ABIT BX-133 Raid

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerry
Szerintem olcsóbban is meg lehet csinálni, ha te magad csinálod, (én legalábbis megcsinálom otthon, és nem viszem szervízbe), bár szerintem nagyban függ a kondik méretétõl is az ár!
Van amelyik 60-70 Ft, és van 150-200-többszáz forintos kondi is... De a legnagyobb, ami az alaplapokba szokott kelleni, az asszem 140Ft, legalábbis én ennél drágábban még nem vettem, és ez asszem 1500mikrofarádos volt, ha ebbõl kell 10db, az még mindig csak 1400Ft, és nem 4000!

Dikkma
4 ezerért kicserélik a szervízekben neked a kondikat.
Gerry
Akkor mindenképpen szerezz egy ugyanilyen alaplapot, vagy legalább egy képet, amin jól látszanak a kondik!

Penya
a sokretegu a nyak akkor szivas van

Igen forrasztva volt mert nem szedte le róla az ont meg mondta is egy 20 percel ezzelõt mikor baszéltem vele.
Gerry
Látszik a másik felén, hogy forrasztva volt? Mert lehet, hogy gyárilag nem volt benne több, van nekem is az alaplapomon olyan hely, ahol csak "üres hely" van...

Na igen arra gondoltam, hogy kicserélem a kondikat de az a baj, hogy akitõl kaptam az alaplapot az szerintem kiszedet onnan mert ahol a 9-nek kénne lennie ot csak 6-ot látok 3-nak csak a kiforasztott helyét.
Gerry
Úgyérted kondi csere?

Penya
Hat az eleg durva. En meg csak olyat javitottam aminel a proci melett ment ki 3db. Az a lap csere utan tokeletesen ment.

A CPU slot fölöt lévõ 9 sor és táp csatóló alatti 3db halt meg. Rajtuk legelábbis látszik.
Lehet valahogy ide a forumba képet rakni? Ha nem akkor elküldöm nektek e-mailba.
Penya
Gondolod hogy csak a kondik? Sztem a cpu slot koruliekrol van szo...

Gerry
Melyik részén haltak meg a kondik?

Ha valakinek van egy ilyen alaplapja az jelentkezzen, mert egy nagyobb áranlökésnél meghalt egy pár kondi és úgy tönkrement, hogy nem tudom elolvasni, hogy mi van rá írva.Aki tud segíteni az:
Kérem küldjön egy e-mailt a [email protected]