11
Powerpoint
  • sztvoreczmilan
    #11
    Sziasztok!

    Szeretném bemutatni nektek egy újszerű fejlesztésünket, a Mylarty Fuse-t. Tudom, most az kérdezitek, hogy mi is az a Mylarty Fuse?
    A Mylarty Fuse egy újszerű felhasználói felület, melynek kezelése nagyon egyszerű. A felülethez csak a Microsoft Powerpoint valamelyik verziója kell, és máris futtathatod, tehát nem kell semmiféle új operációs rendszert letölteni, csakis egy kisméretű prezentációt. A Mylarty fő célja, hogy élvezetesebbé tegye a számítógép használatát egy újszerű, felhasználóbarát felülettel, aminek élmény a használata. Szóval ez nem operációs rendszer, hanem csak egy prezentáció, ami "felturbózza" az adott rendszert.
    Természetesen a Mylarty Fuse teljesen ingyenes. A végleges verziót 2011.11.11-én tölthetitek le, az addigra létrehozott www.mylarty.hu-n.(A honlap heteken belül működésbe lép.)
    A Mylarty-nak van külön féjszbuk oldala, amin az elkövetkezendő időben különféle dolgokat tudhattok meg a Fuse-ról, pár kis képpel fűszerezve. (Mivel még nem linkelhetek, így a facebook keresőbe írjátok be, hogy Mylarty, és egyből kiadja az oldalt.)
    Úgy gondolom, hogy ilyen még nem készült. Nektek mi a véleményetek róla?
  • gergely1991
    #10
    A Fájl menü mentés másként parancs se vált be?
  • #9
    Helló!

    PPT fájlt, hogyan tudok PPS-é alakítani?
    Valamiért nem engedi...

    2003-as Office-om van!
  • pici
    #8
    Sziasztok! 2007-es Power Pointom van.

    Szeretném megkérdezni, hogy egyáltalán lehetséges e a következőt megvaslósítani benne:
    Egy képet szétvágtam, beleraktam a diába, az lenne a feladat, hogy rakják helyre (puzzle). Csak azt nem tudom, hogyan kell csinálni, hogy a vetítés közben az egérrel meg lehessen fogni és arréb húzni a képet, és ne menjen a következő diára...

    Előre is köszi a választ. :)
  • repvez
    #7
    Tudnátok nekem aban segiteni,hogy egy powerpointos diasorból hogy lehet legegyszerübben word szöveges dokumentumot csinálni ugy hogy az ábrák is látszódjanak,de a háttér az ne.
    Eddig ugy csináltam, hogy kijelöltem a szöveget és másolással wordbe illesztettem, de ez elég lassu és macerás megoldás nincs valami egyszerübb?
  • Wacak
    #6
    Sziasztok!

    Egy pps file futtatásakor az alábbi üzenet jelenik meg XP alatt az ismerősömnél és nálam is Vista alatt: "A bemutató néhány vezérlője nem aktiválható. Lehet, hogy nincsenek regisztrálva ezen a számítógépen.". Nálam korábban, amig az XP futott a gépemen akkor a file lejátszható volt és jelen pillanatban a többi pps lejátszható minden hiba nélkül.

    A gépemen és az ismerősöm gépén is PowerPoint 2003-as verzió fut.

    Tudna valaki valamilyen megoldást a fenti problémára? A segítségeteket előre is köszi
  • wory
    #5
    Hogy csinálhatok *.mov /quicktime/ file-ből powerpoint által is "fogyasztható" avi vagy mpg file-t, hogy az aztán az előadásban mindenféle töltés nélkül /quicktimet keres a bemutató gépen/ gombnyomásra csont nélkül elinduljon? /tehát mintegy bele legyen szerkesztve az előadásba és ne külön mozgóképfile-ként kelljen a pps formatum mellé másolnom/
  • Imremagdi
    #4
    powerpoint -ba hogy lehet azt megcsinálni, hogy vetítés közbe automatikussan frissüljön az idő/dátum?

    Mert hiába állitottam be az automatikus frissitélst, csak innditáskor frissiti a hülye
  • Imremagdi
    #3
    powerpoint -ba hogy lehet azt megcsinálni, hogy vetítés közbe automatikussan frissüljön az idő/dátum?

    Mert hiába állitottam be az automatikus frissitélst, csak innditáskor frissiti a hülye
  • takraj
    #2
    Hellósztok!

    Az lenne a problémám, hogy a PowerPoint 2003-ban van egy template ami ilyen rácsokat tesz a háttér elé... rGo, ha megváltoztatom a hátteret, akkor a rácsok megmaradnak és sehogy sem bírom őket eltüntetni... Mellékeltem a screenshotokat + a fájlt is... a kérdésem,: hogyan tüntethetők ezek el? Nem ideiglenesen (Egyéni háttér > Háttér grafikus elemeinek elrejtése), hanem véglegesen! Hogyan törölhetem ezeket?

    Kép 1
    Kép 2
    Mentés

    Előre is köszönöm a válaszokat...
  • Stann
    #1
    Hello!Nekem van egy Powerpoint(pps) fileom, és nem tudom, el lehet-e menteni
    exe-be, vagy valamilyen animációként, mivel elég kevés gépen található
    powerpoint, én meg körlevélként szeretném elküldeni. A pitureToexe-vel
    már próbálkoztam, de mivel a bemutatandó képek között nem ugyanannyi
    várakozási idő, igy az sem jó!

    Köszi, Dani