból hogy lehet legegyszerübben word szöveges dokumentumot csinálni ugy hogy az ábrák is látszódjanak,de a háttér az ne.
  Eddig ugy csináltam, hogy kijelöltem a szöveget és másolással wordbe illesztettem, de ez elég lassu és macerás megoldás nincs valami egyszerübb?
 • Wacak
  #6
  Sziasztok!

  Egy pps file futtatásakor az alábbi üzenet jelenik meg XP alatt az ismerősömnél és nálam is Vista alatt: "A bemutató néhány vezérlője nem aktiválható. Lehet, hogy nincsenek regisztrálva ezen a számítógépen.". Nálam korábban, amig az XP futott a gépemen akkor a file lejátszható volt és jelen pillanatban a többi pps lejátszható minden hiba nélkül.

  A gépemen és az ismerősöm gépén is PowerPoint 2003-as verzió fut.

  Tudna valaki valamilyen megoldást a fenti problémára? A segítségeteket előre is köszi
 • wory
  #5
  Hogy csinálhatok *.mov /quicktime/ file-ből powerpoint által is "fogyasztható" avi vagy mpg file-t, hogy az aztán az előadásban mindenféle töltés nélkül /quicktimet keres a bemutató gépen/ gombnyomásra csont nélkül elinduljon? /tehát mintegy bele legyen szerkesztve az előadásba és ne külön mozgóképfile-ként kelljen a pps formatum mellé másolnom/
 • Imremagdi
  #4
  powerpoint -ba hogy lehet azt megcsinálni, hogy vetítés közbe automatikussan frissüljön az idő/dátum?

  Mert hiába állitottam be az automatikus frissitélst, csak innditáskor frissiti a hülye
 • Imremagdi
  #3
  powerpoint -ba hogy lehet azt megcsinálni, hogy vetítés közbe automatikussan frissüljön az idő/dátum?

  Mert hiába állitottam be az automatikus frissitélst, csak innditáskor frissiti a hülye
 • takraj
  #2
  Hellósztok!

  Az lenne a problémám, hogy a PowerPoint 2003-ban van egy template ami ilyen rácsokat tesz a háttér elé... rGo, ha megváltoztatom a hátteret, akkor a rácsok megmaradnak és sehogy sem bírom őket eltüntetni... Mellékeltem a screenshotokat + a fájlt is... a kérdésem,: hogyan tüntethetők ezek el? Nem ideiglenesen (Egyéni háttér > Háttér grafikus elemeinek elrejtése), hanem véglegesen! Hogyan törölhetem ezeket?

  Kép 1
  Kép 2
  Mentés

  Előre is köszönöm a válaszokat...
 • Stann
  #1
  Hello!Nekem van egy Powerpoint(pps) fileom, és nem tudom, el lehet-e menteni
  exe-be, vagy valamilyen animációként, mivel elég kevés gépen található
  powerpoint, én meg körlevélként szeretném elküldeni. A pitureToexe-vel
  már próbálkoztam, de mivel a bemutatandó képek között nem ugyanannyi
  várakozási idő, igy az sem jó!

  Köszi, Dani